تولید برنجی که مزه گوشت میدهد!
در واقع، آنها روشی را برای رشد سلول های گوشتی به طور مستقیم بر روی دانه های برنج توسعه داده اند. تولید گوشت در کره زمین یک چالش است زیرا به زمین، آب و انرژی زیادی نیاز دارد و از طرفی گازهای گلخانه ای زیادی تولید می کند، اما برنج آزمایشگاهی روش بهتری برای به دست آوردن مواد مغذی است که در وسط از چالش های گفته شده، وجود دارد.
به گزارش مهر، گروهی از محققان مرکز تحقیقات گوشت چین آزمایشی را در این زمینه انجام دادند. محققان دانه های برنج را از قبل درمان کردند و سپس از آنها برای رشد یک لایه نازک از سلول های مرغ یا خوک به طور مستقیم روی سطح دانه ها استفاده کردند. آنها دانه های برنج را انتخاب کردند زیرا سرشار از فیبر و سایر مواد مغذی هستند. علاوه بر این، سلول های حیوانی به طور ویژه در آزمایشگاه برای این منظور تولید می شود.
وانگ شووی، نویسنده ارشد این مطالعه، گفت که این برنج ظاهری معمولی دارد، اما پس از پختن طعمی شبیه گوشت و برنج می دهد. به این ترتیب برنج مواد مغذی را تامین می کند و از طرفی سلول های گوشت به آن پروتئین می افزایند. محققان بر این باورند که این روش یک وعده غذایی متعادل و مغذی تولید می کند.
چنین غذایی دارای فیبر غذایی، کربوهیدرات، ویتامین ها و مواد معدنی برنج معمولی است و در عین حال اسیدهای آمینه و پروتئین های حیوانی به آن اضافه شده است.
البته به نظر می رسد که محققان کره جنوبی در حال توسعه چنین ایده ای هستند.