سبک زندگی

خواص چای آلبالو در طب سنتی و خاصیت درمانی مصرف چای آلبالو از نظر طب سنتی

خرید فالوور از سایت اینبو

خواص چای آلبالو در طب سنتی

خواص چای آلبالو در طب سنتی ؛ خاصیت درمانی مصرف چای آلبالو از نظر طب سنتی همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص چای آلبالو در طب سنتی

طبیعت چای آلبالو سرد و خشک است و تقریبا هر لیوان چای آلبالو حدود ۴ کالری و میزان زیادی فیبر دارد.

آلبالو سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی مثل ویتامین سی و پلی فنول‌ها است. آنتی اکسیدان‌ها احتمال ابتلا به سرطان و تورمورهای بدخیم را کاهش می‌دهند زیرا با رادیکال‌های آزاد و استرس اکسیداتیو مبارزه می‌کنند.

یکی از عمده‌ترین خواص چای آلبالو تاثیر آن در کاهش فشار خون است. کاهش فشار خون می‌تواند از بروز بیماری‌های قلبی و سکته مغزی پیشگیری به عمل آورد.

آلبالو با طعم ترش خود منبع ملاتونین است. ملاتونین هورمونی است که به تنظیم خواب در بدن انسان کمک می‌کند.

از دیگر خواص چای آلبالو به نقش آن در کاهش استرس می‌توان اشاره کرد. مطالعات نشان داده است که این دمنوش به منظور کاهش گلیسیرید هم می‌تواند مفید واقع شود.

از ۱۶ آزمایش در ۱۱ مورد آنها تائید شده است که مصرف چای آلبالو می‌تواند در مبارزه با التهاب تاثیرگذار بوده و درد عضلانی را کاهش دهد. فراموش نکنید که التهاب عامل بسیاری از بیماری‌ها به حساب می‌آید.

هنگام آسیب‌های عضلانی از خواص چای آلبالو بهره بگیرید. مطالعات نشان داده‌اند که آسیب‌های عضلانی ناشی از فعالیت‌های بدنی و ورزش با مصرف چای آلبالو سریع‌تر بهبود می‌یابد.

از فواید و خواص چای آلبالو استفاده کرده و سیستم ایمنی خود را تقویت کنید. این خاصیت چای آلبالو به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی آن است که به واسطه غنی بودن از ویتامین‌ها و مواد مغذی حاصل شده است. وقتی سیستم ایمنی بدن شما تقویت شود، حتی زمانی که در معرض عوامل بیماری‌زا قرار می‌گیرید، ریسک ابتلای شما به آنها کاهش می‌یابد.

بعضی از چای‌ها و دمنوش‌ها به بهبود سطح انرژی در بدن کمک می‌کنند و چای آلبالو یکی از آنها است. چای آلبالو در بهبود خلق و خو نیز می‌تواند تاثیر مثبت داشته باشد.

برای دفع سموم ناخواسته از بدن می‌توان از خواص چای آلبالو بهره گرفت. دقت داشته باشید که در نوشیدن این چای نباید زیاده‌روی کنید زیرا چنانچه شرح دادیم ممکن است فشار خون را به شدت پایین بیاورد.

شواهد نشان می‌دهد که چای آلبالو اسید اوریک را در بدن کاهش می‌دهد. بنابراین برای مبارزه با نقرس می‌تواند مفید واقع شود. همچنین اثرات ضد التهابی این چای هم ممکن است در مقابله با نقرس موثر باشد.

زیاده‌روی در مصرف چای آلبالو ممکن است باعث درد و نفخ معده شود.

چای آلبالو سرشار از آنتی اکسیدان‌ها بوده و از سلول‌های مغز در برابر آسیب محافظت می‌کند. از آنجایی که این دمنوش در کاهش استرس موثر است، از این طریق هم می‌تواند در بهبود عملکرد مغز تاثیرگذار باشد.

خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی چای آلبالو در حفاظت از سلامت پوست نیز موثر است. این چای با استرس اکسیداتیو مبارزه می‌کند و در این صورت احتمال بروز چین و چروک، التهاب و آکنه کاهش می‌یابد.

آشنایی با دیگر خواص چای آلبالو در طب سنتی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص چای آلبالو آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با چای آلبالو

چای آلبالو از دمکرده آلبالو در آب جوش به دست می‌آید. همچنین می‌توانید مقداری آلبالو را به چای سیاه اضافه نمایید و به این طریق از مزایای آن بهره بگیرید. پس با دو روش می‌توان چای آلبالو را تهیه نمود.

چای آلبالو یکی از دمنوش‌های خوشمزه و مفید طبیعی است که به راحتی و با کمترین مواد تهیه می‌شود. برای درست کردن این چای کافی است مقداری آلبالو تازه یا فریز شده را با مقداری آب جوش درون قوری ریخته و بگذارید ۲۰ دقیقه دم بکشد.

این چای دقیقا همان مواد مغذی و ویتامین‌های آلبالو را دارد، از این رو می‌توان از آن برای پذیرایی در مهمانی‌ها یا دورهمی‌ها استفاده کرد. از خواص بسیار مهم و کاربردی چای البالو می‌توان به کاهش فشار خون، کمک به هضم غذا، رفع یبوست، تصفیه کلیه و کبد اشاره کرد.

خواص چای آلبالو برای کبد

افرادی که مبتلا به کبد چرب هستند، با رژیم غذایی سالم و متعادل می‌توانند به سلامت خود کمک کنند. این بیماری درمان قطعی ندارد و با تشخیص به‌موقع آن، می‌توانید آن را کنترل کنید.

آنتی‌اکسیدان موجود در میوه آلبالو باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. مصرف میوه آلبالو به‌صورت دمنوش، موجب کاهش ورم و التهاب در کبد و کلیه می‌شود. افزایش حجم ادرار باعث دفع سموم از مجاری ادراری، تصفیه کبد و کلیه می‌شود. بنابراین چای آلبالو به کنترل بیماری کبد چرب کمک می‌کند.

سوربیتول یا ماده قرمز رنگ موجود در آلبالو باعث بهبود عملکرد کبد و معده می‌شود. پتاسیم موجود در میوه آلبالو نسبتا زیاد است. مصرف چای آلبالو باعث می‌شود، سنگ‌های کلیه و مثانه بهتر دفع شوند. با این حال کسانی که مبتلا به اختلال جدی در کبد و کلیه هستند، نباید بدون مشورت با پزشک چای آلبالو مصرف کنند.

خواص چای آلبالو برای کرونا

از فواید و خواص چای آلبالو استفاده کرده و سیستم ایمنی خود را تقویت کنید. این خاصیت چای آلبالو به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی آن است که به واسطه غنی بودن از ویتامین‌ها و مواد مغذی حاصل شده است. وقتی سیستم ایمنی بدن شما تقویت شود، حتی زمانی که در معرض عوامل بیماری‌زا قرار می‌گیرید، ریسک ابتلای شما به آنها کاهش می‌یابد.

خواص چای آلبالو برای لاغری

مهم‌ترین ویژگی چای آلبالو، خاصیت ادرارآوری آن است. آلبالو باعث دفع سموم در بدن می‌شود و به کاهش چربی دور شکم کمک می‌کند. چای آلبالو همچنین باعث کنترل فشار خون، کاهش کلسترول و چربی خون می‌شود.

میوه آلبالو کالری بسیار کمی دارد و در عین حال، سرشار از فیبر است. مواد غذایی حاوی فیبر نقش موثری در کاهش وزن دارند، زیرا مدت زیادی در روده باقی می‌مانند و باعث کاهش اشتها می‌شوند.

نوشیدن یک فنجان چای آلبالو، حدود یک ساعت قبل از غذا، باعث می‌شود احساس سیری به شما دست بدهد و به‌تدریج حجم غذای شما کاهش یابد. شما می‌توانید با اضافه کردن زنجبیل یا دارچین به چای آلبالو، اثر چربی‌سوزی آن را بیشتر کنید.

خواص چای آلبالو در بارداری و شیردهی

آلبالو سرشار از ویتامین‌های ای، ب، سی و آنتی‌اکسیدان بتاکاروتن است. این مواد مغذی نه‌ تنها عوارضی برای دوران بارداری ندارند، بلکه موجب سلامت مادر و جنین در این دوران می‌شود.

ملاتونین موجود در میوه آلبالو به تنظیم خواب کمک می‌کند. نوشیدن یک فنجان چای آلبالو در طول روز به بی‌خوابی خانم‌های باردار کمک می‌کند.

فلانوئید موجود در چای آلبالو، موجب بهبود گردش خون و جلوگیری از لخته‌شدن خون می‌شود. در نتیجه تغذیه جنین از طریق جفت بهتر انجام می‌شود.

آنتوسیانین در چای آلبالو به کاهش سطح گلوکز خون کمک می‌کند و خطر ابتلا به دیابت دوران بارداری را کاهش می‌دهد. خانم‌هایی که در دوران بارداری دچار تهوع می‌شوند، می‌توانند برای کاهش ویار بارداری، چای آلبالو بنوشند. علاوه بر تهوع، ورم در دوران بارداری بسیار شایع است. مصرف چای آلبالو به کاهش ورم، التهاب و دفع سموم کمک می‌کند.

آلبالو در دوران شیردهی چونکه نفاخ است می تواند باعث نفخ و دل درد کودک شما شود بنابراین اگر برای بهره بردن از خواص این میوه در دوران شیردهی مصرف می شود بعد از مصرف عرق نعناع بخورید.

مصرف البالو در دوران شردهی خواص زیادی برای مادر و کودک دارد و باعث تقویت شیر مارد می شود ولی باید به اندازه مصرف شود و زیاده روی در خورن آن نشود.

توجه داشته باشید که این میوه را در دوران شیردهی فقط با تجویز پزشک مصرف کنید.

طرز تهیه چای آلبالو

آلبالو خشک یا تازه ۱ پیمانه

آب جوش ۳ پیمانه

نبات ۲ شاخه

آلبالو ها را شسته و دم آن را بگیرید. آلبالو ها را به همراه کمی آب داخل یک شیر جوش ریخته و بگذارید برای ۵ دقیقه بجوشد و رنگ پس دهد. اگر کف کرد باید کف روی آن را بگیرید تا در انتها چای شفافی داشته باشید.

در ادامه آلبالو ها ها را به همراه آبی که جوشیدن و ۱ پیمانه دیگر آب جوش داخل یک قوری ریخته و روی بخار کتری در حال جوش قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا چای دم بکشد.

در ادامه نبات را به قوری اضافه کنید و صبر کنید تا شیرین شود. سپس از صافی رد کنید و چای آلبالو را داغ بنوشید.

چای آلبالو برای فشار خون

طبق آزمایشات انجام شده مصرف چای آلبالو و حتی میوه آن به کاهش فشار خون بالا کمک می‌کند. با کاهش فشار خون خطر حملات قلبی، سکته و بیماری‌های قلبی و عروقی کمتر خواهد شد.

به طور کلی رژیم غذایی سرشار از میوه‌ها و سبزیجات و مقادیر کم چربی اشباع برای سلامتی قلب عالی است. با این حال مصرف آلبالو در رژیم غذایی سالم برای قلب ارزشمند خواهد بود؛ زیرا پتانسیل کاهش فشار خون را دارد. مواد مغذی موجود در این میوه از جمله پلی فنول‌ها و پتاسیم، به کاهش فشار خون کمک می‌کنند. پلی فنول‌ها نوعی آنتی‌اکسیدان هستند که از آسیب اکسیداتیو جلوگیری می‌کنند. همچنین ۱۰۰ گرم آلبالو شیرین خام حدود ۵درصد از ارزش روزانه پتاسیم مورد نیاز یک فرد را تامین می‌کند که حدود ۴۷۰۰ میلی‌گرم خواهد بود. دریافت کافی پتاسیم برای حفظ فشار خون سالم مهم است.

مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۸ نشان داده است که فرآورده‌های مختلف آلبالو فشار خون را کاهش می‌دهند. فشار خون بالا عامل خطری مهم برای بیماری‌های قلبی عروقی است. بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت (WHO)، بیماری‌های قلبی عروقی عامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان هستند.

چای آلبالو برای معده و اسهال و یبوست

آلبالو هم می تواند باعث اسهال شود و هم می تواند درمان اسهال باشد.

آلبالو جزو میوه های ملین است و در برخی افراد که دستگاه گوارش حساسی دارند، باعث بروز اسهال می شود.

کودکان دستگاه گوارش حساسی دارند و در صورت استفاده زیاد از آلبالو دچار اسهال می شوند پس مصرف آلبالو برای کودکان زیر ۳ سال مضر است.

مصرف چای آلبالو به بهبود سیستم گوارشی کمک خواهد کرد. زیرا این میوه فیبر بالایی دارد و به عنوان یک ملین قوی شناخته می‌شود. با رفع یبوست و کاهش نفخ، سیستم گوارشی به صورت طبیعی و درست کار می‌کند.

چای آلبالو برای سرماخوردگی و سرفه

آلبالو حاوی مقدار قابل‌توجهی ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و از ما در برابر سرماخوردگی و سرفه محافظت می‌کند. ضمنا آلبالو به جذب آهن و در نتیجه مقاومت بدن در برابر عفونت هم کمک می‌کند. از طرف دیگر آلبالو میوه‌ای است که به خوبی با ویروس‌ها مبارزه می‌کند.

واقعیت این است که پوست آلبالو قابض و تب‌بر است و دم کرده پوست آن برای درمان سرفه، تب ناشی از سرماخوردگی بسیار موثر هستند. یکی از بهترین گزینه‌هایی که می‌توانید با آلبالو برای بهبود سرماخوردگی خود درست کرده و مصرف کنید چای آلبالو است.

چای آلبالو برای دیابت

پیشگیری و درمان دیابت و دیابت بارداری. آنتوسیانین در چای آلبالو به کاهش سطح گلوکز خون کمک می‌کند و خطر ابتلا به دیابت دوران بارداری را کاهش می‌دهد.

کورستین موجود در آلبالو که به‌‌عنوان نوعی آنتی‌اکسیدان محسوب می‌شود باعث تنظیم میزان انسولین و گلوکز خون شده که قند خون را کاهش می دهد.

آلبالو می‌تواند از ابتلاء افراد به دیابت نوع دو جلوگیری کند. آنتوسیانین موجود در این میوه باعث کاهش قند خون ناشتا شده و برای بیماران دیابتی مناسب است.

زیاده‌روی در مصرف چای آلبالو ممکن است باعث درد و نفخ معده شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا