بهترین زمان مصرف دمنوش گلپر و چه وقتی برای مصرف دمنوش گلپر مفیده
بهترین زمان مصرف دمنوش گلپر
بهترین زمان مصرف دمنوش گلپر ؛ چه وقتی برای مصرف دمنوش گلپر مفیده همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.َ
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام بردهش شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
بهترین زمان مصرف دمنوش گلپر
در مورد چای گلپر می تواند گفت بهترین میزان مصرف برای افراد معمولی دو
و حداکثر سه لیوان در طول روز و بعد از گذشت یک الی دو ساعت از وعده غذایی می باشد.
آشنایی با دیگر خواص دمنوش گلپر در طب سنتی
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص دمنوش گلپر آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با گلپر
گلپر گیاهی گلدار و چند ساله است که بومی ایران می باشد و نکته جالب در مورد گلپر این است که همه گونه های این گیاه معطر هستند.
گلپر با گیاهان شناخته شده ای مانند هویج ، کرفس ، رازیانه و زیر سبز و سیاه در خانواده چتریان دسته بندی می شود.
گلپر گیاهی گلدار، علفی و چند ساله از تیره چتریان و بومی ایران است.
در نواحی نمناک کوهستانی ایران مانند نواحی شمالی البرز، ییلاق جواهرده، گچسر، شمیرانات، توچال، غرب ایران و کوههای بختیاری میروید.
همه گونههای سرده گلپران معطر هستند و برخی گونهها در آشپزی ایرانی به عنوان ادویه کاربرد دارند.
گونههای دیگری از گلپر در صنعت داروسازی به کار میروند.
گلهای این گیاه سفید مجتمع به صورت چتر در انتهای ساقههای گل دهنده در قسمت بالای گیاه ظاهر میشود.
خواص دمنوش گلپر برای حافظه
یکی از علل ضعف حافظه غلبه کردن سردی به مغز است. طبع دمنوش گلپر گرم است
و با نوشیدن چای گلپر میتوانید بر سردی مغز غلبه کنید.
بعد از مصرف گلپر به طور کاملا مشخصی تقویت حافظه خود را حس خواهید کرد.
همچنین دود گلپر برای تقویت حافظه و افزایش کارکرد مغز موثر و مفید است.
خواص دمنوش گلپر برای سرماخوردگی و سرفه
یکی دیگر از خواص دمنوش گلپر کمک به درمان مشکلات ریوی و تنفسی است.
مصرف دمنوش گلپر به صورت دمکرده میتواند سرماخوردگی را درمان کند.
درمان اختلالات و عفونتهای ریوی از خواص دمنوش گلپر به شمار میرود.
گلپر خلط آور است و همچنین ضد احتقان است.
دمنوش گلپر به عنوان شل کننده تنفسی بافت ریه به آزاد شدن احتقان کمک میکند.
مصرف دمنوش گلپر برای درمان سرفه و گلو درد نیز مفید است.
خواص دمنوش گلپر برای معده
تقویت معده یکی دیگر از خواص دمنوش گلپر است. دمنوش گلپر از بروز رفلاکس معده و تهوع و نفخ جلوگیری میکند.
اسانس دانههای گلپر با خاصیت ضدمیکروبی خود برای معده مانند شوینده محسوب میشوند.
ترکیب گیاه گلپر و انار معده موجب پاک شدن میکروبها از معده میشوند
اگر معده و دستگاه گوارشی شما دچار آسیب شده است، حتما مصرف دمنوش گلپر را در برنامه غذایی تان قرار دهید.
این گیاه دارویی به سادگی می تواند رفکلس معده، حالت تهوع، استفراغ و تمامی اختلالات گوارشی شما را درمان کند.
خواص دمنوش گلپر برای لاغری
مصرف دمنوش گلپر موجب از بین رفتن اشتهای کاذب و درنتیجه مانع پرخوری شده و از این طریق به کاهش وزن و لاغری کمک میکند.
دمنوش گلپر یک چربی سوز قوی برلی شکم و پهلو محسوب میشود.
برای اثربخشی بیشتر، میتواتید دمنوش گلپر را بعد از ورزش و فعالیت بدنی مصرف کنید
خواص دمنوش گلپر و عسل
با گلپر و عسل و نبات می شود شربتی درست کرد که برای لاغری بسیار مفید است.
شربت گلپر از ترکیب گلپر، آویشن، نعناع، رازیانه و عسل ساخته می شود.
برای تهیه شربت گلپر به ۴۰ گرم گیاه خشک گلپر ، عرق آویشن یک لیتر،
عرق نعناع نیم لیتر، عرق رازیانه نیم لیتر و عسل نیم کیلو نیاز دارید.
طرز تهیه شربت گلپر
ابتدا عرقیجات شامل آویشن، نعناع و رازیانه را با هم تر کیب کنید.
گیاه خشک گلپر را پس از نیم کوب کردن به آن اضافه نمایید.
اجازه دهید گیاه گلپر ۳ تا ۴ ساعت در عرقیجات بماند
بعد از گذشت این مدت آن را به مدت ۵ دقیقه و در حرارت ملایم بجوشانید.
سپس هنگامی که محلول به دست آمده به حرارت متعادل و دمای ۵۰ درجه سانتی گراد رسید ،
آن را صاف کرده و آخر عسل را به آن اضافه می کنیم.
می توانید به جای عسل از نبات استفاده کنید
خواص دمنوش گلپر و آویشن
در مورد دمنوش گلپر و آویشن همینقدر بگیم که هر دو ضد عفونی کننده های بسیار قوی ای هستند.
اما در هیچ منبع علمی از ترکیب این دو سخنی به میان نیامده.
خواص آنتی باکتریایی گلپر به توقف رشد میکرو ارگانیسم ها کمک می کنه،
یعنی از رشد میکروب ها جلوگیری کرده و اثرات اونا رو از بین می بره.
ترکیب گلپر و آویشن می تونه به عنوان یک آنتی بیوتیک قوی عمل کرده و عفونت های گلو رو رفع بکنه.
طرز تهیه دمنوش گلپر
برای تهیه دمنوش گلپر باید به اندازه یک قاشق غذاخوری از پدر گیاه گلپر را در قوری بریزیم
و به آن آب جوش اضافه کرده و اجازه دهیم به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. این چای گیاهی کمی تلخ است
و برای ازبین بردن تلخی و شیرین کردن این چای میتوانید از نبات یا عسل استفاده کنید.
دمنوش گلپر در بارداری و شیردهی
استفاده از گلپر در زنان باردار و شیرده ممنوع است زیرا در زنان باردار ممکن است منجر به سقط جنین شود.
دمنوش گلپر برای کودکان
مصرف دمنوش گلپر برای کودکان زیر ۲ سال ممنوع است.
دادن دمنوش گلپر به کودکان خیلی توصیه نمی شود و بهتر است با نظر پزشک مصرف شود.
دمنوش گلپر و دارچین
یک فنجان چای گلپر و دارچین منحصرا حدود دو تا سه کالری دارد.
نوشیدن چای گلپر و دارچین به درمان دردهای شکمی، سوء هاضمه، اسهال و یبوست کمک می کند.
خواص چای گلپر و دارچین و زنجبیل در کاهش سوء هاضمه و حالت تهوع بسیار مفید است.
گلپر و دارچین خاصیت عجیب دیگری درد و آن قوی کردن مصونیت بدن در مقابل امراض است
و حتی می توان گفت که اثر پنی سیلین و آنتی بیوتیک را به مقدر زیادی دارا است.
چای گلپر و دارچین، پتاسیم بالایی دارد. علاوه بر این، سطح سالم pH را محافظت میکند.
پتاسیم، اثر سدیم در فشار خون را خنثی میکند و این کار را با تنظیم کردن آن انجام میدهد.
نوشیدن چای گلپر و دارچین به بیماران مبتلا به آلزایمر و پارکینسون پیشنهاد می شود.
گلپر و دارچین سرشار از مادۀ شیمیایی خاصی است که سرعت پیشرفت بیماری های مغز و اعصاب به ویژه پارکینسون را کاهش می دهد.
طعم دار بودن چای گلپر و دارچین، شما را از قند بینیاز میکند.
بدون قند بودن چای گلپر و دارچین، آن را به یک نوشیدنی ایدهآل برای جلوگیری از اضافه وزن و چاقی –
که در طراز اول به سبب خوردن خوراکیهای با قند بالا ایجاد میشود- مبدل میکند.
گلپر و دارچین به عنوان ادویه ای با طعم تند و عطری مطبوع سرشار از آنتی اکسیدان است.