سبک زندگی

یک نکته کلیدی که زندگی‌تان را تغییر خواهد داد / حوادث تلخ زندگی را با این روش‌ها برای همیشه پشت سر بگذارید

خرید فالوور از سایت اینبو

بعدی- تفاوت بین شفقت به خود، که منجر به احساس رنجش و درماندگی می شود، و شفقت به خود، که انعطاف پذیری و خودآگاهی را افزایش می دهد، بیاموزید.

به گزارش گاردین، نمی توان منفعل بود و منتظر اتفاقات خوب در زندگی بود و افراد باید راه های جدیدی را برای بازگرداندن شادی به زندگی خود امتحان کنند. اولین قدم این است که ترحم خود را کنار بگذارید. دلسوزی به خود کمکی به تغییر وضعیت نخواهد کرد. به جای احساس تاسف، بهتر است با خود مهربان باشید و اتفاقات تلخ زندگی را با دلسوزی به خود بگذرانید. گاهی اوقات تشخیص تفاوت بین خودسوزی و شفقت به خود سخت است، اما نگران نباشید. با این روش می توانید به راحتی متوجه شوید که چه احساسی نسبت به خودتان دارید.

یک تکه کاغذ بردارید و آن را به دو ستون تقسیم کنید. در یک ستون ترحم به خود و در ستون دیگر دلسوزی به خود را بنویسید. زیر عنوان دلسوزی به خود بنویسید: «سازنده است و ظرفیت عاطفی، خودآگاهی و رشد را افزایش می‌دهد، برای ستون ترحم به خود، مخرب است و به چرخه منفی‌گرایی، درماندگی و درماندگی منجر می‌شود». رکود عاطفی.»

اکنون به این فکر کنید که چگونه فکر می کنید و حتی در مورد خود صحبت می کنید، چه قدم هایی برای بازگرداندن شادی به زندگی خود برمی دارید و در کدام زمینه ها منفعل هستید و رکود و پسرفت را می پذیرید. به بخش های مختلف زندگی و رفتار خود فکر کنید و هر کدام را با دقت در ستون مناسب قرار دهید.

به عنوان مثال، انجام یک کار فعال برای کمک به خود مفید است، مانند کمک گرفتن از یک روان درمانگر. چنین فعالیتی در ستون مهرورزی به خود قرار می گیرد. در مقابل، تمرکز بر رویدادهایی که در طی آن مورد ظلم قرار گرفته اید یا از دیگران رنجیده اید و مورد آزرده شدن قرار گرفته اید و نشخوار فکری، اضطراب و پسرفت ناشی از آن در ستون ترحم برای خود قرار می گیرد.

در ابتدا تشخیص دلسوزی نسبت به خود دشوار است، اما یادگیری تفاوت بین این دو بسیار مهم است.. به عنوان مثال، وقتی در محل کار با شکست مواجه می شوید، می توانید به خود بگویید: «اشکالی ندارد. همه اشتباه می کنند. من از این مشکل درس خواهم گرفت و دفعه بعد بهتر عمل خواهم کرد.» در عوض، دلسوزی به خود می‌تواند باعث شود که احساس کنید با شما ناعادلانه رفتار شده است، لیاقت شما بیش از آنچه اتفاق افتاده است، و کارفرما به دلایل شخصی و خودخواهانه این کار را انجام داده است.

هدف از این تمرین آگاهی از لحظاتی است که برای خود متاسفیم و سریع به نتیجه گیری های غیرمنطقی می رسیم. مقابله با این افکار و جایگزینی آنها با افکار شفقت به خود، مکانیسم دفاعی مغز را تغییر می دهد. ایجاد تغییر و یافتن راهی برای حرکت به جلو با افکار ترحم آمیز تقریباً غیرممکن است. البته، بسیار مهم است که هنگام شناسایی افکار خودسوزی از خود خجالت نکشید، زیرا این نه تنها کمکی نمی کند، بلکه وضعیت را بدتر می کند، بلکه به خود اجازه می دهد که در مواجهه با خود احساس پیروزی و افتخار کنید. افکار دلسوزانه

لحن افکار دلسوزانه به خود مهربان و گرم است و شامل اقدامی برای کاهش رنج و ایجاد ارتباطات مفید با دیگران است. دلسوزی به خود شامل احساس درماندگی، رنجش و انزوا است که منجر به افسردگی و غرق شدن در افکار منفی می شود. به جای اینکه اجازه دهید احساسات بر تمام زندگی شما حاکم باشد، یک واحد نظارتی در ذهن خود ایجاد کنید که از دور مراقب احساسات و افکار ظالمانه باشد. با کمک این روش دیگر در افکار منفی خود غرق نخواهید شد، زیرا احساسات تمام واکنش های شما را شکل نمی دهند، بلکه بخشی از مغز شما به عنوان قاضی از راه دور واکنش های شما را کنترل می کند.

این عمل دید متعادل تری نسبت به شرایط و احساسات شما ایجاد می کند، در حالی که دلسوزی نسبت به خود فاقد دیدگاه است و منجر به دیدی متفکر و تحریف شده از واقعیت می شود.. طبیعی است که بخواهیم فقط بر روی جنبه های منفی زندگی خود تمرکز کنیم، اما اگر نسبت به جنبه ها و تحولات مثبت بی تفاوت باشیم، هیچ فرصتی برای پیشرفت نمی دهیم. به دستاوردهای خود افتخار کنید و برای چیزهای خوب شکرگزار باشید. این طبیعت انسان است که به دنبال پیشرفت، دستیابی به دستاوردهای جدید و تعیین اهداف بزرگتر باشد، اما نباید مسیری را که در پیش گرفته اید و کوچکترین پیشرفت ها را در این مسیر فراموش کنید.

گاهی اوقات از ایده چیزی خوشمان می آید و پس از درک آن متوجه می شویم که اشتباه کرده ایم. این یک پدیده طبیعی است و نباید خودتان را سرزنش کنید. اهداف و ایده های جدیدی تعیین کنید و آنچه را که شما را خوشحال می کند آزمایش کنید. انتظار برای تغییر شرایط اتلاف زندگی است و کمکی به شما نخواهد کرد.

به طور کلی انفعال و سرزنش (ترحم به خود) را با فعال بودن و مسئولیت پذیری (شفقت به خود) جایگزین کنید. به زودی خواهید دید که زندگی خود را بیشتر دوست خواهید داشت و دیگران شما را بیشتر دوست خواهند داشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا