این دانه جویدنی سرشار از ویتامین C و عالی برای کبد
هل به عنوان یک افزودنی جذاب به چندین غذا و نوشیدنی، مکمل غذاهای شیرین و خوش طعم است. اگرچه به اندازه دارچین یا زنجبیل محبوب نیست.
هل بومی هند است و از دیرباز در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گرفته است. در مصر باستان، از دانه های آن به عنوان شکل اولیه خمیر دندان و دهان شویه استفاده می شد. همچنین راه خود را به تمدن های بزرگ یونان و روم باستان باز کرد و در آنجا عمدتاً به عنوان عطر استفاده می شد.
هل فرصتی عالی برای اضافه کردن طعم به غذاها و نوشیدنی ها و در عین حال محدود کردن کالری و چربی ارائه می دهد.
هل می تواند منبع عالی برای موارد زیر باشد:
ویتامین سی
ریبوفلاوین
نیاسین
منیزیم
پتاسیم
یک قاشق چای خوری هل آسیاب شده حاوی:
6 کالری
کمتر از 1 گرم پروتئین
کمتر از 1 گرم چربی
1 گرم کربوهیدرات
1 گرم فیبر
هل روشی کم کالری برای طعم دادن به انواع غذاها فراهم می کند. این می تواند سبزیجات را خوشمزه تر کند، که می تواند احتمال بیشتری برای بهره مندی از مزایای سلامتی آنها داشته باشد.
هل همچنین می تواند:
خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهید. هل می تواند التهاب را کاهش دهد و از سلول های شما در برابر چیزی به نام استرس اکسیداتیو محافظت کند، عدم تعادل بین رادیکال های آزاد و آنتی اکسیدان ها که می تواند منجر به تعدادی از مشکلات پزشکی شود.
می تواند به بدن شما کمک کند تا انسولین را بهتر مدیریت کند.
تحقیقات نشان می دهد که استفاده منظم از پودر هل می تواند فشار خون را کاهش دهد. این می تواند مواردی مانند حملات قلبی و سکته را کمتر احتمال دهد.
وقتی هل در غذای خود دارید هیچ خطر مستندی وجود ندارد. افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا نباید هل را جز برای طعم دادن به غذا مصرف کنند.
تحقیقات بیشتری برای تعیین تأثیر مقادیر زیاد هل بر زنان باردار یا شیرده مورد نیاز است.
اگر قصد دارید هل را به عنوان مکمل مصرف کنید، با پزشک خود صحبت کنید.