سبک زندگی

این میوه‌ها را به هیچ عنوان در یخچال نگه ندارید

خرید فالوور از سایت اینبو

با این حال، برخی از میوه ها را نباید در یخچال نگهداری کرد، زیرا سرما در یخچال می تواند بر طعم، بافت و ارزش غذایی آنها تأثیر منفی بگذارد. اگرچه نگهداری در یخچال برای بسیاری از غذاها مفید است، اما مهم است که بدانید کدام میوه ها بهتر است در دمای اتاق نگهداری شوند تا طعم، بافت و ارزش غذایی خود را حفظ کنند.

به گزارش سرگرمی روز، در این مقاله به لیستی از میوه هایی که به جای نگهداری در یخچال باید در دمای اتاق نگهداری شوند، اشاره می کنیم.

موز: این میوه هرگز نباید در یخچال نگهداری شود. زمانی که موز در یخچال نگهداری می شود، پوست آن شروع به سیاه شدن می کند که می تواند از خوردن آن برای بسیاری از افراد به خصوص کودکان جلوگیری کند. همچنین، موز به سرعت در یخچال نمی رسد. بنابراین توصیه می شود برای حفظ تازگی و طعم مطلوب آن را در دمای اتاق نگهداری کنید.

هندوانه: بسیاری از مردم هندوانه را به اشتباه در یخچال نگهداری می کنند تا زود خراب نشود. اما با این کار آنتی اکسیدان های موجود در هندوانه کاهش می یابد و ارزش غذایی آن نیز کاهش می یابد. به همین دلیل، کارشناسان توصیه می کنند هندوانه را در یخچال نگهداری نکنید.

آناناس: نگهداری آناناس در یخچال می تواند باعث بدتر شدن بافت و طعم آن شود. بنابراین بهتر است آن را در یخچال قرار ندهید. نگهداری در یخچال باعث نرمی بیش از حد میوه و تغییر طعم طبیعی آن می شود. نگهداری آناناس در دمای اتاق به حفظ تازگی آن کمک می کند و از تغییرات ناخواسته در ویژگی های آن جلوگیری می کند. با این حال، اگر آناناس کاملا رسیده باشد، می توان آن را برای چند روز در یخچال نگهداری کرد تا از نرم شدن بیش از حد آن جلوگیری شود.

انبه: در نگهداری انبه در یخچال اشتباه نکنید، زیرا دمای سرد می تواند فرآیند رسیدن را کند کرده و طعم و بافت آن را تحت تاثیر قرار دهد. سرمازدگی همچنین می تواند باعث آسیب سرمایی شود که منجر به ایجاد لکه های تیره روی پوست انبه می شود. بهتر است انبه را در دمای اتاق نگهداری کنید تا از طعم و عطر کامل آن لذت ببرید.

آووکادو: این میوه را نباید در یخچال نگهداری کرد، زیرا دمای پایین می تواند روند رسیدن آووکادو را کند کرده و آن را سفت کند. این می تواند بر طعم و بافت آن نیز تأثیر بگذارد. در عوض، آووکادو را در دمای اتاق نگهداری کنید تا زمانی که رسیده شود، سپس فوراً از آن استفاده کنید تا از کرمی بودن آن لذت ببرید.

نارنجی: این میوه با نگهداری در یخچال خشک شده و آبدار بودن خود را از دست می دهد. نگهداری پرتقال در دمای اتاق به حفظ طعم و تازگی آن کمک می کند. علاوه بر این، یخچال می تواند طعم پرتقال را کاهش دهد و لذت خوردن آن را کاهش دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا