راز خوشمزگی آش شله قلمکار + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی آش شله قلمکار را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم شیل کلامکار آش
راز طعم آش و کش شیل کلامکار و تکنیک او سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی آش شله کلامکار است که از مخلوط کردن حبوبات و گوشت تهیه می شود. این آش برای اولین بار به دستور ناصرالدین شاه تهیه شد و با تشریفات خاصی همراه بود. در هر منطقه از ایران، نوع حبوبات و نوع گوشت مورد استفاده در آش شله قلمکار ممکن است متفاوت باشد. علاوه بر این می توان از نوع خاصی از روغن در دستور پخت سوپ استفاده کرد.
سوپ شله کلامکار به دلیل استفاده از حبوبات و گوشت منبع بسیار خوبی از پروتئین است و برای مبتلایان به فقر آهن و یا کودکان در دوران رشد بسیار مفید است. آش شله کلامکار به دلیل محبوبیت زیاد در سراسر ایران در اکثر خانه های ایرانی تهیه می شود.
آش شیل کلامکار هنر و صنایع دستی
در صورت در دسترس نبودن اسفناج می توانید از برگ چغندر برای تهیه سوپ پوسته کلامکار استفاده کنید. در ضمن برای بهتر شدن طعم سوپ بهتر است از گوشت بدون استخوان استفاده کنید. اگر از گوشت با استخوان استفاده می کنید باید آن را جدا کرده و بکوبید. همچنین برای گرفتن طعم بیشتر، قلم را از استخوان خارج کرده و به سوپ اضافه کنید. برای افزایش طعم آش شله کلامکار می توانید از فلفل دلمه ای بیشتری استفاده کنید. در نهایت برای بهتر شدن طعم و عطر سوپ می توانید کمی ماست اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه با مواد مخلوط شود.
سوپ صدف کالاماری بدون گوشت
برای تهیه آش شله کلامکار به جای استفاده از گوشت می توانید از عصاره طعم دهنده گوشت استفاده کنید، به این ترتیب می توانید این غذا را به راحتی و بدون استفاده از گوشت تهیه کنید. این عصاره گوشت را می توانید از گوشت فروشی تهیه کنید و به جای استفاده از آب گوشت، آن را به آش شله کلامکار اضافه کنید. این روش به شما کمک می کند تا طعم لذیذ و شیرین گوشت آش شله کلامکار را بدون استفاده از گوشت حفظ کنید.
راز طعم شیل کلامکار آش
یکی از رازهای موفقیت در تهیه آش شله کلامکار، هم زدن زیاد آش است. هر چه بیشتر هم بزنید سوپتان خوشمزه تر و خوش طعم تر می شود. برای اینکه سوپ رنگ قرمز تند داشته باشد باید آن را تند بپزید. تندی خاکستری کمی قرمز می شود.
برای خوش طعم شدن آش شله کلامکار می توانید به جای گوشت از عصاره طعم دهنده گوشت استفاده کنید. اگر می خواهید از گوشت استفاده کنید، بهتر است از گوشت گردن گوسفند استفاده کنید. در این صورت گوشت را جداگانه تفت دهید و پس از پخت به سوپ اضافه کنید. همچنین برای خوش طعم شدن سوپ می توانید گوشت گردن بوداده را نیز به سوپ اضافه کنید.
برای رسیدن به طعم و رنگ بهتر آش، آش را حداقل 6 تا 7 ساعت روی شعله قرار دهید. برای افزودن عطر و طعم خاص، می توانید تندی را نیز به سوپ اضافه کنید. برای تزیین ظرف می توانید از پیاز داغ نیز استفاده کنید. برای این کار یک پیاز را خرد کرده و در تابه ای با روغن تفت دهید تا رنگ آن روشن و طلایی شود سپس به سوپ اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ صدفی کلامکار
برای تهیه سوپ صدفی کلامکار باید مواد زیر را تهیه کنید:
سبزیجات شامل جعفری، شوید، گشنیز، اسفناج و پیازچه به مقدار 500 گرم
100 گرم برنج
100 گرم نخود
100 گرم لوبیا
عدس 100 گرم
500 گرم گوشت گوسفند
3 عدد پیاز بزرگ
یک مشت ترخون خشک یا تازه
زردچوبه، روغن، نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه سوپ صدفی کلامکار
پیاز را خلال کرده و گوشت بره را در حین تفت دادن به آن اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم تا گوشت سرخ شود. سپس سبزی را به آن اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم و مقداری زردچوبه به آن اضافه می کنیم و به آن آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا گوشت و سبزی بپزد.
حبوبات به جز عدس را از شب قبل خیس کنید و آب آن را چند بار عوض کنید و بگذارید بپزد. عدس را جداگانه بجوشانید.
وقتی گوشت و سبزیجات پخته شد، برنج را اضافه کنید. در این مرحله کار شما به درست کردن سوپ نزدیک شده است و باید به هم زدن سوپ ادامه دهید تا غلیظ شود. اگر گوشتی در سوپ باقی مانده بود، حتما آن را ریش ریش کنید.
در آخر نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید و طعم آن را بررسی کنید.
ورود آش شل کلامکار
به دلیل زمان و حوصله هنگام هم زدن، سوپ حالت ارتجاعی پیدا می کند. با افزایش تعداد ترکیبات خاکستر، خاکستر شیل قلمکار نیز بیشتر کشیده می شود. برخی مواد را در همزن مخلوط می کنند و با چرخ گوشت می زنند تا سوپ کش نیاید. اگر می خواهید سوپ شما لعاب بهتری داشته باشد، می توانید پس از پختن سبزی، دو قاشق آرد برنج و آرد گندم را با کمی آب جوش مخلوط کرده و به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.
نکات طلایی آش شیل کلامکار
برای تهیه سبزیجات این سوپ به مقدار مساوی از سبزی، ریحان، گشنیز، جعفری و نعنا استفاده کنید، مخلوط کرده و ریز خرد کنید.
یکی از لحظات کلیدی در فرآیند پخت این سوپ، مرحله دوم هم زدن است که تقریباً همه مواد به خوبی شکسته و یکدست می شوند.
معمولا این سوپ را می توان در عرض 6 ساعت تهیه کرد. اما هنگام پختن غذا برای مناسبت های خاص مانند نذری، باید آش را به مدتی معادل سه بار اذان روی آتش نگه داشت، یعنی. بیشتر جذب شود و طعم دلخواه به دست آید.