آشپزی

راز خوشمزگی آب آلبالو + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی آب آلبالو را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز آب آلبالو خوشمزه

راز طعم آب آلبالو و هنر درست کردن آب آلبالو خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

آب آلبالو یک نوشیدنی بسیار ساده اما خوشمزه مناسب فصل بهار و تابستان است که می توان آن را در زمان رسیدن آلبالوهای تازه تهیه کرد. این نوشیدنی را هم می توان با آلبالو تازه و هم با آلبالو خشک تهیه کرد. آب آلبالو به دلیل خواص فراوانی که دارد یک نوشیدنی بسیار مفید محسوب می شود و می توان از این میوه ترش تهیه کرد. گیلاس دارای خاصیت سرد و خشک است و برای افراد گرم مزاج و همچنین برای کاهش غلظت خون و صفرا بسیار مناسب است. گیلاس از خانواده گل سرخ است و در مناطقی با آب و هوای معتدل رشد می کند.

کشورهایی مانند ایتالیا، ایران، آلمان و ترکیه از بزرگترین تولیدکنندگان گیلاس در جهان هستند. گیلاس قند و کالری کمی دارد و آن را به گزینه ای ایده آل برای بیماران دیابتی تبدیل می کند. جالب است بدانید که آب آلبالو می تواند متابولیسم بدن را تقویت کند و خاصیت چربی سوزی دارد. بنابراین، اگر رژیم کاهش وزن دارید، می توانید آب آلبالو را به لیست نوشیدنی های خود اضافه کنید. این نوشیدنی را می توانید بسته به ذائقه خود شیرین یا ترش سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه آب آلبالو

آلبالو 1 کیلوگرم

2 لیوان آب

نمک 1 قاشق غذاخوری

گلپر به مقدار لازم

طرز تهیه آب گیلاس

ابتدا آلبالوها را بشویید و دم آنها را بردارید و در یک کاسه آب بریزید. سپس آنها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود. آلبالوها نیازی به بدون هسته ندارند، اما اگر می خواهید از آلبالو بدون هسته در نوشیدنی استفاده کنید، آنها را تمیز کنید.

آلبالوهای آماده را به یک قابلمه منتقل می کنیم، آب اضافه می کنیم و روی آتش می گذاریم تا بجوشد. در صورت تمایل در اواخر پخت به دلخواه نمک اضافه کنید و بعد از جوش آمدن ظرف را 5 دقیقه دیگر روی اجاق بگذارید و سپس از روی حرارت بردارید.

عصاره گیلاس را با قرار دادن یک آبکش روی یک کاسه جمع آوری کنید. می توانید باقیمانده آلبالوها را هنگام سرو به نوشیدنی اضافه کنید یا در سینی بگذارید تا خشک شوند.

آب آلبالو تمام شده را در ظرفی ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم. برای سرو آب آلبالو رقیق شده را در لیوان بریزید و برای طعم دادن می توانید کمی آب و گلپر بپاشید و سپس بنوشید.

راز آب آلبالو خوشمزه

برای نوشیدنی خنک تر، در صورت تمایل می توانید مقداری یخ به آب آلبالو اضافه کنید.

اگر می خواهید طعم متعادل تری داشته باشید، می توانید سه قاشق غذاخوری شکر به نوشیدنی اضافه کنید.

برای تهیه نوع دیگری از نوشیدنی، می توانید گیلاس را با شاه توت خیس خورده نیز مخلوط کنید.

در پایان می توانید مقدار نمک مورد نیاز را با دقت تنظیم کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا