آشپزی

راز خوشمزگی جوجه کباب تابه ای + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی جوجه کباب تابه ای را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم مرغ تابه ای

راز مرغ کبابی خوشمزه تابه و هنر جوجه کبابی تابه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

کباب مرغ یکی از پرطرفدارترین و شناخته شده ترین کباب های آشپزی ایرانی است و به همین دلیل دستورات مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. یکی از این راه ها مرغ کبابی است که در تابه پخته می شود که با استقبال خوب خانم های خانه دار مواجه می شود.

پختن مرغ سوخاری در تابه نه تنها کثیفی و کثیفی را کاهش می دهد، بلکه روشی بسیار آسان تر و سریع تر برای خانم های خانه دار است. این نوع مرغ کبابی را می توان با سیخ چوبی یا بدون سیخ، بسته به سلیقه شخصی درست کرد.

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری

50 گرم کره

1 عدد پیاز بزرگ

مرغ متوسط ​​1 عدد

4 عدد گوجه فرنگی

فلفل سیاه 1 عدد

روغن مایع به مقدار لازم

زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری

نمک، پودر سیر و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه مرغ سوخاری

برای تهیه مرغ سوخاری ابتدا مرغ را تمیز کرده و به قطعات قابل تفت برش دهید سپس خوب بشویید و آبکش کنید. اجازه دهید مرغ کاملا خشک شود تا رطوبت اضافی آن گرفته شود. در صورت تمایل می توانید مرغ را با آبلیمو، ماست و سایر مواد طعم دار کنید تا خوش طعم شود.

این روش به شما این امکان را می دهد که مستقیماً مرغ را بدون چاشنی روی گریل بپزید. برای این کار یک تابه مناسب را روی آتش بگذارید و کمی روغن داخل آن بریزید تا سطح تابه کمی چرب شود سپس تکه های مرغ را در تابه چیده و شروع به پخت کنید.

استفاده از تابه های چدنی یا تفلون برای جلوگیری از چسبیدن مرغ به کف تابه توصیه می شود. پس از قرار دادن مرغ در تابه روی آن نمک و فلفل و پودر سیر بپاشید و درب تابه را ببندید تا مرغ با حرارت ملایم خوب سرخ شود.

وقتی مرغ پخت، زعفران و کره را اضافه کنید و تکه های مرغ را خوب در کره تفت دهید تا نرم و لذیذ شود. سپس فلفل و پیاز را خلال کرده و با مرغ ها در روغن تفت می دهیم.

گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و در تابه قرار دهید تا سرخ شوند. به عنوان یک افزودنی خوشمزه، می توانید از سیب زمینی سرخ شده به همراه مرغ سوخاری استفاده کنید. در آخر مرغ کبابی تمام شده را با نان یا برنج سرو کنید.

طرز تهیه مرغ سوخاری با سیخ

برای تهیه این غذای خوشمزه سیخ، ابتدا سیخ های چوبی را حدود 20 دقیقه در آب سرد خیس کنید. سپس تکه های مساوی مرغ را با دقت روی سیخ ها قرار دهید. بعد از اینکه گوشت را به سیخ کشیدید، آن را در تابه بچینید و مرتب آن را بچرخانید تا مرغ پخته شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا