سبک زندگی

بهترین زمان برای خوردن میوه

خرید فالوور از سایت اینبو

پیروی از یک رژیم غذایی مناسب یکی از راه های سالم ماندن است این مقاله فواید و مضرات مصرف میوه را قبل یا بعد از غذا مورد بحث قرار می دهد.

خوردن میوه قبل از غذا

به گزارش سرگرمی روز، کسانی که ساعت ها قبل از غذا میوه می خورند; بدون اینکه بدانند در این کار ممکن است به یکی از این دو حالت مبتلا شوند:

1. میوه ها باعث ترشح انسولین در بدن می شوند. انسولین ماده ای است که باعث ایجاد اشتها می شود. پس هر چه میوه ها بیشتر باشد اشتها بیشتر می شود و فرد غذای بیشتری می خورد. اگر بدن به مقدار کالری دریافتی نیاز نداشته باشد، به طور طبیعی کالری اضافی را ذخیره می کند. در نتیجه به تدریج و در مدت کوتاهی عادت به خوردن میوه قبل از غذا عوارض چاقی را به دنبال دارد.

چاقی نیز به نوبه خود بستر مناسبی برای بیماری های قلبی عروقی است. علاوه بر این، اضافه وزن در بیماران مبتلا به آرتریت یک عامل تشدید کننده محسوب می شود. به خاطر داشته باشید که تغییر عادات غذایی برای برخی افراد سخت است و بهتر است برای حفظ سلامت خود هر چه زودتر به برنامه غذایی خود فکر کنیم.

بهترین راه برای حفظ سلامتی، رعایت اعتدال است. بنابراین، میوه ها به عنوان میان وعده های سبک مصرف می شوند. میان وعده یعنی زمان معینی بین صبحانه-ناهار و ناهار-شام. بسته به اینکه هرکس چه ساعتی صبحانه، ناهار و شام می خورد، خودش باید این ساعت را تعیین کند. گاهی به اشتباه تصور می شود که خوردن میوه تحت هیچ شرایطی هیچ ضرری برای سلامتی ندارد. این باور اشتباه است. میوه ها بر اساس سن و نوع بیماری یا مشکلاتی که فرد دارد طبقه بندی می شوند و در مصرف آن ها باید دقت کرد.

2. میوه ها مقدار مشخصی قند ساده دارند. هر چه میوه آبدارتر باشد، بدن بهتر و راحت تر قند موجود در میوه را جذب می کند. بنابراین خوردن این میوه ها قبل از غذا می تواند منجر به بی اشتهایی شود. در این صورت فرد نمی تواند غذا بخورد. اگر این حالت تکرار شود، تبدیل به یک عادت غذایی می شود. پس از مدتی بدن – که مواد ضروری مورد نیاز خود را فقط از طریق غذا تامین می کند – دچار کمبودها و عوارض می شود و مشکلاتی مانند ضعف و بیماری ظاهر می شود.

میوه های شیرین و آبدار قند نسبتاً بالایی دارند و آب آنها باعث می شود بدن قند را سریع جذب کند. میوه هایی مانند خربزه، هندوانه، انبه، خرما، طالبی و انواع انگور دارای شاخص گلیسمی بالایی هستند، یعنی قند آنها به سرعت تجزیه می شود و باعث افزایش سریع قند خون می شود. افراد مبتلا به دیابت و چاقی باید مقدار کمی از این میوه ها را مصرف کنند.

خوردن میوه بعد از غذا

در اینجا دو حالت وجود دارد:

1. تقریباً همه بعد از غذا احساس می کنند که می خواهند غذای شیرین بخورند و تا زمانی که آن را نخورند غذایشان هضم نمی شود و احساس راحتی نمی کنند. متابولیسم بدن به طور خودکار چنین فرمانی را صادر می کند. به همین دلیل بسیاری از مردم بعد از غذا میوه می خورند.

میوه های شیرین سرشار از قند هستند و سیری را افزایش می دهند و می توانند نتیجه معکوس داشته باشند.

یعنی باعث هضم غذا نمی شوند، اما با خوردن آنها، انسان احساس سنگینی می کند و گمان می کند هنوز میوه به اندازه کافی نخورده است و برای خود ناراحتی – هرچند کوتاه مدت – ایجاد می کند.

میوه هایی با شاخص گلیسمی پایین باید جایگزین میوه های شیرین شوند. موز کمتر رسیده، گیلاس، آلبالو، پرتقال، خیار، نارنگی و گلابی انتخاب های خوبی هستند.

2. در مورد دیگر همانطور که گفته شد بدن می تواند انسولین ترشح کند و اشتها باز می گردد.

سپس فرد می خواهد دوباره غذا بخورد. کالری اضافی باید ذخیره شود. متعاقباً چاقی ظاهر می شود و خدای ناکرده بیماری های مرتبط با چاقی را به دنبال خواهد داشت.

بسیاری بر استفاده از میوه ها به دلیل فواید فیبر تاکید دارند، در حالی که میزان فیبر موجود در سبزیجات بسیار بیشتر از میوه ها است. اما میوه ها علاوه بر فیبر، سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند و بدن برای حفظ سلامتی خود به آنها نیاز دارد. بنابراین کمبود این مواد ضروری سلامتی را به خطر می اندازد و به سختی می توان جایگزینی برای آنها پیدا کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا