سبک زندگی

جایگزین جوز هندی در غذا و به جای جوز هندی از کدام ادویه برای پخت غذا می توان استفاده کرد؟

خرید فالوور از سایت اینبو

جایگزین جوز هندی در غذا

جایگزین جوز هندی در غذا ؛ به جای جوز هندی از کدام ادویه برای پخت غذا می توان استفاده کرد؟ همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

جایگزین جوز هندی در غذا

جوز هندی عطر و طعم فوق العاده ای دارد و در دستور غذاهای زیادی مورد استفاده قرار می گیرد؛ در صورتی که عطر آن با ذائقه شما جور نیست و به دنبال جایگزین مناسبی برای جوز هندی می گردید، می توانید ادویه های زیر را مصرف کنید.

پوسته خارجی جوز
یکی از موادی که می توان به جای جوز هندی استفاده کرد، پوسته خارجی دانه های آن است که عطر و طعمی مثل جوز دارد اما ملایم تر است. شما می توانید بعد از آسیاب کردن پوسته خارجی، آن را در ترکیب با ادویه های دیگر یا به تنهایی در غذاها و دسرهای مختلف مصرف کنید.

گرام ماسالا
گرام ماسالا ترکیبی از ادویه های خوش طعم و عطر مثل میخک، دارچین، هل، فلفل سیاه، جوز هندی و زیره است. از آنجایی که مواد تشکیل دهنده این ادویه از نظر طعم و عطر شبیه جوز هستند، شما می توانید از مخلوط آنها در غذاهای مختلف استفاده کنید.

فلفل جامائیکائی
طعم این فلفل شبیه مزه جوز هندی و دارچین است و می تواند جایگزین مناسبی برای این دو ادویه محسوب شود.

دارچین
دارچین بهترین و محبوب ترین جایگزین جوز هندی در غذاها و شیرینی جات است. این ادویه از نظر طعم، عطر و طبع تشابه زیادی با جوز دارد و می توان آن را به تنهایی یا همراه ادویه های دیگر در غذاها مورد استفاده قرار داد. فقط توجه داشته باشید که در صورت جایگزین کردن دارچین، بهتر است نصف مقدار جوز هندی که در دستور غذاها ذکر شده، از این ادویه استفاده کنید.

ترکیب دارچین، فلفل جامائیکایی و زنجبیل
یکی از ترکیباتی که می توان جایگزین جوز هندی در غذاها کرد، مخلوط دارچین، فلفل جامائیکایی و زنجبیل است که می توان دعطر و طعم دلپذیری به دسرها و غذاهای بدهد.

ترکیب هل، زنجبیل و میخک
هل، زنجبیل و مخک از جمله ادویه های خوش عطر هستند که در دسرهای گوناگون مثل پای سیب مورد استفاده قرار می گیرند. شما می توانید ترکیب اسن ادویه ها را جایگزین جوز هندی کنید.

زنجبیل
زنجبیل یک جایگزین عالی برای جوز هندی است و برای طعم بخشیدن به غذاها به صورت خشک یا تازه مورد استفاده قرار می گیرد. در صورت جایگزین کردن زنجبیل توجه داشته باشید که مقدار آن را دقیقا مشابه با مقدار جوز هندی ذکر شده در دستورالعمل غذاها، بریزید.

میخک
طعم شیرین میخک تشابه زیادی به جوز هندی دارد و در اغلب دستور غذاهای به جای آن استفاده می شود. توجه داشته باشید که میزان پودر میخک را نصف میزان جوز هندی ذکر شده، در نظر بگیرید.

آشنایی با دیگر خواص جوز هندی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص جوز هندی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با جوز هندی

جوز هندی نوعی ادویه معروف و پر مصرف در نقاط گرمسیری است که بومی قسمت های از قاره آسیا و کشور اندونزی می باشد.

درخت جوز هندی مانند درختانی مثل درخت دارچین ، برگ بو و پرتقال از انواع درختان همیشه سبز می باشد.

میوه جوز هندی یک میوه آلویی به اندازه زردالو است که هسته آن از پوشش قرمز رنگ به نام “میس” و دانه جوز هندی تشکیل شده است.

هنگام برداشت جوز هندی، میوه آن جدا می شود و از دانه داخل میس جوز هندی برای تهیه ادویه استفاده می شود.

جوز هندی در واقع یک ادویه آسیایی است و درخت جوز هندی بومی جزایر اطراف اندونزی می باشد.

جوز هندی اولین بار در قرن یازدهم توسط اعراب به اروپا منتقل شد.

در گذشته دور جوز هندی به عنوان یک ادویه با ارزش و گران شناخته شده بود.

در دوران ملکه الیزابت، جوز هندی به عنوان ماده ضد طاعون مشهور بود.

علاوه بر میوه، از روغن های به دست آمده از برگ و پوست درخت جوز هندی نیز برای مصارف پزشکی و دارویی در طب سنتی استفاده می شود.

مصرف مقدار زیاد جوز هندی توهم زا است.

درخت جوز هندی معمولا بین ۵ تا ۱۳ متر و گاهی تا ۲۰ متر رشد می کند و می تواند بیش از شصت سال میوه دهد.

گیاه جور هندی و در حقیقت، درخت جوز بویا با نام علمی «میریستیکا فراگرانس» (Myristica fragrans) خوانده می‌شود.

درخت جوز بویا جزو درختان همیشه سبز است.

هسته‌ی جوز هندی دارای پوستی سخت و قهوه‌ای رنگ است که از درخت جوز بویا به دست می‌آید و به رنگ خاکستری نیز متمایل است.

بر روی هسته‌ی جوز هندی شیارهای عمیقی به چشم می‌خورد.

جوز هندی شکلی تخم مرغی دارد و در درون پوست سختش دانه‌ی جوز هندی قرار دارد.

طول جوز هندی بین ۲۰ تا ۳۰ میلی‌متر و عرض آن بین ۱۵ تا ۱۸ میلی‌متر است.

جوز هندی پس از چیده شدن هفته‌ها طول می‌کشد تا کاملاً خشک شود.

طبع جوز هندی گرم است.

از دانه‌ی جوز هندی به‌عنوان طعم‌دهنده‌ی انواع غذاها و ادویه استفاده می‌شود.

خواص جوز هندی برای پاک سازی کبد

جوز هندی به عنوان یکی از مواد طبیعی سم‌زدا می‌باشد که می‌تواند نمک های اضافه و سموم را از کبد پاک‌سازی کرده و از بروز مشکلات کبدی جلوگیری کند.

خواص ضد سرطان

به نظر می‌رسد جوز هندی به دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی قوی که دارد می‌تواند با رادیکال‌های آزاد موجود در بدن مبارزه کرده و از رشد و تکثیر سلول‌های سرطانی جلوگیری کند.

روغن جوز هندی خطر بروز سرطان کولون را کاهش می‌دهد، البته باید خاطر نشان کرد که تحقیقات در این زمینه به‌صورت کامل انجام نشده است.

خواص جوز هندی برای تسکین دهنده درد

بسیاری از مطالعات نشان می دهد جوز هندی به دلیل داشتن خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی فراوان می‌تواند از دردهای ناشی از آسیب‌های مختلف مانند زخم ها و سردردها جلوگیری کند.

جوز هندی برای کاهش کلسترول خون

برخی تحقیقات نشان می دهد جوز هندی به دلیل داشتن منگنز می تواند یک کاتالیزور طبیعی باشد و با تجزیه کلسترول به کاهش چربی خون و سلامت قلب کمک کند.

جوز هندی برای درمان بی خوابی

جوز هندی می‌تواند به راحتی تنش های روحی را کاهش دهد و با از بین بردن فشار روانی کیفیت خواب را بهبود بخشیده و بی‌خوابی را درمان کند.

برای درمان بی‌خوابی شما می‌توانید مقداری پودر جوز هندی را به یک لیوان شیر گرم اضافه کرده و قبل از خواب میل کنید.

جوز هندی برای کاهش فشار خون

در جوز هندی پتاسیم به مقدار فراوان وجود دارد که به آرام‌سازی عروق خونی و گردش خون کمک کرده و فشارخون بالا را کاهش می‌دهد.

خواص جوز هندی برای سلامت دهان و دندان

جوز هندی برای سلامت دهان و دندان بسیار مفید می باشد چرا که دارای خاصیت ضد باکتری بوده است.

همچنین می‌تواند مشکلات مختلف دهانی مانند حفره‌های دهان، خون‌ریزی لثه، دندان درد و غیره را درمان کند.

خواص جوز هندی و میخک

از روغن جوز هندی مانند روغن دانه میخک برای کاهش موقتی دردهای دندان نیز می‌توان استفاده کرد؛

کافی است چوب پنبه‌ای را به مقداری روغن جوز هندی آغشته کرده و روی دندان دردناک قرار دهید.

در کشور فرانسه- علاوه بر مصرف آن به‌عنوان ادویه- مخلوط جوز هندی و عسل را برای درمان ناراحتی‌های گوارشی و تنفسی مورد استفاده قرار می‌دهند.

جوز هندی موجب تحریک سیستم قلبی، عروقی می شود که برای حفظ سلامت قلب مفید است.

جوز هندی مانند میخک، حاوی ترکیبی به نام «یوجینول» است که برای قلب مفید می باشد.

برای درمان اسهال، یک مخلوط صاف شده شامل یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی به همراه یک قاشق چایخوری قهوه در یک فنجان آب حل کرده و بنوشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا