آشپزی

راز خوشمزگی آش شیر + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی آش شیر را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم آش شیر

راز طعم سوپ شیر و نکاتی برای درست کردن سوپ شیر خوشمزه و رستوران در سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

آش بلغور شیر یکی از غذاهای سنتی استان های خراسان و کرمان است که با بلغور شیر درست می شود. فرنی شیر مانند ترخ ها تهیه می شود. بلغور گندم ابتدا با شیر پخته می شود و سپس به شکل قرص هایی در می آید که در آفتاب یا حرارت خشک می شود. این سوپ بسیار خوشمزه و مقوی است و در مواقعی که نیاز به تقویت سیستم ایمنی دارید می توانید آن را به عنوان یک غذای سنتی و سالم تهیه و سرو کنید. همچنین سوپ شیر بلغور معمولاً در ماه مبارک رمضان به عنوان یک وعده افطاری پرطرفدار استفاده می شود.

عناصر

شیر 1 کیلوگرم

300 گرم گندم پوست کنده

100 گرم نخود

2 لیتر آب

کشمش بدون دانه، گردو و بادام به مقدار کافی

نمک و فلفل به اندازه کافی

طرز تهیه سوپ شیر

برای تهیه یک سوپ خوشمزه ابتدا گندم را پوست بگیرید و نخودها را با دقت بشویید تا گرد و غبار آن گرفته شود. سپس آنها را در ظرف آب بریزید و بگذارید یک شب خیس بخورند تا خوب نپزند.

حالا برای اینکه نخود و گندم پف کند چند بار آب آنها را عوض کنید. پس از اتمام این مرحله، گندم و نخود را در قابلمه بریزید.

به این مخلوط آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس نخودها را بجوشانید تا کاملا نرم شوند و گندم ها شیشه ای شوند. بعد از مدتی به مخلوط نمک اضافه کنید.

طرز تهیه سوپ شیر برنج ساده.

سپس آب اضافی مخلوط نخود و گندم را اضافه کنید تا کاملا تبخیر شود. وقتی آب اضافی کاملا تبخیر شد، شیر را به مخلوط اضافه کنید و همه چیز را مخلوط کنید. حالا بگذارید سوپ روی حرارت ملایم بماند.

در آخر وقتی سوپ شیر آماده و غلیظ شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و به دلخواه با کشمش و بادام و گردو تزیین کنید و آماده سرو کنید. طرز تهیه سوپ شیر با نان تازه سرو کنید.

راز طعم آش شیر

هر چه آجیل در این سوپ بیشتر باشد، خوشمزه تر خواهد بود.

سوپ باید کاملا غلیظ و بدون آب باشد.

هنگام اضافه کردن شیر حتما از پدال گاز استفاده کنید و با احتیاط هم بزنید تا شیر منجمد نشود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا