آشپزی

راز خوشمزگی ترتیلا + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی ترتیلا را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز تورتیلاهای خوشمزه

راز طعم نان تورتیلا و نکاتی برای درست کردن تورتیلاهای خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

نان تورتیلا که در زبان اسپانیایی به معنای کیک کوچک است و در زبان محلی «tertia» تلفظ می‌شود (کاهش صدای «l» در کلمه)، نوعی نان رایج در غذاهای مکزیکی است. این نان به طور سنتی با آرد ذرت مخصوص مکزیکی درست می شود، اما آرد ذرت معمولی برای پخت مناسب نیست. در دستور پخت های مختلف برای رسیدن به نتیجه بهتر، گاهی به جای آرد ذرت از آرد گندم استفاده می شود.

تورتیلاهایی که از ترکیب آرد گندم و آرد ذرت درست می شوند به ترتیب تورتیلاهای رنگی و تورتیلا ذرت نامیده می شوند. تورتیلاهای گندم به دلیل بافت نرم تر، محبوبیت بیشتری دارند. از سوی دیگر، تورتیلاهای ذرت به دلیل طعم متمایز و محتوای کالری کمتر، طرفداران خود را دارند. از این نان برای تهیه غذاهایی مانند تاکو، ساندویچ و چیپس تورتیلا استفاده می شود.

عناصر

2 فنجان (283 گرم) آرد گندم کامل

نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر

نصف قاشق چایخوری نمک، یک چهارم فنجان روغن نباتی، یک چهارم فنجان آب گرم

نحوه تهیه آن

در کاسه همزن، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس روغن نباتی و آب را اضافه کنید و آنقدر مخلوط کنید تا خمیر به دست آید.

از قلاب مخصوص خمیر روی همزن برقی استفاده کنید و خمیر را با سرعت متوسط ​​حدود 2 دقیقه (یا حدود 5 دقیقه با دست) ورز دهید. خمیر باید نرم و قابل انعطاف باشد. اگر خیلی چسبناک بود، به تدریج یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید تا خمیری انعطاف پذیر و کشدار به دست آید. اگر خمیر خشک به نظر می رسد، یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.

خمیر را به یک کاسه روغنی منتقل کنید. کاسه باید به اندازه ای بزرگ باشد که خمیر بلند شود. روی خمیر را با پلاستیک یا پارچه مرطوب بپوشانید و بگذارید 1 ساعت بماند.

خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید (یا برای تورتیلاهای بزرگتر، تورتیلاهای کوچکتر را با وزن بیشتر درست کنید) و به شکل دایره در آورید. این گلوله های خمیر را به یک بشقاب چرب شده منتقل کنید و روی آن را بپوشانید و 10 دقیقه استراحت دهید.

یک تابه چدنی را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.

سطح کار را با آرد بپوشانید و یک تکه از خمیر را بردارید و بقیه را بپوشانید. برای باز کردن خمیر، وردنه را با آرد پاشیده و خمیر را بالا و پایین کنید و سپس آن را برگردانید. این کار را تکرار کنید تا قطر خمیر حدود 15 سانتی متر شود.

تورتیلاها را در تابه گرم شده قرار دهید و به مدت 20 تا 30 ثانیه بپزید تا حباب دار و قهوه ای طلایی شوند.

پس از ورق زدن، 15 ثانیه دیگر بپزید تا لکه های قهوه ای روشن ایجاد شود. مراقب باشید زیاد پخته نشود تا خشک نشود.

تورتیلاهای پخته شده را در ظرف درب دار یا کیسه زیپ دار که با دستمال کاغذی پوشانده شده است، قرار دهید، ببندید و اجازه دهید بخار شود. سپس با بقیه تورتیلاها این کار را تکرار کنید.

اگر تابه خیلی داغ شد حرارت را تا حد متوسط ​​کم کنید.

تورتیلاها را چند روز در ظرف دربسته در دمای اتاق یا چند ماه در فریزر نگهداری کنید.

راز تورتیلاهای خوشمزه

چیپس با کیفیت بهتر از نان های نازک تر به دست می آید.

برای تهیه نان توصیه می شود از آرد نان استفاده شود.

پخت نان در تابه های چدنی ضخیم که گرما را به طور یکنواخت منتقل می کند ایده آل است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا