سبک زندگی

خواص ماست ایسلندی برای سگ و خاصیت استفاده از ماست ایسلندی برای تغذیه سگ

خرید فالوور از سایت اینبو

خواص ماست ایسلندی برای سگ

خواص ماست ایسلندی برای سگ ؛ خاصیت استفاده از ماست ایسلندی برای تغذیه سگ همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص ماست ایسلندی برای سگ

مقدار ماست ایسلندی مجاز برای سگ به عوامل زیادی مثل نوع ماست

و همینطور ویژگی‌های سگ مثل جثه و سایز، وزن، میزان کالری دریافتی روزانه‌اش،

وضعیت سلامتیش و عقیم بودن یا نبودنش بستگی داره و معمولا نباید بیشتر از ۲-۳ قاشق در روز باشه.

با این حال، به عنوان یه قانون کلی همیشه قانون ۱۰% تشویقی رو یادتون باشه:

یعنی تشویقی سگ (که ماست هم شاملش میشه) نباید بیشتر از ۱۰% کالری مورد نیاز روزانه سگ رو تشکیل بده

آشنایی با دیگر خواص شیر گرم

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص ماست ایسلندی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با ماست ایسلندی

ایسلند، سرزمین شفق‌های قطبی، با یخچال‌های طبیعی بزرگ و آتشفشان‌های فعال در سالیان دور محل سکونت وایکینگ‌ها بوده است.

وایکینگ‌ها برای مقابله با سرمای سخت زمستان نیازمند مواد مغذی بوده‌اند،

از این رو با تبدیل کردن شیر به ماست و سپس چکیده نمودن آن، اقدام به ذخیره نمودن این ماده غذایی می‌کردند.

امروزه نیز این ماست به عنوان یک ماست مقوی می‌تواند یک جایگزین عالی برای هر وعده غذایی باشد.

بسیاری از ورزشکاران به طور کلی از مصرف ماست به خاطر چربی آن پرهیز می‌کنند؛

ماست ایسلندی علاوه بر صفر بودن محتوای چربی آن، حدود ۳ برابر ماست‌های عادی پروتئین دارد

و می‌تواند بخش زیادی از پروتئین مورد نیاز روزانه افراد به ویژه ورزشکاران را تامین کند.

در محصول ۴۰۰ گرمی ماست ایسلندی شرکت کاله ۳۶ گرم پروتئین و صفر گرم چربی وجود دارد.

این محصول بسیار کم کالری است و می‌توان آن را به عنوان یک وعده کامل

یا میان وعده غذایی همراه با میوه تازه (با رسپی‌های مختلف) مورد استفاده قرار داد.

خواص ماست ایسلندی در بدنسازی

ماست به دلیل داشتن پروتئین، مواد معدنی مفیدی مانند کلسیم، پتاسیم، منیزیم و ویتامین‌های B۶ و B۱۲ برای ورزشکاران بسیار مفید است.

علاوه بر این، مصرف آن برای افرادی که در حال اجرای یک رژیم غذایی هستند بسیار مفید است.

همه انواع ماست ها حاوی باکتری‌های پروبیوتیک مفید هستند. در بعضی از انواع ماست میزان بیشتری از این باکتری ها وجود دارد.

پروبیوتیک ها، میکروارگانیزم های سودمندی هستند که به شکل طبیعی در سیستم گوارشی وجود داشته و در برخی ماست ها هم یافت می شوند.

طبق تحقیقات انجام شده پروبیوتیک‌ها باعث تقویت سیستم دفاعی بدن و بالا رفتن ایمنی دستگاه گوارش می‌شوند.

این ماست مزایای اثبات شده ای برای کاهش التهاب عضلانی و ترمیم صدمات عضلانی پس از ورزش دارد.

به همین دلیل مصرف آن باعث بهبود عملکرد ورزشی افراد می شود.

ماست ایسلندی اثر مثبتی روی قدرت تحمل گرما، سیستم ایمنی، هضم غذا و جذب مواد مغذی دارد.

پژوهشگران این احتمال را نیز می دهند که این ماده ی غذایی تاثیر مثبتی روی سطح کلسترول خون داشته باشد.

خواص ماست ایسلندی برای لاغری و چاقی

ماست ایسلندی به دلیل مواد مغذی و کلسیم قابل توجهی که در خود دارد، از ترشح هورمون کورتیزول که موجب چاقی افراد می‌شود، جلوگیری می‌کند

و منجر به لاغری افراد می‌شود. افزایش متابولیسم بدن در حالی است که علاوه بر کاهش چربی‌های اطراف کمر، عضله‌های بدون چربی را در فرد ذخیره می‌کند.

خواص ماست ایسلندی برای صبحانه

این ماست را می توانید به عنوان صبحانه همراه با میوه هایی مانند انبه ، موز ، آناناس ، توت فرنگی و سیب که سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان می باشد

خواص ماست ایسلندی برای کودکان

مصرف ماست ایسلندی می‌تواند ارتباط سلول‌های خاکستری مغز را با قسمت غشایی پیشین مغز افزایش دهد و قوه ادراک و شناخت افراد را بالا ببرد.

بنابراین مصرف ماست برای کودکان جهت افزایش هوش آنها بسیار توصیه می‌شود.

آلرژی به شیر در کودکان بیشتر از بزرگسالان است و بهتر است کودکانی که به شیر حساسیت دارند از ماست ایسلندی استفاده کنند.

ماست ایسلندی در کمک به درمان اسهال کودکان مفید بوده است.

در کودکانی که دچار بیماری سوء جذب هستند، ماست ایسلندی به جذب دو ترکیب مهم غذایی پروتئینها و مواد معدنی کمک می‌کند.

خواص ماست ایسلندی برای سگ

مقدار ماست ایسلندی مجاز برای سگ به عوامل زیادی مثل نوع ماست

و همینطور ویژگی‌های سگ مثل جثه و سایز، وزن، میزان کالری دریافتی روزانه‌اش،

وضعیت سلامتیش و عقیم بودن یا نبودنش بستگی داره و معمولا نباید بیشتر از ۲-۳ قاشق در روز باشه.

با این حال، به عنوان یه قانون کلی همیشه قانون ۱۰% تشویقی رو یادتون باشه:

یعنی تشویقی سگ (که ماست هم شاملش میشه) نباید بیشتر از ۱۰% کالری مورد نیاز روزانه سگ رو تشکیل بده

فرق ماست ایسلندی و یونانی

ماست یونانی ماستی است که آبکش شده تا مایعات آن گرفته شود.

به خاطر این فرآیند، مقدار پروتئین آن دو برابر ماست‌های معمولی است.

هر چند ماست یونانی سنتی با شیر پرچرب تهیه می‌شود اما امروزه انواع مختلفی با شیر کم‌چرب نیز تولید می‌شوند.

ماست یونانی ترش‌ترین و تندترین در بین سه ماستی است که اینجا معرفی می‌کنیم،

برای همین استفاده از آن به عنوان طعم‌دهنده و در صبحانه همراه با میوه و گرانولا توصیه می‌شود.

ماست ایسلندی به روشی مشابه با ماست یونانی تهیه می‌شود

اما فرآیند آبکشی آن حتی بیشتر ادامه می‌یابد تا ماستی داشته باشیم

که واقعا به قاشق می‌چسبد و سرشار از پروتئین است.

معمولا ماست ایسلندی با شیر بدون چربی ساخته می‌شود،

اما برخی شرکت‌های غذایی به آن شیر کامل یا خامه هم اضافه می‌کنند تا غنی‌تر شود.

در مجموع، ترشی ماست ایسلندی کمتر از ماست یونانی است.

طرز تهیه ماست ایسلندی

شیر: یک لیتر

مایه ماست ایسلندی: دو قاشق غذاخوری

مایه پنیر: سه قطره

ابتدا درجه حرارت شیر را بالا برده سپس آن را به آرامی به ۴۳ درجه سلسیوس برسانید.

مقداری شیر گرم را به مایه ماست ایسلندی اضافه کرده و سپس آن را داخل قابلمه شیر گرم بریزید.

۳ قطره مایه پنیر را به آب سرد بدون کلر اضافه کرده، سپس به مواد درن قابلمه اضافه کنید.

قابلمه را ۱۲ ساعت کنار بگذارید. برای رسیدن به نتیجه دلخواهتان، در زمان مناسب از هر مرحله به مرحله بعد بروید.

در این مرحله یک آبکش را به همراه یک کیسه پنیر دو لایه روی یک کاسه قرار دهید.

ماده را به وسیله ی قاشق درون کاسه بریزید. به هیچ وجه تا زمانی که به انتهای قابلمه نرسیدید مایع را سرریز نکنید زیرا با این کار مواد مغذی ظریف آسیب می بینند.

کیسه ای که برای این مرحله انتخاب می کنید اهمیت زیادی دارد. زیرا غلظت نهایی ماست ایسلندی به بافت همین کیسه بستگی دارد.

بافت کیسه باید به گونه ای باشد که آب را به خوبی از خود عبور دهد.

ماست دلمه بسته را در یک محیط خنک قرار دهید. بهتر است به مدت چهار تا هشت ساعت به صورت دست نخورده باقی بماند تا آب ماست کاملا خارج شود.

حرارت بالا بر طعم و بافت ماست تاثیر می‌گذارد. از این رو، قابلمه را نزدیک شوفاژ یا در نقاط گرم آشپزخانه قرار ندهید

تا بعد از گذشت این ساعات، نتیجه کار ناامید کننده به نظر نرسد.

ماست را درون یک کاسه ریخته و با یک همزن برقی هم بزنید. یک قاشق سوپ خوری مایه پنیر به آن اضافه کنید تا آن را به قوام ابریشمی برساند.

هنگامی که ماست کاملا یکدست شده و به بافت دلخواه رسید، همزن را خاموش کنید. نتیجه کار باید مایعی کاملا غلیظ و نسبتا سفت باشد.

در مرحله آخر می‌توان ماست را به کمک یک شیرین کننده، شیرین کرد تا خوشمزه تر شود.

توصیه می شود مقداری از ماست را برای درست کردن ماست بعدی کنار بگذارید.

جدول ارزش غذایی ماست ایسلندی

چربی : گرم ۰٫۰۰

قند : ۰٫۰۰ گرم

حاوی : ۳۶ میلی گرم نمک سدیم

کربوهیدرات : ۴گرم

پروتئین : ۱۰گرم

کالری : ۶۲ کیلوکالری

وزن : ۴۰۰ گرم

ماست ایسلندی از کجا بخریم

ماست ایسلندی در فروشگاه های مواد غذایی موجود است.

ماست ایسلندی در رژیم کتوژنیک

ماست و به‌خصوص ماست یونانی و ایسلندی از مواد خوراکی با پروتئین بالا به شمار می‌روند.

اگرچه ماست مقداری کربوهیدرات دارد اما همچنان می‌توان در رژیم کتو از آن استفاده کرد.

هر ۱۵۰ گرم ماست یونانی تنها ۵ گرم کربوهیدرات و ۱۱ گرم پروتئین دارد.

علاوه بر این ماست به شما کمک می‌کند تا احساس سیری بیشتری داشته باشید.

علاوه‌بر این باید توجه داشته باشیم که محصولات لبنی قند طبیعی بالایی دارند.

این قند در رژیم کتوژنیک مجاز نیستند.

همین مسئله باعث می‌شود لبنیات در این رژیم غذایی محدود شوند.

البته این به معنی مصرف نکردن هیچ کدام از لبنیات نیست.

پنیرهای پرچرب و سفت‌تر کربوهیدرات کمتری دارند در حالی که شیر کم چرب و پنیرهای نرم‌تر کربوهیدرات بالاتری دارند.

این تفاوت‌ها نشان می‌دهد که می‌توانیم با بررسی وضعیت و شرایط هر ماده‌ی لبنی،

درباره‌ی این‌که مصرف آن ماده به رژیم آسیب می‌زند یا خیر تصمیم‌گیری کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا