آشپزی

راز خوشمزگی برنج مجلسی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی برنج مجلسی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم برنج مجلسی

راز طعم برنج مجلسی و هنر برنج رستورانی نکات برنج مجلسی چه چیزی در سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

توصیه های پخت برنج مجلسی بسیار ساده است. در حین دم کشیدن برنج، برنج را سوراخ کنید تا خوب بپزد. همچنین در اوج جوشیدن، یک فنجان آب سرد به برنج اضافه کنید تا برنج خوب ور بیاید. برای کاهش شوری برنج، مقداری سیب زمینی پوست گرفته به آب برنج اضافه کنید. برای جلوگیری از بوی سوختگی، نان را روی برنج قرار دهید. اگر نمک برنج شما کم است می توانید مقداری نمک را در آب جوش حل کرده و روی برنج بریزید.

آموزش پخت برنج مجلسی

برای پخت برنج ابتدا باید آن را خیس کنید. برنج را پس از شستن در ظرف یا لگن بریزید و روی آن را با آب گرم (نه داغ) بپوشانید و حدود 4 بند انگشت از سطح برنج قرار دهید. سپس به آب برنج نمک اضافه کنید و حداقل 3 تا 4 ساعت صبر کنید تا خیس بخورد.

بعد از خیس خوردن برنج، قابلمه ای انتخاب کنید و دو سوم آن را با آب پر کنید. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و آب را به جوش بیاورید. سپس آب برنج را خالی کرده و در قابلمه آب جوش بریزید و صبر کنید تا برنج در آب جوش پخته شود.

برای اطمینان از آماده بودن برنج، یک دانه برنج در حال جوش را بین انگشتان خود فشار دهید یا در دهان بگذارید. دانه برنج نباید سفت، درشت و خشک باشد. همچنین یکی دیگر از نشانه های آمادگی برنج وجود دانه های پخته شده برنج در آب است.

در نهایت برنج را از قابلمه آبکشی کرده و با قاشق چوبی آن را خرد کنید. سپس برنج را در بشقاب بریزید و با غذای مورد علاقه خود سرو کنید.

روش آبکش کردن برنج مجلسی

وقتی از پخته شدن برنج مطمئن شدید، آن را در آبکش بریزید و روی آن آب ولرم بریزید تا نمک زده و حرارت کم شود.

برای پخت برنج ابتدا یک قابلمه مناسب تهیه کنید و روغن بریزید و ته آن را چرب کنید سپس قابلمه را روی اجاق قرار دهید و حرارت دهید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کف آن را با نان، حلقه های سیب زمینی یا هر ماده دیگری که برای کف تابه مناسب است بپوشانید.

سپس با یک کفگیر بزرگ برنج را داخل قابلمه بریزید تا به شکل کوه در بیاید و به کناره های قابلمه نچسبد. بعد از اینکه برنج را در قابلمه گذاشتید، مخلوط روغن و آب را در قابلمه دیگری روی اجاق گاز داغ کنید و روی برنج بریزید سپس در قابلمه را ببندید. در این مرحله شعله اجاق گاز باید قوی باشد. قبل از گذاشتن درب قابلمه، با دسته کاردک چند سوراخ روی برنج ایجاد کنید.

بعد از گذاشتن درب قابلمه، وقتی صدای جوشیدن برنج و بیرون آمدن مقداری بخار از قابلمه را شنیدید، کتری را بگذارید و حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد. تهیه یک پلو ساده با نان یا سیب زمینی معمولاً یک ساعت و نیم زمان می برد.

روش کاشت برنج

هنگام پختن برنج می توانید یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید. همچنین بهتر است یک قابلمه بزرگ برای پخت برنج انتخاب کنید تا برنج کاملا در آن جا بیفتد و به راحتی پخش شود.

برای خوش طعم شدن برنج و اطمینان از پخته شدن کامل آن، هنگام پختن برنج، دو قاشق غذاخوری روغن مایع به آب داخل قابلمه اضافه کنید.

پس از پختن برنج، هنگام آبکش کردن، بهتر است روی آن آب سرد نریزید، زیرا باعث شوک برنج می شود و از پف کردن آن جلوگیری می کند.

محلول نمک زدن برنج

اگر برنج شما شور است، می توانید با انجام چند کار جبران کنید. ابتدا می توانید چند تکه سیب زمینی پوست کنده را در آب برنج بریزید. سیب زمینی می تواند نمک را جذب کند و می تواند به کاهش شوری برنج کمک کند. همچنین می توانید قبل از آبکش کردن برنج، آب بیشتری از آن خارج کنید. این می تواند شوری برنج را نیز کاهش دهد. قبل از اینکه بتوانید شوری برنج را جبران کنید، خورش را با کمترین نمک بپزید.

هنر برنج رستورانی، طرز پخت برنج رستورانی، طرز پخت برنج رستورانی، طرز پخت برنج رستورانی، نحوه تشخیص برنج پخته، طرز پخت برنج، چرا برنج رستورانی خوشمزه است، مدت زمان پخت برنج برای رستوران

اگر برنج خشک شد چه باید کرد؟

اگر برنج شما خیس است، می توانید با انجام چند کار جبران کنید. کافی است چند تکه نان را روی برنج قرار دهید تا بوی سوختگی آن کاملا از بین برود، زیرا نان بوی سوختگی را به خود جذب می کند. همچنین اگر پیاز در دسترس دارید، می توانید حلقه های پیاز را به برنج اضافه کنید تا بوی سوختگی از بین برود.

محلول نمک زدایی برنج

اولین و ساده ترین راه این است که روی غذا نمک بپاشید.
در مرحله دوم نمک را در آب جوش حل کرده و روی برنج بریزید.
اگر وقت کافی ندارید و قبل از اینکه کاری برای تنظیم شوری انجام دهید، خورش را کمی شورتر از حد معمول درست کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا