سبک زندگی

این ویتامین مانع ابتلا به سرطان می‌شود

خرید فالوور از سایت اینبو

آنتی اکسیدان ها از سلول های بدن در برابر اثرات مضر رادیکال های آزاد محافظت می کنند و می توانند خطر ابتلا به بیماری های خطرناکی مانند سرطان، بیماری قلبی یا حتی آلزایمر را کاهش دهند. بنابراین، مقادیر کافی ویتامین E می تواند در برابر بیماری قلبی، سرطان و آسیب چشمی مرتبط با افزایش سن (دژنراسیون ماکولا) محافظت کند.

به گزارش سرگرمی روز، یکی از مهمترین فواید ویتامین E نقش آن به عنوان یک ویتامین محلول در چربی است که برای عملکرد صحیح بسیاری از اندام ها، فعالیت های آنزیمی و فرآیندهای عصبی ضروری است. در عین حال، مصرف بیش از حد ویتامین E از طریق مکمل ها می تواند منجر به خونریزی بیش از حد شود. البته مصرف غذاهای حاوی ویتامین E مانند موارد ذکر شده در زیر سالم و بی خطر است.

مقدار لازم برای مصرف ویتامین E روزانه 15 میلی گرم است. از جمله غذاهای حاوی بیشترین میزان ویتامین E می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- تخمه آفتابگردان

2- بادام

3- آووکادو

4- اسفناج

5- کدو حلوایی (از خانواده کدو حلوایی)

6- کیوی

7- کلم بروکلی

8- ماهی قزل آلا

9- روغن زیتون

10- میگو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا