خواص کیوی برای سرماخوردگی + معجزهای برای درمان سریع در سال ۱۴۰۳
خواص کیوی برای سرماخوردگی
کیوی که سرشار از ویتامین C است به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند و می تواند پیشگیری و کاهش علائم سرماخوردگی کمک این میوه را می توان به روش های مختلفی مصرف کرد، مانند افزودن آن به ماست، سالاد یا به تنهایی. در این مقاله به طور کامل به خواص کیوی برای سرماخوردگی می پردازیم، با ما همراه باشید.
خواص کیوی برای سرماخوردگی
مهمترین خواص کیوی برای سرماخوردگی
- کاهش طول مدت سردرد و گلودرد
- ویتامین C و کیوی: دوستان سلامت
- کیوی: یک درمان طبیعی برای سرماخوردگی
- کیوی: کاهش علائم سرماخوردگی
- سپر محافظ کیوی در برابر سرما
- کیوی: سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
- کیوی، میوه ای عالی برای مبارزه با عفونت ها
تاثیر کیوی بر سیستم ایمنی بدن
سیستم ایمنی بدن به عنوان یک سپر محافظ در برابر عفونت ها عمل می کند و یکی از بهترین راه ها برای تقویت آن، خوردن غذاهای غنی از ویتامین C است. ویتامین C موجود در کیوی نه تنها در پیشگیری از سرماخوردگی موثر است، بلکه می تواند به کاهش شدت آن نیز کمک کند. و طول مدت علائم این ویتامین با افزایش تولید آنتی بادی ها و گلبول های سفید و تقویت سیستم ایمنی بدن به مبارزه با عفونت ها کمک می کند.
راه های مصرف کیوی برای بهره مندی از خواص آن
کیوی را می توان به روش های مختلفی مصرف کرد تا از خواص بی نظیر آن بهره مند شد. پوست کندن و برش دادن کیوی و افزودن آن به ماست، ترکیب کیوی با انواع توت ها، استفاده از آن در سالاد و خوردن این میوه به تنهایی روش هایی است که می تواند تجربه غذایی متنوع و سالمی را برای افراد فراهم کند.
خواص کیوی برای سرماخوردگی
مطالعه انجام شده توسط محققان نیوزلند این را نشان می دهد مصرف کیوی طلا می تواند تاثیر بسزایی در کاهش شدت و طول مدت علائم برخی از عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی داشته باشد.
در یک مطالعه، افراد مسن به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. یک گروه روزانه دو عدد موز و گروه دیگر چهار کیوی مصرف می کردند. آزمایش به مدت یک ماه به طول انجامید و سپس گروه ها برای ماه بعد تعویض شدند. انتخاب موز به عنوان دارونما در این مطالعه به دلیل شباهت کالری آن به کیوی، اما با ارزش غذایی کمتر بود.
نتایج تحقیقات در مورد کیوی و سرماخوردگی
هدف از این مطالعه بررسی تأثیر مصرف منظم کیوی در مقایسه با موز بر کاهش فراوانی، تداوم و شدت علائم عفونتهای دستگاه تنفسی فوقانی بود. اگرچه نتایج مطالعه کاهش خاصی را در بروز بیماری نشان نداد، اما شدت و مدت سردرد و گلودرد در افرادی که کیوی مصرف میکردند به طور قابل توجهی کاهش یافت.
در مقابل، افرادی که موز مصرف می کردند، برای مدت طولانی تری گلودرد و احتقان را تجربه می کردند. انتخاب سالمندان به دلیل مستعد ابتلا به عفونت های تنفسی و کودکان به دلیل خطر بالای ابتلا به این بیماری ها در این گروه سنی از نکات مهم در این مطالعه بود.
در مطالعه دیگری بر روی کودکان پیش دبستانی، مشاهده شد که مصرف کیوی نه تنها منجر به بهبود قابل توجه علائم این بیماری شد، بلکه تعداد کودکانی که به سرماخوردگی و آنفولانزا مبتلا شدند را کاهش داد.
به طور کلی مصرف کیوی می تواند تا حدودی احتمال ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا را کاهش دهد، البته باید توجه داشت که برخی از کودکان ممکن است به این میوه حساسیت داشته باشند.
ادامه ماجراجویی در مسیر سلامتی
کشف شما از خواص فوق العاده کیوی در سرما زدگی تنها شروع داستان است. هر یک از غذاهای اطراف ما سابقه منحصر به فردی در ارتقای سلامت و مقاومت در برابر بیماری ها دارند. برای این منظور مقالاتی با عناوین خلاقانه و جدید برای شما آماده کرده ایم که هر کدام به نوبه خود می توانند نکته ارزشمندی برای بهره گیری بیشتر از خواص طبیعی این غذاها باشند: