خواص کره نارگیل
خواص کره نارگیل
خواص کره نارگیل برای لاغری و صبحانه و کالری کره نارگیل همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
آشنایی با کره نارگیل
نارگیل یکی از میوه های پرخاصیت است که خواص غذایی و دارویی فراوان دارد که از هر بخش آن مواد مختلفی مانند آب نارگیل، شیر نارگیل، روغن نارگیل، شهد یا شکر نارگیل و حتی آرد نارگیل به عمل می آید. از
نارگیل به عنوان درخت زندگی نام می برند، زیرا می تواند اکثر نیازهای یک فرد را برطرف کند. از این گذشته، یکی دیگر از خاصیت های این میوه، کره نارگیل است که اکثر افراد نسبت به آن شناخت کافی ندارند. اکثر
مردم با روغن نارگیل آشنا هستند ولی با کره نارگیل نه. روغن نارگیل در هوای محیط جامد است و در اثر حرارت به صورت مایع در می آید و عطر نارگیل از آن استشمام می گردد. اما کره نارگیل اگر چه در هوای
محیط جامد است اما در اثرات حرارت کمی نرم تر می گردد و عطر تند نارگیل از آن استشمام می گردد. روغن نارگیل، مناسب آشپزی است. می توان از آن در دمای متوسط تا دمای بالا برای پخت و پز استفاده نمود.
این روغن برای مصارف بهداشتی و زیبایی نیز کاربرد دارد. روغن نارگیل از چربیهای اشباع تشکیل شده است. کره نارگیل نیز از نارگیل کامل تولید می گردد، بنابراین کره ی نارگیل نیز همانند روغن نارگیل حاوی
چربیهای اشباع شده می باشد. در کره ی نارگیل مواد مغذی وجود دارد که در روغن نارگیل وجود ندارد. برای مثال فیبر در کره ی نارگیل به وفور وجود دارد. همانطور که از بادام زمینی برای تهیه کره بادام زمینی
استفاده می شود، کره نارگیل نیز نوعی کره است که با استفاده از گوشت هسته نارگیل تهیه می شود. کره نارگیل بر اساس فواید بی شماری که برای سلامتی و زیبایی در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهد، به عنوان یک ابر غذا شناخته می شود. البته کره نارگیل مانند سایر انواع کره خامه ای نیست و گاهی بافت آن با توجه به دما تغییر می کند.
این محصول اغلب با روغن نارگیل اشتباه گرفته می شود. اما روغن نارگیل مایع است و بیشتر به عنوان جایگزینی برای سایر روغن های پخت و پز استفاده می شود. کره نارگیل یک چاشنی است و می توان آن را به عنوان اسپری روی غذا اعمال کرد یا به عنوان یک ماده در دستور العمل های دیگر گنجانید.
فرآیند رایج تولید کره نارگیل در سریلانکا با جمع آوری هسته آن در زمان رسیدن و تقسیم آن از وسط شروع می شود. سپس این نارگیل ها زیر آفتاب یا روی اجاق خشک می شوند. سپس روغن را از کوپرا که به
صورت تکه های بسیار کوچک است استخراج می کنند و خمیر خوبی به جا می گذارند. این خمیر سپس تحت فشار هیدرولیک قرار می گیرد و از آن روغن بیشتری استخراج می شود. پس از فیلتر شدن روغن، کره نارگیل خوراکی باقی می ماند.
خواص کره نارگیل در طب سنتی
هر ۱۰۰گرم کره نارگیل ۱۸۶کیلو کالری دارد و طبع کره نارگیل گرم و خشک است.
شاید برای شما هم عجیب باشد که خوردن چربی به لاغری و کاهش وزن کمک می کند اما باید بگوییم که مصرف چربی های سالم مانند کره نارگیل که حاوی مقادیر بالای اسید های چرب زنجیره متوسط هستند به بهبود متابولیسم بدن کمک کرده و با افزایش کالری سوزی باعث لاغری و کاهش وزن می شوند.
مقادیر بالای لوریک اسید موجود در کره نارگیل به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری ها را کاهش می دهد.
کره نارگیل به دلیل مقادیر بالای لوریک اسیدی که دارد، دارای خواص ضد باکتری و ضد ویروسی قوی بوده و خطر ابتلا به عفونت های ویروسی مانند آنفولانزا، سرماخوردگی، تبخال تناسلی، زگیل تناسلی و حتی برونشیت را کاهش می دهد.
کره نارگیل به دلیل مقادیر بالای اسید های چرب زنجیره متوسط که دارد باعث کاهش التهاب بدن شده و خطر ابتلا به بیماری های دیابت، پوکی استخوان، سنگ کیسه صفرا، بیماری کرون و حتی سرطان را از بین می برد.
از آنجا که کره نارگیل دارای اسید های چرب زنجیره متوسط است توسط بدن به سرعت جذب شده و به عنوان یک منبع انرژی برای ورزشکاران و بدنسازان مورد استفاده قرار می گیرد.
کره نارگیل حاوی مقادیر بالای فیبر خوراکی است که فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد؛
کلسترول خون و قلب : فیبر موجود در کره نارگیل به کاهش کلسترول خون بالا کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را از بین می برد.
قند خون و دیابت : فیبر موجود در کره نارگیل به کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک می کند.
کره نارگیل بر خلاف روغن نارگیل حاوی مقادیر قابل توجه آهن است به همین دلیل با افزایش تعداد گلبول های قرمز خون به پیشگیری و درمان کم خونی فقر آهن یا آنمی کمک کرده و باعث افزایش اکسیژن رسانی به بدن می شود.
کره نارگیل به راحتی توسط پوست جذب می شود، باعث کاهش رادیکال های آزاد شده و به سلامت پوست صورت، کاهش چین و چروک و رفع خشکی پوست کمک می کند.
کره نارگیل به راحتی توسط مو جذب می شود به همین دلیل می تواند باعث تقویت فولیکول ها و افزایش رشد موی سر شود.
ماساژ مو و پوست سر با کره نارگیل به بهبود سلامت مو ها کمک کرده و باعث درخشان تر و براق تر شدن آن ها می شود.
خواص کره نارگیل برای مو
کره نارگیل به راحتی توسط مو جذب می شود به همین دلیل می تواند باعث تقویت فولیکول ها و افزایش رشد موی سر شود.
ماساژ مو و پوست سر با کره نارگیل به بهبود سلامت مو ها کمک کرده و باعث درخشان تر و براق تر شدن آن ها می شود.
خواص کره نارگیل برای پوست
کره نارگیل به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی روی پوست بسیار موثر است. در واقع کره نارگیل خاصیت ارتجاعی پوست را افزایش می دهد و با رادیکال های آزاد برای حفظ جوانی پوست مبارزه می کند. ترکیبات
آنتی اکسیدانی موجود در کره به سرعت جذب پوست می شود و به لایه های عمیق نفوذ می کند. این منبع غنی از تری گلیسیرید است. این اجزای اسید چرب در کنار هم قرار می گیرند و مانعی ایجاد می کنند
که رطوبت را مسدود می کند. در نتیجه، کره نارگیل یک ماده پرکاربرد در تولید بسیاری از صابونها، کره بدن و مرطوبکنندهها است.اگر در مورد مواد شیمیایی موجود در محصولات مراقبت شخصی نگران هستید، یک
شیشه روغن نارگیل یا کره نارگیل را در دسترس داشته باشید. اسیدهای چرب آنها ممکن است به کاهش چین و چروک، خشکی پوست و لکه های پیری کمک کند.
تحقیقات علمی کمی در مورد مزایای مراقبت از پوست روغن نارگیل و کره نارگیل وجود دارد، اما شواهد حکایتی فراوانی وجود دارد.
مرطوب کننده های پوست
کرم موبر
روغن حمام
بالم لب
راش یا تسکین سوزش
روغن ماساژ
روان کننده شخصی
پاک کننده آرایش چشم
اسکراب بدن یا پا وقتی با نمک دریا ترکیب شود
قبل از استفاده از روغن نارگیل یا کره نارگیل بر روی پوست خود، یک تست چسب پوستی برای تست حساسیت و واکنش احتمالی آلرژیک انجام دهید.
خواص کره نارگیل برای کودکان
همه ی محقق ها بر اهمیت وعده ی صبحانه بسیار تاکید میکنند و بر کسی پوشیده نیست که باید صبح خودتون و خانوادتون را با محصولاتی که طبع گرم و پر انرژی است شروع کنید.کره نارگیل همراه با عسل یا مربا هویج بهترین پیشنهاد برای صبحانه یا میان وعده می باشد. مخصوصا برای کودکان کنکوری ها و یا کسانی که احساس ضعف می کنند.
اگر در برنامه صبحانه کره نارگیل استفاده کنید تا ظهر احساس گرسنگی نمیکنید و به خاطر قند طبیعی و ام تی سی اویل کره نارگیل برای یاد گیری دانش آموزان و دانشجو ها بسیار توصیه می شود
کره نارگیل سرشار از آهن بوده که مخصوصا برای دختر بچه ها و کسانی که فقر آهن دارند بسیار توصیه می شود.
همچنیم میتوانید کره نارگیل را با کره بادام درختی کره بادام زمینی یا ارده ترکیب کنید و از طعم فوق العاده و سالم بودن آن لذت ببرید
خواص کره نارگیل در بدنسازی
کره نارگیل، یک اسید چرب با زنجیره متوسط است. این نوع اسید چرب، به سرعت جذب بدن میشود. به همین دلیل، از جمله خواص دیگر کره نارگیل میتوان به افزایش انرژی و درنتیجه افزایش عملکرد ورزشی
اشاره کرد. کره نارگیل به جای اینکه به عنوان چربی (مانند اسیدهای چرب با زنجیره بلند) در بدن ذخیره شود، به سوختی تبدیل می شود که میتواند بهسرعت توسط ماهیچه مصرف شود.
به این معنی که قبل از تمرین کره نارگیل یا روغن نارگیل باعث می شود قدرت و انرژی بالایی داشته باشید و در طول تمرین اصطلاحا بدنتون کم نمی آورد یکی از علت های آن (تری گلیسیرید با زنجیره متوسط) یا
همان ام سی تی اویل می باشد که باعث افزایش متابولیسم بدن و چربی سوزی نیز می شود و عاملیست که کره نارگیل سریع توسط بدن جذب شود.
در کل پروتیئن و طبع اکثر غذاهای ورزشکاری یا بدنسازی طبع سردی دارند پس اهمیت این نکته که کره نارگیل در رژیم غذایی ورزشکاران درج شود بیشتر می شود.
کره نارگیل برای لاغری
شاید برای شما هم عجیب باشد که خوردن چربی به لاغری و کاهش وزن کمک می کند اما باید بگوییم که مصرف چربی های سالم مانند کره نارگیل که حاوی مقادیر بالای اسید های چرب زنجیره متوسط هستند به بهبود متابولیسم بدن کمک کرده و با افزایش کالری سوزی باعث لاغری و کاهش وزن می شوند.
یک مطالعه نشان داد که فقط یک یا دو قاشق غذاخوری MCT در روز میزان کالری سوزانده شده در شرکت کنندگان را تا پنج درصد یا تقریباً ۱۲۰ کالری در روز افزایش می دهد.
خواص کره نارگیل علاوه بر این، مطالعات دیگر نشان می دهد که اسیدهای چرب با زنجیره متوسط به شما کمک می کند بعد از غذا احساس سیری و رضایت بیشتری داشته باشید، حتی در مقایسه با سایر انواع چربی. این باعث می شود که آن یک سرکوب کننده طبیعی اشتها باشد که احتمالاً می تواند به طور غیرمستقیم به کاهش وزن شما کمک کند.
کره نارگیل برای صبحانه
کره نارگیل یک انتخاب خوب برای صبحانه است. میتوانید کره نارگیل را به عنوان تزئینی برای نان تست کنید. برای تهیه یک صبحانه خوشمزه و مغذی با کره نارگیل میتوانید به این شکل عمل کنید.
۱) نان تازه یا تست (میتوانید نوع مورد علاقه خود را انتخاب کنید)
۲)کره نارگیل
۳) عسل (اختیاری)
۴) میوههای تازه مثل توتفرنگی، توت، یا موز (برای تزئین و تغذیه اضافی)نان تازه را برش دهید و توی توستر بگذارید تا سبک سرخ شود یا اگر توستر ندارید، میتوانید نان را روی یک تابه آرام بپزید تا طلایی شود.
• نان سبک سرخ شده را از توستر یا تابه بردارید و روی یک صفحه تخته سرو کنید.
• کره نارگیل را با یک قاشق کوچک روی نان مالیده و آرام آرام آن را بپهنید. میتوانید مقدار بیشتر یا کمتری کره نارگیل برای تطبیق با سلیقه خود استفاده کنید.
• اگر دوست دارید صبحانهتان شیرینتر باشد، یک قاشق عسل را روی کره نارگیل بریزید.
• میوههای تازه مثل توتفرنگی، توت یا موز را روی نان تازه با کره نارگیل مالیده یا تزئین کنید.
• صبحانه خود را با یک فنجان چای یا قهوه داغ و لذت ببرید.
صبحانه با کره نارگیل علاوه بر اینکه خوشمزه است، انرژی لازم برای شروع روز را نیز به شما میدهد
کره نارگیل در بارداری
کره نارگیل به علت داشتن پروتئین فراوان و مواد معدنی که دارد در دوران بارداری بسیار توصیه می گردد. کره نارگیل را از پودر نارگیل به دست می آورند. به این صورت که در دستگاه های مخصوص پودر نارگیل را ریخته و با پوره کردن آن و اضافه کردن مقداری آب، کره نارگیل را تهیه می کنند.
از کره نارگیل نمی توان در پخت و پز استفاده کرد، اما از روغن نارگیل می شود در این زمینه بهره برد. از کره نارگیل در بارداری برای افزایش شیر مادر بسیار استفاده می شود. در کره نارگیل اسید های چربی وجود دارد که خاصیت ضد سرطانی و ضد باکتری دارد. همچنین مصرف این ماده در دوران شیردهی سبب تقویت سیستم ایمنی کودکان می شود.
از دیگر مزیت های کره نارگیل در بارداری افزایش گردش خون می باشد. در دوران بارداری امکان دارد حجم خون بیشتر شود و تورم در دست و پا را ایجاد کند. با مصرف این ماده می توان گردش خون را بهبود بخشید و از ایجاد تورم در ناحیه دست و پا جلوگیری کرد.
کره نارگیل دارای فیبر فراوان می باشد. فیبر موجود در این ماده غذایی سبب هضم بهتر غذا می شود. این ماده در دوران بارداری از یبوست مادران جلوگیری می کند و سبب بهتر عمل کردن سیستم گوارش می شود.کره نارگیل در بارداری از ایجاد تهوع صبحگاهی جلوگیری میکند. به دلیل ویتامین ای تاثیرات مثبتی بر روی پوست نوزاد و مادر دارد. باعث درمان کم خونی مادران باردار می شود؛ همچنین به کاهش درد مفاصل و فشار خون کمک بسزایی دارد.
با مصرف کره نارگیل در بارداری می توان بسیاری از ویتامین ها، مواد مغذی، فیبر، اسید های چرب مفید و… را برای بدن مادران باردار تامین نمود. پس اگر در این دوران طلایی قرار دارید مصرف این ماده ارزشمند را فراموش نکنید.
این ماده غذایی پرخاصیت در دوران بارداری می تواند کمک بسیار خوبی به مادران باردار باشد.
کره نارگیل و عسل
از ترکیب کره نارگیل و عسل طبیعی میتوان جهت تقویت قوای بدن و به عنوان میان وعده استفاده کرد
کره نارگیل در رژیم کتوژنیک
کره نارگیل به راحتی می سوزد و بهترین گزینه برای پختن روی اجاق گاز با حرارتی بالاتر از حرارت بسیار کم برای مدت کوتاهی نیست. برای درست کردن فاج و آب نبات عالی است و ممکن است جایگزین کره یا روغن شود. این عطر و طعم قوی، شیرین و نارگیلی را به دستور العمل های شما اضافه می کند.
کره نارگیل در رژیم کتوژنیک فواید زیادی دارد نارگیل غنی از اسیدهای چرب با زنجیره متوسط است که به جای ذخیره شدن به عنوان چربی توسط بدن برای انرژی فوری استفاده می شود. MCT ها همچنین می توانند متابولیسم شما را افزایش دهند.
یکی از قواعد مطرح شده در رژیم کتوژنیک این است که فرد باید از غذاها و خوراکی های دارای چربی سالم استفاده نماید. بر خلاف رژیم های سابق که باید طی دوره ی کاهش وزن از منبع کربوهیدرات در جهت کاهش وزن استفاده می کرد، در رژیم کتو باید از چربی های اشباع نشده و سالم استفاده کرد.و از همه مهمتر مصرف کره نارگیل در رژیم کتوژنیک نه تنها مجاز است بلکه توصیه ی اکید نیز می شود.از آنجایی که چربی موجود در کره نارگیل از نوع مفید برای بدن می باشد. به طور قطع در صورت استفاده ی صحیح و به جا از این خوراکی خوش عطر و طعم می تواند علاوه بر کاهش وزن، موجب سلامتی بدن نیز باشد. کنجاندن کره نارگیل در رژیم کتوژنیک فواید و خواص زیادی برای بدن دارد از جمله:
کاهش وزن
جلوگیری از پیری زود رس
استحکام استخوان ها
تقویت موی سر
درمان کم خونی
منبع غنی از پتاسیم،فسفر و منیزیم
افزایش سطح ایمنی بدن
کاهش سطح کلسترول خون
هضم بهتر و سریع تر غذا
سرشار از آهن
حاوی اسیدهای چرب سالم
آیا کره نارگیل چاق میکند
افراد دارای اضافه وزن می توانند از کره نارگیل برای متابولیسم چربی هایی که از قبل دارند، استفاده کنند. افراد کم وزن می توانند از آن برای بازیابی چربی بدن استفاده کنند. ورزشکاران می توانند از آن برای
استقامت و عملکرد استفاده کنند. افراد ضعیف می توانند از آن برای تقویت قدرت استفاده کنند. کره نارگیل همچنین توانایی بدن شما در استفاده موثر از قند خون را بهبود می بخشد که علائم هیپوگلیسمی را کاهش می دهد.
کره نارگیل را با چی بخوریم
اگرچه کره نارگیل یک ماده غذایی است که برای بازار تازگی دارد، اما در حال حاضر آیتمی محبوب و مورد علاقه علاقه مندان به غذا در سراسر جهان است. در نتیجه، در بسیاری از دستور العمل ها استفاده شده است.
کره نارگیل یک تقویت کننده طعم است که می تواند در نوشیدنی داغ روزانه خود برای افزودن طعم و مزه استفاده شود. یک قاشق چایخوری کره نارگیل را میتوان قبل از ریختن قهوه، چای یا شکلات داغ به یک
لیوان خالی نیز اضافه کرد. این کره نارگیل پس از هم زدن یکنواخت، طعم بیشتری به نوشیدنی میافزاید و بدون استفاده از لبنیات، نوشیدنی را خامهای میکند. این یک انتخاب سالم است زیرا کره نارگیل برخلاف افزودنی های لبنی حاوی هیچ چربی نیست.
کره نارگیل را می توان به عنوان یک اسپری خوشمزه روی بسیاری از محصولات پخته استفاده کرد. درست مانند کره لبنیات، می توان آن را روی کلوچه، نان تست یا دیگر انواع نان پخته استفاده کرد. تکه های نارگیل
کوچک آن را شبیه به فراستینگ می کند. اگر به آجیل حساسیت دارید، این را به عنوان یک جایگزین عالی برای کره بادام زمینی در نظر بگیرید. به غیر از محصولات پخته شده، کره نارگیل را نیز می توان روی میوه ها
ریخت. برای هر کسی که با این روش راحت نیست، می توان کره را ذوب کرد و از شکل مایع آن برای فرو بردن میوه ها استفاده کرد. در واقع از هر دو طریق می توان از آن لذت برد.
کره نارگیل همچنین می تواند برای ایجاد بافتی ضخیم تر و خامه ای به اسموتی ها و افزایش چربی های سالم، فیبر و مواد معدنی موجود در آن ها استفاده شود. اضافه کردن یک یا دو قاشق غذاخوری کره نارگیل
به اسموتی مورد علاقه شما این کار را انجام می دهد. همچنین می توان آن را به فرنی و اوت میل های جوپرک اضافه کرد. این کار، یک حرکت سالم است زیرا باعث افزایش چربی های سالم در وعده غذایی می
شود.بسیاری از هتلها و رستورانهای لوکس دنیا، از کره نارگیل بهعنوان پایه سسهای خوشمزه خود استفاده میکنند. طعم منحصر به فرد کره نارگیل، با غذاهای مختلف آسیایی، سرخ کردنی و کاری، به خوبی درهم آمیخته و طعمی نفیس را به ارمغان میآورد.
تفاوت کره نارگیل با روغن نارگیل
کره نارگیل، اغلب با روغن نارگیل اشتباه گرفته میشود. درست است که از هر دو محصول، هم مصرف خوراکی دارند هم مصرف موضعی؛ اما روغن نارگیل مایع است و بیشتر به عنوان جایگزینی برای روغن های
پخت و پز صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد. از طرفی، کره نارگیل مانند کره بادام زمینی، به عنوان صبحانه، میان وعده و یا چاشنی همراه با غذاهای دیگر مصرف میشود.
نحوه مصرف کره نارگیل
کره نارگیل را می توان به صورت موضعی و به عنوان کرم مرطوب کننده پوست، بالم لب، پاک کننده آرایش چشم، اسکراب بدن و همچنین برای ماساژ بدن استفاده کرد. کره نارگیل را به صورت خوراکی برای تهیه
انواع دسر، شکلات، پنکیک، کلوچه، ماست میوه ای و غلات صبحانه به کار می برند.
طرز تهیه مرحله به مرحلۀ کرۀ نارگیل
۱٫ ۴۵۳ گرم نارگیل خشک شده (پودر نارگیل چرب که روغنش گرفته نشده باشد)، شیرین نشده و در صورت امکان ارگانیک باشد.
۲٫ نارگیل خشک شده را در غذا ساز بریزید. اگر غذا ساز شما کوچک است، می توانید در دو نوبت این مواد را درست کنید.
۳٫ بعد از ۱۰ دقیقه کاملا مایع می شود.
۴٫ آن را در یک ظرف تمیز بریزید و بگذارید خنک شود. نگران نباشید، داغ نیست، فقط کمی گرم است. وقتی خنک می شود، سفت می گردد.
۵٫بعد از اینکه در دمای اتاق کمی ماند، مانند اول سفت می شود. دقیقا مانند کرۀ نارگیل است و طعم فوق العاده ای دارد. از ۴۵۳ گرم نارگیل خشک شده، ۲ فنجان کرۀ نارگیل حاصل می شود.
مضرات کره نارگیل
برخی از افراد بر این باورند از آنجایی که چربی موجود در کره نارگیل از نوع سالم و مفید است پس یه راحتی و بدون محدودیت می توان از این خوراکی خوش عطر و طعم استفاده کرد. این در حالیست که مصرف بیش از حد چربی ها می تواند عوارض جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.از جمله اینکه:
موجب بالا رفتن سطح کلسترول خون
افزایش ابتلا به بیماری های قلب و عروقی
خطربالا رفتن حمله ی قلبی و مغزی
بالا رفتن فشار خون
پاره یا حتی مسدود شدن عروق خونی
به دلیل طبع گرمی که دارد می تواند در افراد گرم مزاج مشکل ایجاد کند
بروز جوش روی صورت وبدن