آشپزی

راز خوشمزگی اسموتی آلبالو + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی اسموتی آلبالو را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز یک اسموتی گیلاس خوشمزه

راز طعم اسموتی گیلاس و هنر یک اسموتی گیلاس خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

اسموتی گیلاس; نوشیدنی خوشمزه و خنک که با ظاهری دیدنی لذتی بی نظیر را ارائه می کند. برای تهیه این اسموتی محبوب در هر زمانی از سال می توانید از گیلاس های منجمد یا تازه استفاده کنید. به عنوان یک نوشیدنی مغذی، این اسموتی جایگزین ایده آلی برای میان وعده ها است. با حداقل مواد اولیه می توانید یک اسموتی خوشمزه، سالم و انرژی زا تهیه کنید و به عنوان یک نوشیدنی یا دسر خوشمزه از آن لذت ببرید.

طرز تهیه اسموتی گیلاس موز

گیلاس 1 لیوان

یخ قالبی 1 لیوان

1 عدد موز

نصف سطل شیر ترش یا تازه

یک سوم شربت آلبالو

برای تهیه یک نوشیدنی مقوی و خوشمزه کافیست مراحل زیر را به دقت انجام دهید:

مرحله اول: اولین مرحله این است که نصف پیمانه آلبالو را بشویید و هسته های آن را بردارید. آلبالوهای آماده را در کیسه فریزر یا ظرف محکمی بریزید و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند. اطمینان حاصل کنید که هیچ هسته ای در گیلاس باقی نمانده است. همچنین موز را پوست گرفته و دایره ای برش دهید و به فریزر اضافه کنید.

مرحله دوم: بعد از گذشت یک ساعت، آلبالو و موز را از فریزر خارج کرده و در مخلوط کن، غذاساز یا همزن بریزید. شیر یا ماست را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. ماست باید غلیظ و شیرین باشد و اگر از شیر استفاده می کنید ترجیحا از پرچرب استفاده کنید.

مرحله سوم: سپس یخ و شربت آلبالو را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود. اگر شربت آلبالو ندارید، می توانید دستور تهیه شربت آلبالو خانگی را پیدا کنید و خودتان آن را درست کنید.

حالا اسموتی آماده است و می توانید آن را در لیوان های بلندی که از قبل با شربت آلبالو آماده کرده اید بریزید. در آخر اسموتی را با برش های موز و تکه های آلبالو تزیین کرده و سرو کنید.

طرز تهیه اسموتی بلغور جو دوسر گیلاس

گیلاس 2 لیوان

1 عدد موز یخ زده

کره بادام 2 قاشق غذاخوری

شیر بادام 1 لیوان

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

نصف قاشق چایخوری عصاره بادام

بلغور جو دو سوم فنجان

دانه چیا 1 قاشق غذاخوری

نصف لیوان یخ

برای تهیه این نوشیدنی عالی برای صبحانه، مراحل زیر را به دقت دنبال کنید:

مرحله اول: تمام مواد لازم را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید تا مخلوطی یکدست و یکدست به دست آید. اگر مخلوط به اندازه کافی غلیظ نیست، می توانید مقداری یخ یا شیر بادام اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید.

مرحله دوم: مخلوط تمام شده را داخل لیوان یا لیوان دلخواه خود بریزید و نوشیدنی خود را با گیلاس و دانه های چیا تزئین کنید. استفاده از آلبالوهای تازه توصیه می شود، اما اگر وجود نداشت، آلبالوهای منجمد نیز مناسب هستند. اگر می خواهید شیرینی نوشیدنی را بیشتر کنید، می توانید کمی عسل اضافه کنید.

طرز تهیه اسموتی گیلاس و توت فرنگی

نصف فنجان گیلاس

300 گرم توت فرنگی

آب آلبالو 1 لیوان

شکر 4 قاشق غذاخوری

1 فنجان بستنی وانیلی

خامه صبحانه 100 گرم

برای تهیه اسموتی گیلاس توت فرنگی خوشمزه و سرشار از آنتی اکسیدان مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آلبالوها را بشویید، هسته های آن را جدا کنید و همراه با توت فرنگی، بستنی، آب آلبالو، شکر و خامه در مخلوط کن یا غذاساز بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مخلوطی یکدست و یکدست به دست آید.

مرحله دوم: اسموتی تمام شده را داخل لیوان های مورد نظر بریزید و روی آن را با تکه های توت فرنگی و آلبالو تزئین کنید. برای جلوه زیباتر می توانید کمی خامه به اسموتی اضافه کنید.

راز یک اسموتی گیلاس خوشمزه

در اینجا چند نکته کلیدی برای استفاده حداکثری از اسموتی آلبالو آورده شده است:

تازگی اسموتی بسیار مهم است. بنابراین بلافاصله پس از تهیه آن را مصرف کنید. این نوشیدنی حاوی مواد نگهدارنده نیست و نباید به مدت طولانی در یخچال نگهداری شود.

برای داشتن یک اسموتی سبک و کم کالری توصیه می شود از افزودن خامه و بستنی خودداری کنید.

برای تهیه این اسموتی خوشمزه می توانید از شکر یا عسل به عنوان شیرین کننده استفاده کنید. اما برای حفظ و تاکید بر طعم گیلاس، استفاده از شربت آلبالو توصیه می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا