سبک زندگی

۵ غذایی که از درد زانو جلوگیری می‌کنند

خرید فالوور از سایت اینبو

کاهش مایع مفصلی می تواند باعث درد زانو شود. به این ترتیب فرد متوجه احساس گیرکردن در زانو، آب شدن غضروف، کلسیفیکاسیون و محدودیت حرکتی می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، در اینجا به 5 مورد از بهترین مواد غذایی که باعث افزایش مایعات مفاصل در بدن می شوند اشاره می کنیم.

مایع مفصلی چیست؟

مایعات موجود در مفصل زانو عملکرد و تحرک ما را به عنوان روان کننده های طبیعی تضمین می کند. نام این مایع سینوویال است. با کاهش مایعات، مشکلات سلامتی مانند درد شدید، کلسیفیکاسیون، آرتریت، صدای زانو، آب شدن غضروف زانو، منیسک، تورم و درد یکی پس از دیگری ظاهر می شود.

چرا مایع مفصلی کاهش می یابد؟

یکی از شرایطی که باعث کاهش ترشح مایع سینوویال می شود، استرس روی مفصل است. در شرایطی مانند کار پشت میز یا قفل شدن در رختخواب، زانو تحت فشار کمتری قرار می گیرد. اگر مفصل زانو به اندازه کافی خوب کار نکند، پس از مدتی تولید مایع در مفصل زانو کاهش می یابد. در اثر استفاده ناکافی از مفصل زانو درد و محدودیت حرکتی در زانو ایجاد می شود. با این حال، گاهی اوقات زانوها ممکن است به دلیل حرکت زیاد مایعات خود را از دست بدهند.

هنگامی که مفصل زانو برای مدت طولانی بیش از حد بارگذاری می شود، به مایع مفصلی بیشتری نیاز دارد. بدن انسان تا حدودی می تواند این وضعیت را تحمل کند. اگر بار بیش از حد روی مفصل زانو ادامه یابد، پس از مدتی مایع سینوویال کافی نخواهد بود. استفاده بیش از حد از مفصل زانو نیز باعث از دست دادن مایعات در زانو می شود.

چگونه از کاهش مایعات در زانو جلوگیری کنیم؟

برای کاهش از دست دادن مایعات، برخی غذاها می توانند به ما کمک کنند. در مطلب زیر لیستی از این خوراکی های مهم را فهرست کرده ایم. غذاهایی که می توانند باعث افزایش مایع مفصلی شوند.

غذاهای حاوی ژلاتین

ژلاتین حیوانی مصرف شده با غذا با افزایش سنتز بافت های کلاژن در بدن ما باعث تقویت غضروف و بافت همبند می شود. از این نظر، افزودن مقدار زیادی ژله، ژلاتین و ویتامین C به غذاهای ما می تواند نقش مفیدی در حفظ و ترمیم غضروف و ترمیم بافت داشته باشد.

منابع کلسیم

کلسیم برای استخوان های سالم ضروری است. کلسیم مهم ترین ماده معدنی برای سلامت استخوان است. گروه سنی 20-10 سال باید 1200-1300 میلی گرم در روز، گروه سنی 20 تا 50 سال 1000 میلی گرم در روز و بالای 50 سال باید 1200 میلی گرم کلسیم مصرف کنند.

محصولات لبنی، انواع پنیر، سویا، سبزیجات برگ سبز و دانه ها را می توان به عنوان منابع کلسیم ترجیح داد.

آب قلم، آبگوشت استخوان

آبگوشت استخوان منبع عالی کلاژن با محتوای اسیدهای آمینه ضروری مانند گلیسین، پرولین و آرژنین است. افزودن آب استخوان به رژیم غذایی خود هر از چند گاهی برای جایگزینی از دست دادن کلاژن در بدن شما عالی است. با این حال، اگر کلسترول و بیماری های قلبی عروقی دارید، باید مراقب باشید.

سفیده تخم مرغ

سفیده تخم مرغ یکی از بهترین منابع کلاژن است. زیرا حاوی اسیدهای آمینه دیگری از جمله گلیسین و پرولین است که کلاژن را تشکیل می دهند. برای سلامت استخوان ها و مفاصل خود، باید مراقب باشید که سفیده تخم مرغ را در صبحانه حذف نکنید.

میوه های قرمز

میوه های قرمز رنگ مانند توت فرنگی، تمشک، تمشک و زغال اخته ذخیره ویتامین C هستند و از تولید کلاژن حمایت می کنند. به لطف اسید الاژیک که نوعی آنتی اکسیدان است، توت فرنگی در برابر تجزیه کلاژن نیز اثر محافظتی دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا