کنترل دیابت با یک گیاه پرمصرف
متخصصان بر این باورند که دیابت شاید شایع ترین عارضه ای است که افراد در دنیای مدرن از آن رنج می برند. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO)، حدود 422 میلیون نفر در جهان به دیابت مبتلا هستند.
به گزارش سرگرمی روز، شایع ترین نوع این بیماری دیابت نوع 2 است که معمولا در بزرگسالان زمانی بروز می کند که بدن نسبت به انسولین مقاوم می شود یا انسولین کافی تولید نمی کند.
در طول سه دهه گذشته، شیوع دیابت نوع 2 به طور چشمگیری در تمام کشورهای جهان افزایش یافته است. بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، دیابت نوع 1، که زمانی به عنوان دیابت نوجوانان یا دیابت وابسته به انسولین شناخته می شد، یک بیماری مزمن است که در آن لوزالمعده به تنهایی انسولین کمی تولید می کند یا اصلا انسولین تولید نمی کند.
به همین دلیل است که کارشناسان توصیه می کنند برای مدیریت سطح قند خون در بدن مراقب رژیم غذایی و سبک زندگی خود باشیم. یکی از رایج ترین مواد موجود در آشپزخانه پیاز است که خواص بسیار مفیدی برای سلامتی دارد. محتوای کافی فلاونوئیدها و آنتی اکسیدان ها در پیاز به کنترل سطح قند خون در بدن انسان کمک می کند.
مطالعات اخیر نشان می دهد که عصاره پیاز می تواند قند و کلسترول خون بالا را کاهش دهد. آنتونی اوجیه، محقق ارشد این مطالعه از دانشگاه ایالتی دلتا در نیجریه، بیان میکند که در کنار داروی ضد دیابت متفورمین، پیاز نیز قابلیت استفاده در درمان و مدیریت دیابت را دارد. لازم به ذکر است که مطالعه دیگری نشان داد که پیاز ممکن است حاوی ترکیباتی باشد که سطح قند خون را تنظیم می کند.
اکنون ممکن است تعجب کنید که چگونه پیاز را در رژیم غذایی سالم دیابت قرار دهید. این مطالعه پاسخی به این سوال ارائه کرد. پیاز زمانی که به صورت خام و تازه مصرف شود بهترین اثر را روی بدن ما می گذارد. این مطالعه بیان می کند که مصرف پیاز تازه سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع 1 و نوع 2 کاهش می دهد.
متخصصان در این مطالعه پیشنهاد میکنند که پیاز را به ساندویچ، سوپ یا سالاد خود اضافه کنید یا آنها را همراه با وعدههای غذایی روزانه خود بخورید تا از سلامت کلی خود حمایت کنید. اما زیاده روی نکنید و همیشه به یاد داشته باشید که اعتدال کلید سلامتی است.