سبک زندگی

آیا تخم‌مرغ برای حافظه مفید است؟

خرید فالوور از سایت اینبو

مطالعات اخیر ارتباط بین بیماری آلزایمر و تخم مرغ را مورد بررسی قرار داده اند و می توان گفت که نتایج امیدوارکننده است، البته اگر زرده تخم مرغ نیز بخورید.

به گزارش ایندیپندنت، کارشناسان از داده های گروه درگیر در مطالعات پروژه حافظه عجله و پیری برای بررسی تأثیر تخم مرغ بر آلزایمر استفاده کردند. آنها با تکیه بر پرسشنامه هایی که مصرف تخم مرغ شرکت کنندگان را ردیابی می کرد، داده های 1024 بزرگسال را بررسی کردند.

در مرحله بعد، متخصصان بر روی کولین، ماده مغذی موجود در زرده تخم مرغ که با سلامت مغز مرتبط است، تمرکز کردند.

خوردن 2 عدد تخم مرغ در روز دسترسی به کولین و سایر مواد مغذی کلیدی برای سلامت مغز را فراهم می کند

در طی یک پیگیری بین شش تا هفت سال، مشخص شد که ۲۸۰ شرکت‌کننده، حدود ۲۸ درصد، مبتلا به زوال عقل آلزایمر بودند. نتایج تجزیه و تحلیل نشان داد که خوردن بیش از یک تخم مرغ در هفته خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را تا 47 درصد کاهش می دهد و 39 درصد از تأثیر کلی تخم مرغ بر روی موارد آلزایمر مربوط به کولین غذایی در رژیم غذایی است.

این تحقیق بر اساس یافته های قدیمی است که نشان می دهد حتی مصرف محدود تخم مرغ، یعنی. حدود یک تخم مرغ در هفته، روند از دست دادن حافظه را کند می کند.

پروفسور گری اسمال، رئیس بخش روانپزشکی دانشکده پزشکی Hackensack Meridian، می‌گوید این تحقیق مکانیسم این اثر را نشان نمی‌دهد، اما ما می‌دانیم که چندین عنصر در تخم‌مرغ وجود دارد که برای مغز مفید است. کولین به سنتز و آزادسازی انتقال دهنده های عصبی مهم برای ذخیره خاطرات کمک می کند. چربی های امگا 3 التهاب شدید مغز را که منجر به تخریب عصبی می شود کاهش می دهد و لوتئین استرس اکسیداتیو مرتبط با افزایش سن را که باعث فرسودگی سلول های مغز می شود، کاهش می دهد.

کولین چیست؟

کولین یک ماده مغذی حیاتی است که نقش مهمی در حفظ سلامت کلی، به ویژه عملکرد مغز دارد. این ماده مغذی به دلیل خواص و فواید مشابه با ویتامین B در این گروه قرار می گیرد. زرده تخم مرغ یکی از غنی ترین و آسان ترین منابع کولین است. یک تخم مرغ بزرگ 169 میلی گرم کولین دارد.

مصرف محدود تخم مرغ، یعنی حدود یک تخم مرغ در هفته، روند کاهش حافظه را کند می کند. بر اساس توصیه مرکز ملی سلامت و تندرستی در انگلستان، مقدار کولین کافی برای مردان بالغ 550 میلی گرم در روز است. در روز و برای زنان غیر باردار و غیر شیرده 425 میلی گرم در روز.

به گفته دکتر تیلور والاس، محقق این مطالعه، مصرف 2 تخم مرغ در روز برای دسترسی به کولین و سایر مواد مغذی کلیدی برای سلامت مغز مفید است. این مقدار حتی برای افراد مبتلا به دیابت و کسانی که بیماری قلبی متابولیک دارند یا در معرض خطر ابتلا به آن هستند، بی خطر است.

تخم مرغ را می توان به طرق مختلف از آب پز گرفته تا املت، در وعده صبحانه، به عنوان میان وعده یا همراه با سالادهای مختلف مصرف کرد و از فواید آن بهره مند شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا