این افراد هرگز زنجبیل مصرف نکنند
زنجبیل یک گیاه شگفت انگیز است. فواید زیادی برای بدن انسان دارد. به همین دلیل بومیان و مردمان بومی در بسیاری از کشورها و فرهنگ ها قرن ها از آن برای درمان بیماری های مختلف استفاده می کردند.
طبق سرگرمی روز، مکملهای زنجبیل امروزه به صورت مصنوعی ساخته میشوند، اما بسیار نزدیک به گیاه طبیعی هستند. مکملهای زنجبیل میتوانند مفید باشند، اما گروههای خاصی از افراد هستند که احتمالاً باید از مصرف آنها اجتناب کنند.
افراد مبتلا به بیماری قلبی
زنجبیل ممکن است با داروهای خاصی که برای درمان بیماری های قلبی استفاده می شوند، مانند رقیق کننده های خون، تداخل داشته باشد و خطر خونریزی را افزایش دهد.
افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا
زنجبیل تولید صفرا را تحریک می کند که می تواند به بهبود هضم کمک کند. با این حال، برای افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا، این می تواند مشکل ساز باشد. صفرا در کبد تولید و در کیسه صفرا ذخیره می شود. هنگامی که کیسه صفرا ملتهب است یا سنگ کیسه صفرا وجود دارد، تولید صفرا مختل می شود و در نتیجه درد و ناراحتی ایجاد می شود. زنجبیل با افزایش تولید صفرا می تواند این وضعیت را بدتر کند که می تواند باعث درد و ناراحتی بیشتر شود.
افراد مبتلا به دیابت
زنجبیل سطح قند خون را کاهش می دهد که می تواند برای افراد دیابتی مفید باشد. با این حال، زنجبیل ممکن است برای افرادی که داروهایی برای کاهش سطح قند خون مصرف می کنند خطرناک باشد. زنجبیل می تواند با این داروها تداخل داشته باشد و باعث کاهش بیش از حد قند خون و در نتیجه هیپوگلیسمی شود.
زنان حامله
برخی شواهد حاکی از آن است که چای زنجبیل نباید نزدیک زایمان مصرف شود زیرا ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. زنان باردار با سابقه سقط جنین، خونریزی واژینال یا مشکلات لخته شدن خون نیز باید مصرف محصولات زنجبیل را متوقف کنند.