آشپزی

راز خوشمزگی ته چین تک نفره + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی ته چین تک نفره را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم تکین تکین

راز طعم ته چین مجرد و فوت و فن ته چین مجردی خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

ته چین تهامی یکی از انواع ته چین است که شیک و مناسب برای مهمانی ها و جشن ها است و اغلب به صورت تکی سرو می شود. برای تهیه این نوع پایه می توانید از قالب های مافین یا قالب های مخصوص زیر مافین استفاده کنید. انتخاب مواد میانی به ذائقه شما بستگی دارد. برای تهیه یک قالب کامل، مهم است که قالب را قبل از پر کردن، چرب کنید تا نچسبد و برای زیباتر شدن رنگ، زعفران را غلیظ بجوشانید و مقداری یخ به آن اضافه کنید. برای تزیین استفاده از زرشک و هر خلال توصیه می شود.

مواد لازم برای تهیه غذای یک نفره

3 فنجان برنج

1/2 سینه مرغ

1 عدد پیاز

3 عدد زرده تخم مرغ

عصاره ماست 1/2 فنجان

روغن مایع پخت و پز 3 گرم

زعفران به مقدار لازم

زرشک به مقدار لازم

نمک، فلفل، زردچوبه و برگ بو به میزان لازم

طرز پخت ته چین برای یک نفر

سینه های مرغ را در قابلمه بریزید و یک برگ بو، یک عدد پیاز چهار قسمت شده، کمی نمک و فلفل اضافه کنید. سپس روی مرغ ها آب جوش بریزید و بگذارید کاملا بپزند. پس از پخته شدن مرغ ها را از قابلمه خارج کرده و آنها را نخ کنید و زعفران پخته شده بپاشید.

در یک کاسه بزرگ، زرده‌ها را بزنید و با چنگال یا همزن دستی، خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس ماست تغلیظ شده، کره مایع و زعفران دم کرده را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا مخلوط یکدست و یکدستی به دست آید.

برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید و سپس بجوشانید. همانطور که برنج را می پزید، ته آن را به طور مداوم لاغر کنید، سپس برنج را کمی تندتر از حد معمول آبکش کنید و به مخلوط ته ظرف در کاسه اضافه کنید.

قالب های مافین را با کره یا روغن خوب چرب کنید، ابتدا یک لایه برنج در قالب بریزید، سپس یک لایه مرغ رنده شده را لایه برداری کنید و دوباره با برنج بپوشانید. با فشار دادن محکم مواد داخل قالب آماده کنید و روی هر قالب کمی روغن بمالید و با فویل بپوشانید. بعد از ایجاد چند سوراخ روی فویل، قالب ها را در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا برنج پخته شود. در آخرین دقایق پخت فویل را بردارید و گریل را روشن کنید تا سطح زیرین آن طلایی شود. بعد از اینکه چین ها را از قالب خارج کردید روی آن ها را با زرشک تفت داده و شکر تزئین کنید.

راز طعم تکین تکین

بسته به نوع قالب مورد استفاده، زمان پخت از یک تا یک ساعت و نیم متغیر است.

می توانید از تخم مرغ کامل نیز استفاده کنید.

هنگام مخلوط کردن زرده ها مراقب باشید که زرده ها بیش از حد مخلوط نشوند و بوی نامطبوعی ایجاد نشود.

برای طعم و بافت ته آن می توانید از زرشک تفت داده شده با تکه های مرغ در وسط آن استفاده کنید.

برای زیبایی بیشتر در دکوراسیون می توانید از فیله مرغ به شکل حلزون استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا