آشپزی

راز خوشمزگی آبگوشت سیب + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی آبگوشت سیب را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه آب سیب

راز طعم آب سیب و نکاتی برای تهیه آب سیب مسافرخانه محلی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

اگر علاقه مند به آزمایش غذاهای مختلف هستید و از خوردن آبگوش بدتان نمی آید، به شما توصیه می کنیم آبگوش سیب را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه آب سیب

سر گوسفند (با استخوان) 500 گرم

پیاز (خرد شده) 1 عدد

نخود 140 گرم

گوجه فرنگی (له شده) 5 عدد

روغن مایع BML

سیب زمینی (پوست کنده و مکعبی خرد شده) 2 عدد

سیب (پوست کنده و خلال شده) 5 عدد

زردچوبه (پودر) 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل (ساییده شده) b.m.l

آبغوره 3 تا 4 ک.س

آموزش درست کردن سوپ سیب

مواد اولیه برای تهیه این غذا شامل گوشت، پیاز و نخود فرنگی (که قبلا خیس کرده اید و آبکش کرده اید) است. آنها را در قابلمه ای با کمی آب جوش بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 3 ساعت و 30 دقیقه تفت دهید تا گوشت و پیاز و نخود پخته شوند.

برای تهیه پوره گوجه فرنگی ابتدا تابه ای را با روغن داغ کرده و گوجه فرنگی ها را به آن اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را تفت دهید تا رنگ آن زیبا شود. سپس در ساعت آخر جوشاندن آبگوشت، سیب زمینی، سیب، زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید تا آب گوشت کاملا جذب شود. در 30 دقیقه آخر پخت، آب گوشت را اضافه کنید. در آخر آب سیب را با سبزیجات، پیاز و نان تازه سرو کنید.

طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی، راز ته چین خوشمزه نی نی، وبسایت، طرز تهیه آبگوشت بره، طرز تهیه آبگوشت قابلمه، طرز تهیه آبگوشت لعاب دار، طرز تهیه آبگوشت زودپز، طرز تهیه آبگوشت رستورانی، طرز تهیه آبگوشت برای تهیه آبگوشت برای 15 نفر

راز یک آبگوشت خوشمزه

برای افزایش طعم آبگوشت بهتر است پیاز را با زردچوبه تفت دهید تا طعم خام آن کم شود.

در ابتدای تهیه آبگوشت مقدار نمک را به گوشت اضافه کنید زیرا طعم آبگوشت را به میزان قابل توجهی تحت تاثیر قرار می دهد.

برای افزایش طعم آبگوشت، زمان پخت را زیاد کنید و از حرارت کم استفاده کنید، زیرا این روش آبگوشت را بسیار خوشمزه تر می کند.

این غذا در دو مرحله مختلف سرو می شود. در مرحله اول می توانید آبگوشت را با نان ورقه شده سرو کنید و در مرحله دوم می توانید مواد را برش داده و مخلوط را سرو کنید.

برای بهتر شدن طعم آبگوشت بهتر است از گوشت گوسفندی با استخوان استفاده شود.

کره نیز در بهبود طعم غذا موثر است و بهتر است از چربی حیوانی استفاده شود.

انتخاب نخود مرغوب (کلاس 1) بر طعم آبگوشت تأثیر می گذارد.

حتی طعم سیب زمینی نیز بر طعم آبگوشت تاثیر می گذارد.

برای خوشرنگ شدن آبگوشت، پوره گوجه فرنگی را با روغن و پیاز تفت دهید، زیرا این عمل روی رنگ آبگوشت تاثیر بسزایی دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا