سبک زندگی

با این ترفند مصرف قند و شکر را کم کنید

خرید فالوور از سایت اینبو

میل به شکر را می توان با یک فرآیند سه مرحله ای مهار کرد.

به گزارش سرگرمی روز به نقل از تایمز آو ایندیا، شکر در کاهش قند و مصرف آن موثر است.روهوتا دیوکار، متخصص تغذیه معروف، راهکارهای مهمی را برای کاهش هوس شکر به اشتراک گذاشته است که می تواند به کاهش وزن کمک کند.

به گفته روهوتا، میل به شکر را می توان با یک فرآیند سه مرحله ای مهار کرد. مرحله اول نوشیدن یک لیوان آب، مرحله دوم خوردن میوه تازه است. در نهایت، او پیشنهاد می کند قبل از شیرجه زدن در یک بشقاب دسر شیرین، چند دقیقه صبر کنید تا هوس شکر تقریباً به طور خودکار از بین برود. به گفته روجوتا، این به کاهش میل به شکر کمک می کند و می تواند به آرامی قند را از رژیم غذایی شما حذف کند یا مصرف شما را کاهش دهد.

در این مقاله به فواید ترک قند اشاره کردیم.

بهبود سلامت کلی: با حذف قند از رژیم غذایی خود، احتمال بیشتری دارد که غذاهای غنی از مواد مغذی مانند میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و پروتئین های بدون چربی مصرف کنید که می تواند به بهبود سلامت کلی منجر شود.

کاهش وزن: غذاها و نوشیدنی های حاوی قند اغلب کالری بالایی دارند اما ارزش غذایی کمی دارند. با حذف قند، می توانید کالری دریافتی خود را کاهش دهید و کاهش وزن سالم را تسهیل کنید.

سلامت قلب را بهبود می بخشد: مصرف زیاد قند همچنین با افزایش خطر فشار خون بالا، التهاب و افزایش سطح تری گلیسیرید همراه است که می تواند منجر به بیماری قلبی شود. به گفته روجوتا، کاهش مصرف قند نیز می تواند به بهبود سلامت قلب کمک کند.

سلامت بهتر دندان: شکر عامل اصلی پوسیدگی دندان است. با کاهش مصرف شکر، می توانید سلامت دندان های خود را بهبود بخشیده و خطر ابتلا به مشکلات دهان و دندان را کاهش دهید.

انرژی ثابت را حفظ کنید: در حالی که شکر می تواند یک افزایش سریع انرژی ایجاد کند، اغلب منجر به سقوط سریع انرژی نیز می شود. با حذف قند، می توانید به حفظ سطح انرژی ثابت در طول روز، کاهش خستگی و بهبود عملکرد کمک کنید.

کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2: مصرف بیش از حد قند یک عامل خطر اصلی برای ابتلا به دیابت نوع 2 است. با ترک قند یا کاهش مصرف آن می توان خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش داد.

بهبود خلق و خو و وضوح ذهنی: مصرف شکر با تغییرات خلقی، تحریک پذیری و مشکل در تمرکز همراه است. به گفته متخصصان تغذیه، قطع کردن قند می تواند ثبات خلق و خو و وضوح ذهنی شما را بهبود بخشد.

پوستی شفاف تر و درخشان تر: حذف قند از رژیم غذایی روزانه، التهاب و خطر بروز آکنه را کاهش می دهد و منجر به بهبود سلامت پوست و روشن تر شدن پوست می شود.

هضم بهتر: غذاها و نوشیدنی های قندی می توانند سلامت گوارش را مختل کنند و منجر به مشکلاتی مانند نفخ، گاز و یبوست شوند. کاهش قند از رژیم غذایی روزانه به بهبود هضم و سلامت روده کمک می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا