سبک زندگی

گوشت مرغ و سرطان و خواص درمانی خوردن گوشت مرغ برای بیماری سرطان

خرید فالوور از سایت اینبو

گوشت مرغ و سرطان

گوشت مرغ و سرطان ؛ خواص درمانی خوردن گوشت مرغ برای بیماری سرطان همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

گوشت مرغ و سرطان

مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین B3 (نیاسین)است که یک ویتامین ضد سرطان می ‏باشد.

DNA به ویتامین B3 نیاز دارد و کمبود نیاسین به اندازه ‏ی کمبود سایر

ویتامین‏های گروه B در ارتباط مستقیم با بیماری های ژنتیکی می ‏باشد.

مصرف ۱۲۰ گرم گوشت مرغ حدود ۷۲ درصد نیاز بدن به این ویتامین را برآورده می ‏سازد.

آشنایی با دیگر خواص گوشت مرغ در طب سنتی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص گوشت مرغ آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با گوشت مرغ

گوشت مرغ به عنوان یکی از پر مصرف ترین مواد های غذایی در سراسر جهان شناخته می شود و منبع خوب پروتئین است .

مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می ‏سازد.

همان‏ طور که می ‏دانید بدن ما انسان ‏ها از پروتئین تشکیل شده است و پروتئین ها از واحدهای ساختمانی به نام اسید آمینه. ما اسید آمینه ‏های لازم برای ساخت پروتئین‏ های بد‏ن‏ مان را از منابع حیوانی و گیاهی آن دریافت می‏ کنیم و با آنها، پروتئین‏ مورد نیاز بدن ‏مان را بازسازی می ‏کنیم.

افرادی که می ‏خواهند که مقدار چربی غذای ‏شان را کم کنند، می ‏توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. لخم ‏ترین قسمت گوشت مرغ، گوشت سینه‏ می‏ باشد که در مقایسه با ران، چربی اش نصف است.

گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع کمتری دارد. با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است و به همین دلیل قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا کرد.

گوشت مرغ یکی از مفید ترین انواع گوشت است که مصرف آن به تمام گروههای سنی توصیه میشود. گوشت مرغ منبع عظیمی از پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی است که میتواند در پیشگیری از انواع بیماری ها مانند سرطان، درمان کم خونی، تقویت سیستم ایمنی بدن و حتی کاهش وزن مفید باشد. البته مصرف بیش از حد مرغ نیز میتواند نگران کننده باشد و منجر به مشکلات کبدی، قلبی و گوارشی متعددی در انسان شود.

گوشت مرغ یا بوقلمون

از نظر ویژگی‌های تغذیه‌ای تفاوت قابل توجهی بین مرغ و بوقلمون وجود ندارد. از این لحاظ نمی‌توان گفت مصرف بوقلمون بهتر است. یکی از دلایل گرایش مردم به سمت مصرف گوشت بوقلمون به علت تفاوت در تولید آنهاست چون مرغ به صورت صنعتی پرورش می‌یابد، تکثیر و تولید می‌شود شاید در بخشی از مراحل تولید مداخلات غیر معمول مانند استفاده از هورمون‌ها یا مصرف ترکیبات و مواد غذایی خاصی برای افزایش رشد مرغ‌ها وجود داشته باشد که این مواد می‌توانند به بدن مصرف‌کننده هم وارد شوند و سلامت آنها را هم تحت تاثیر قرار دهند.

گوشت مرغ چقدر کالری دارد

یک سینه مرغ پخته، بدون پوست (۱۷۲ گرم) دارای ۲۸۴ کالری است.

ارزش غذایی در ۵۲ گرم ران مرغ پخته‌ و بدون پوست ۱۰۹ کالری است.

۲۱ گرم بال مرغ پخته‌ ۴۲.۶ کالری دارد.

۴۴ گرم کتف مرغ بدون پوست دارای ۷۶ کالری است.

گوشت مرغ برای اوره

گوشت های سفید شامل گوشت مرغ، بوقلمون و بلدرچین که اسید اوریک و چربی کمتری نسبت به گوشت قرمز دارند، از ارزش غذایی بالاتری هم برخوردار هستند. لازم به ذکر است که گوشت مرغ سرشار از ۱۲B، ۶B و پروتئین های طبیعی می باشد به همین دلیل استفاده مداوم و روزانه برای بیماران مبتلا به نقرس مناسب نمی باشد.

گوشت مرغ برای کراتین بالا

کراتینین خون یک ماده زائد طبیعی است که عضلات ایجاد و کلیه ها آن را از بدن خارج می‌کنند. لذا این ماده در خون و ادرار وجود دارد.

کراتینین در صورت بروز مشکل کلیوی می‌تواند در خون جمع شود ، اما علت دیگر آن نیز می‌تواند در اثر مصرف زیاد پروتئین ، ورزش شدید و استفاده از برخی داروها یا مکمل ها باشد.

خوردن غذاهای با پروتئین بالا باعث می شود بدن اسید آمینه مورد نیاز برای تولید کراتین را دریافت کند. گوشت قرمز، ماهی، مرغ، تخم مرغ، شیر و ماست همگی سرشار از پروتئین هستند.

گوشت مرغ برای کبد چرب

اگر کبد چرب دارید، بهتر است برای مدتی مصرف گوشت‌های قرمز که کلسترول و چربی بالایی دارند، فراموش کنید. استفاده از پروتئین‌های حیوانی کم‌چرب مانند گوشت مرغ، بوقلمون، شترمرغ و گوشت‌های سفید مانند انواع ماهی و میگو برای بیماران مبتلا به کبد چرب به شرطی که در مصرف آنها افراط نکنند، اشکالی ندارد.

گوشت مرغ برای عروس هلندی

از بهترین غذاهای تقویتی عروس هلندی می توان به تمامی دسته ی پروتئین ها اشاره کرد. عروس هلندی بالغ به راحتی می تواند انواع مواد غذایی دارای پروتئین همچون گوشت، مرغ و گوشت بوقلمون را هضم نماید. اگر قصد تقویت پرنده خود را دارید، توجه به پروتئین ها ضروری است.

گوشت مرغ برای پسردار شدن

اگر پدر یا مادر یا هر دوی آنها دارای مزاج سرد بوده و خواستار فرزند پسر هستند باید رژیم غذایی که حاوی غذاها با مزاج گرم است تجویز شود. گوشت مرغ به دلیل طبع گرمی که دارد می تواند برای این رژیم مناسب باشد.

گوشت مرغ برای سرماخوردگی

سوپ مرغ یکی از بهترین خوراکی ها در درمان سرماخوردگی است. سوپ مرغ سیستم ایمنی را تقویت میکند و مصرف آن در درمان سرماخوردگی های معمولی بسیار موثر واقع میشود.

گوشت مرغ برای زخم معده

بیماران مبتلا به زخم معده بایستی میوه جات، سبزیجات، غلات کامل و محصولات لبنی و شیر کم چرب یا بدون چربی را به شکل منظم دریافت نمایند. مصرف گوشت لخم گاو و گوسفند، گوشت طیور (مرغ و بوقلمون)، انواع ماهی، حبوباتی چون لوبیا، تخم مرغ و دانه های مغذی نیز در مقادیر معین به این افراد توصیه می شود.

گوشت مرغ و فشار خون

گوشت مرغ فشار خون و سطح کلسترول را کاهش داده و به پیشگیری از حمله قلبی کمک می‌کند، همچنین گزینه سالم‌تری نسبت به گوشت قرمز است.

گوشت مرغ و یبوست

مصرف مرغ همراه دارچین، بادام، زیتون و کرفس، شکم پر کردن آن با سبزی‌ها و همچنین آبگوشت خروس با روغن بادام شیرین به رفع یبوست کمک می‌کند.

گوشت مرغ و اسهال

غذاهای چرب با محتوای چربی بالا می‌تواند اسهال شما را بدتر کنند، بنابراین گزینه های گوشت کم چربی مانند مرغ بدون پوست یا بوقلمون را انتخاب کنید. بهتر است گوشت را پخته و بدون ادویه بخورید، زیرا ادویه ها می‌توانند بدن شما را آزار دهند.

گوشت مرغ و غلظت خون

گوشت مرغ از جمله  مواد غذایی مفید برای کاهش غلظت خون می باشد.

فواید گوشت مرغ سیاه

یکی از مزایای بهداشتی موجود در گوشت مرغ سیاه، داشتن خواص آنتی اکسیدانی آن است.

سطح کلسترول گوشت مرغ سیاه از مرغ سفید کمتر است.

مرغ سیاه منبع خوبی از ویتامین B است؛ ویتامین B۱، B۲، B۶ و B۱۲ نیز در گوشت این مرغ وجود دارد. این ویتامین‌ها نقش مهمی در ارتقاء متابولیسم بدن دارند. علاوه بر این، آنها در بهبود عملکرد بدن شرکت می‌کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبک زندگی

گوشت مرغ و سرطان و خواص درمانی خوردن گوشت مرغ برای بیماری سرطان

خرید فالوور از سایت اینبو

گوشت مرغ و سرطان

گوشت مرغ و سرطان ؛ خواص درمانی خوردن گوشت مرغ برای بیماری سرطان همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

گوشت مرغ و سرطان

مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین B3 (نیاسین)است که یک ویتامین ضد سرطان می ‏باشد.

DNA به ویتامین B3 نیاز دارد و کمبود نیاسین به اندازه ‏ی کمبود سایر

ویتامین‏های گروه B در ارتباط مستقیم با بیماری های ژنتیکی می ‏باشد.

مصرف ۱۲۰ گرم گوشت مرغ حدود ۷۲ درصد نیاز بدن به این ویتامین را برآورده می ‏سازد.

آشنایی با دیگر خواص گوشت مرغ در طب سنتی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص گوشت مرغ آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با گوشت مرغ

گوشت مرغ به عنوان یکی از پر مصرف ترین مواد های غذایی در سراسر جهان شناخته می شود و منبع خوب پروتئین است .

مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می ‏سازد.

همان‏ طور که می ‏دانید بدن ما انسان ‏ها از پروتئین تشکیل شده است و پروتئین ها از واحدهای ساختمانی به نام اسید آمینه. ما اسید آمینه ‏های لازم برای ساخت پروتئین‏ های بد‏ن‏ مان را از منابع حیوانی و گیاهی آن دریافت می‏ کنیم و با آنها، پروتئین‏ مورد نیاز بدن ‏مان را بازسازی می ‏کنیم.

افرادی که می ‏خواهند که مقدار چربی غذای ‏شان را کم کنند، می ‏توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. لخم ‏ترین قسمت گوشت مرغ، گوشت سینه‏ می‏ باشد که در مقایسه با ران، چربی اش نصف است.

گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع کمتری دارد. با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است و به همین دلیل قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا کرد.

گوشت مرغ یکی از مفید ترین انواع گوشت است که مصرف آن به تمام گروههای سنی توصیه میشود. گوشت مرغ منبع عظیمی از پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی است که میتواند در پیشگیری از انواع بیماری ها مانند سرطان، درمان کم خونی، تقویت سیستم ایمنی بدن و حتی کاهش وزن مفید باشد. البته مصرف بیش از حد مرغ نیز میتواند نگران کننده باشد و منجر به مشکلات کبدی، قلبی و گوارشی متعددی در انسان شود.

گوشت مرغ یا بوقلمون

از نظر ویژگی‌های تغذیه‌ای تفاوت قابل توجهی بین مرغ و بوقلمون وجود ندارد. از این لحاظ نمی‌توان گفت مصرف بوقلمون بهتر است. یکی از دلایل گرایش مردم به سمت مصرف گوشت بوقلمون به علت تفاوت در تولید آنهاست چون مرغ به صورت صنعتی پرورش می‌یابد، تکثیر و تولید می‌شود شاید در بخشی از مراحل تولید مداخلات غیر معمول مانند استفاده از هورمون‌ها یا مصرف ترکیبات و مواد غذایی خاصی برای افزایش رشد مرغ‌ها وجود داشته باشد که این مواد می‌توانند به بدن مصرف‌کننده هم وارد شوند و سلامت آنها را هم تحت تاثیر قرار دهند.

گوشت مرغ چقدر کالری دارد

یک سینه مرغ پخته، بدون پوست (۱۷۲ گرم) دارای ۲۸۴ کالری است.

ارزش غذایی در ۵۲ گرم ران مرغ پخته‌ و بدون پوست ۱۰۹ کالری است.

۲۱ گرم بال مرغ پخته‌ ۴۲.۶ کالری دارد.

۴۴ گرم کتف مرغ بدون پوست دارای ۷۶ کالری است.

گوشت مرغ برای اوره

گوشت های سفید شامل گوشت مرغ، بوقلمون و بلدرچین که اسید اوریک و چربی کمتری نسبت به گوشت قرمز دارند، از ارزش غذایی بالاتری هم برخوردار هستند. لازم به ذکر است که گوشت مرغ سرشار از ۱۲B، ۶B و پروتئین های طبیعی می باشد به همین دلیل استفاده مداوم و روزانه برای بیماران مبتلا به نقرس مناسب نمی باشد.

گوشت مرغ برای کراتین بالا

کراتینین خون یک ماده زائد طبیعی است که عضلات ایجاد و کلیه ها آن را از بدن خارج می‌کنند. لذا این ماده در خون و ادرار وجود دارد.

کراتینین در صورت بروز مشکل کلیوی می‌تواند در خون جمع شود ، اما علت دیگر آن نیز می‌تواند در اثر مصرف زیاد پروتئین ، ورزش شدید و استفاده از برخی داروها یا مکمل ها باشد.

خوردن غذاهای با پروتئین بالا باعث می شود بدن اسید آمینه مورد نیاز برای تولید کراتین را دریافت کند. گوشت قرمز، ماهی، مرغ، تخم مرغ، شیر و ماست همگی سرشار از پروتئین هستند.

گوشت مرغ برای کبد چرب

اگر کبد چرب دارید، بهتر است برای مدتی مصرف گوشت‌های قرمز که کلسترول و چربی بالایی دارند، فراموش کنید. استفاده از پروتئین‌های حیوانی کم‌چرب مانند گوشت مرغ، بوقلمون، شترمرغ و گوشت‌های سفید مانند انواع ماهی و میگو برای بیماران مبتلا به کبد چرب به شرطی که در مصرف آنها افراط نکنند، اشکالی ندارد.

گوشت مرغ برای عروس هلندی

از بهترین غذاهای تقویتی عروس هلندی می توان به تمامی دسته ی پروتئین ها اشاره کرد. عروس هلندی بالغ به راحتی می تواند انواع مواد غذایی دارای پروتئین همچون گوشت، مرغ و گوشت بوقلمون را هضم نماید. اگر قصد تقویت پرنده خود را دارید، توجه به پروتئین ها ضروری است.

گوشت مرغ برای پسردار شدن

اگر پدر یا مادر یا هر دوی آنها دارای مزاج سرد بوده و خواستار فرزند پسر هستند باید رژیم غذایی که حاوی غذاها با مزاج گرم است تجویز شود. گوشت مرغ به دلیل طبع گرمی که دارد می تواند برای این رژیم مناسب باشد.

گوشت مرغ برای سرماخوردگی

سوپ مرغ یکی از بهترین خوراکی ها در درمان سرماخوردگی است. سوپ مرغ سیستم ایمنی را تقویت میکند و مصرف آن در درمان سرماخوردگی های معمولی بسیار موثر واقع میشود.

گوشت مرغ برای زخم معده

بیماران مبتلا به زخم معده بایستی میوه جات، سبزیجات، غلات کامل و محصولات لبنی و شیر کم چرب یا بدون چربی را به شکل منظم دریافت نمایند. مصرف گوشت لخم گاو و گوسفند، گوشت طیور (مرغ و بوقلمون)، انواع ماهی، حبوباتی چون لوبیا، تخم مرغ و دانه های مغذی نیز در مقادیر معین به این افراد توصیه می شود.

گوشت مرغ و فشار خون

گوشت مرغ فشار خون و سطح کلسترول را کاهش داده و به پیشگیری از حمله قلبی کمک می‌کند، همچنین گزینه سالم‌تری نسبت به گوشت قرمز است.

گوشت مرغ و یبوست

مصرف مرغ همراه دارچین، بادام، زیتون و کرفس، شکم پر کردن آن با سبزی‌ها و همچنین آبگوشت خروس با روغن بادام شیرین به رفع یبوست کمک می‌کند.

گوشت مرغ و اسهال

غذاهای چرب با محتوای چربی بالا می‌تواند اسهال شما را بدتر کنند، بنابراین گزینه های گوشت کم چربی مانند مرغ بدون پوست یا بوقلمون را انتخاب کنید. بهتر است گوشت را پخته و بدون ادویه بخورید، زیرا ادویه ها می‌توانند بدن شما را آزار دهند.

گوشت مرغ و غلظت خون

گوشت مرغ از جمله  مواد غذایی مفید برای کاهش غلظت خون می باشد.

فواید گوشت مرغ سیاه

یکی از مزایای بهداشتی موجود در گوشت مرغ سیاه، داشتن خواص آنتی اکسیدانی آن است.

سطح کلسترول گوشت مرغ سیاه از مرغ سفید کمتر است.

مرغ سیاه منبع خوبی از ویتامین B است؛ ویتامین B۱، B۲، B۶ و B۱۲ نیز در گوشت این مرغ وجود دارد. این ویتامین‌ها نقش مهمی در ارتقاء متابولیسم بدن دارند. علاوه بر این، آنها در بهبود عملکرد بدن شرکت می‌کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا