فناوری و تکنولوژی

تولید شیر بدون نیاز به گاو!

خرید فالوور از سایت اینبو

هدف این رویکرد منحصر به فرد تقلید پروتئین های کلیدی شیر مانند کازئین و آب پنیر است که برای تغذیه و طعم ضروری هستند.

به گزارش سرگرمی روز به نقل از IA، با شیوع آنفولانزای پرندگان در شرکت های لبنی آمریکایی، وضعیت سلامت شیر ​​کاهش یافته است. شیر خام یا غیر پاستوریزه می تواند تأثیر بدی بر حیواناتی که آن را می نوشند داشته باشد. برخی از دامداران به این بیماری مبتلا شده اند.

به گفته سازمان غذا و دارو، شیر تجاری بی خطر است زیرا پاستوریزه شده و تمام میکروب ها از بین رفته اند. با این حال، هنوز یک عامل خطر وجود دارد زیرا همه از نوشیدن شیر سویا یا قهوه سیاه راحت نیستند.

رویکردهای نوآورانه برای تولید شیر بدون نیاز به گاو

برخی از شرکت ها و مهندسان در حال ابداع روش هایی برای تولید شیر بدون استفاده از گاو هستند. هدف آنها دستیابی به این هدف با مهندسی مخمر و گیاهان دارای ژن گاو است. این به آنها اجازه می دهد تا پروتئین های کلیدی را تولید کنند که به شیر رنگ می دهد و طعم و ارزش غذایی اصلی آن را حفظ می کند.

آنها از کازئین استفاده می کنند که یک پلیمر آزاد است که فراوان ترین پروتئین موجود در شیر است و همان چیزی است که پنیر پیتزا را کشدار می کند. علاوه بر این، آنها از آب پنیر، یک ترکیب مغذی از اسیدهای آمینه ضروری که معمولا در پودرهای انرژی یافت می شود، استفاده می کنند.

با ظهور شیر بادام و سویا، جایگزینی شیر حیوانی به جای شیر چیز جدیدی نیست.

در هر صورت شیر ​​معمولی هم طبیعی نیست. کارشناسان بر این باورند که گاوهای زیادی وجود دارد که زباله های گلخانه ای تولید می کنند و در نتیجه آب و زمین زیادی مصرف می کنند. البته این نمی تواند بهترین راه برای تولید غذا باشد.

بدون شک تولید شیر بدون گاو آسانتر است. با این حال، برخی از شرکت های بیوتکنولوژی وضعیت موجود را به چالش می کشند. یک استارتاپ مخمری ساخته است که به تولید بتا-لاکتوگلوبولین، جزء اصلی آب پنیر کمک می کند.

سخنگوی شرکت فاش کرد که یک کارخانه بیوتکنولوژی مخمر تخمیری که با شکر تغذیه می شود می تواند از نظر تئوری جایگزین 50000 تا 100000 گاو شود. این استارت آپ دسته های آزمایشی و فرمول پروتئینی با روغن های گیاهی و شکر را برای تولید پنیر، بستنی و نوشیدنی های مبتنی بر شیر آماده کرده است.

Alpine Bio، یک شرکت بیوتکنولوژی مستقر در سانفرانسیسکو، سویا را برای تولید کازئین مهندسی کرده است. هنوز به مرحله فروش نرسیده اند.

مگی ریچانی، مدیرعامل این شرکت می گوید: «ما با کشاورزانی کار می کنیم که سویا را برای خوراک دام پرورش می دهند و می گوییم که می توانید آن را برای مصرف انسان پرورش دهید.

اگرچه این فرآیند بسیار جالب به نظر می رسد، اما مجموعه ای از چالش های خاص خود را دارد. یکی از بزرگ‌ترین چالش‌هایی که شرکت‌های بیوتکنولوژی با آن مواجه هستند، پایین نگه داشتن هزینه‌های تولیدشان به اندازه کافی برای رقابت با هزینه استفاده از گاو است.

همچنین غیر قابل انکار است که جایگزینی شیر گاو بسیار دشوار است. اکثر مردم با نوشیدن شیر گاو بزرگ شده اند و اکنون به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی آنها تبدیل شده است. با این حال، بنیانگذاران بر این باورند که اکنون زمان آن است که یک جهش تکنولوژیکی به جلو داشته باشیم.

ما سالانه 60 میلیارد حیوان را برای غذا پرورش می دهیم و این تکان دهنده است. ما به گزینه هایی نیاز داریم که برای محیط زیست بهتر باشد، بر استفاده از آنتی بیوتیک ها و خطر بیماری غلبه کند.

یکی از مزایای این روش این است که تولید شیر بدون گاو خطر آلودگی به ویروس حیوانی را به همراه ندارد و این یک فرصت بزرگ است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا