آشپزی

راز خوشمزگی حلوا کدو حلوایی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی حلوا کدو حلوایی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز حلوای کدو حلوایی خوشمزه

راز حلوای خوشمزه کدو حلوایی و نکاتی برای تهیه حلوای کدو حلوای خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

حلوای کدو حلوا یکی از انواع حلوا اما این بار با طعم کدو حلوا است که مخصوصا برای کسانی که طعم کدو را دوست دارند بسیار خوشمزه و جذاب است. برای تهیه این حلوا باید ابتدا یک کدو حلوای رسیده را انتخاب کرده، بجوشانید و پس از آماده شدن آن را پوره کنید. این حلوای کدو حلوایی را می توانید برای مناسبت های مختلف مانند مراسم مذهبی یا ماه مبارک رمضان تهیه کنید و از خواص خوب کدو حلوایی بهره مند شوید. یکی از مهم ترین ویژگی های کدو تنبل خاصیت آنتی اکسیدانی آن است که از سرماخوردگی و آنفولانزا جلوگیری می کند و همچنین می توانید با خوردن کدو تنبل خطرات مربوط به قلب را کاهش دهید.

عناصر

پوره کدو تنبل ۲ پیمانه

1/2 فنجان آب

گلاب 1/2 پیمانه

زعفران آب پز و غلیظ ۱ قاشق غذاخوری

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

1/2 فنجان کره مایع

آرد قنادی 1 لیوان

شکر 1 لیوان

پودر هل 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه حلوای کدو حلوایی

برای تهیه حلوای کدو حلوا ابتدا کدو را پوست گرفته و به قطعات کوچکتر برش دهید. سپس باید آنها را بخارپز کنید (توصیه می شود آبکش کنید و در آب بجوشانید). اگر بخارپز دارید می توانید از آن استفاده کنید، در غیر این صورت داخل قابلمه آب بریزید و یک سبدی به اندازه قابلمه در قابلمه قرار دهید تا سبد در آب نباشد. سپس کدوها را داخل سبد بریزید و حرارت را روشن کنید و بگذارید کدوها نرم شوند. سپس با چرخ گوشت یا غذاساز آنها را پوره کنید.

بعد از این مرحله به پوره کدو حلوایی شکر اضافه کنید و داخل تابه بریزید و آب اضافه کنید و حرارت را روشن کنید. اجازه دهید شکر حل شود، نیازی به جوشیدن زیاد نیست، فقط به اندازه ای که ذرات شکر حل شود. سپس از روی حرارت بردارید و هل، دارچین، زعفران و گلاب را به پوره اضافه کنید.

سپس آرد را الک کرده و در ماهیتابه بریزید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. سپس روغن اضافه می کنند و آرد را با روغن خوب تفت می دهند، لازم نیست آرد زیاد تفت داده شود، کافی است بو بگیرد.

سپس وقتی آرد سرخ شد، پوره (شربت) را که در مراحل قبل آماده کردید به آرد و روغن اضافه کنید و حرارت را کم کنید و شروع به هم زدن کنید تا حلوا جمع شود. پس مثل گهواره آن را تکان دهید تا حلوا یک تکه و براق شود. سپس داخل سینی ریخته و به دلخواه تزئین می کنیم.

راز حلوای کدو حلوایی خوشمزه

می توانید مقداری پودر زنجبیل نیز به مواد اضافه کنید.

برای داشتن حلوای نرم تری می توانید به جای کره از مخلوط کره و کره مایع استفاده کنید.

اگر کدوهای شما خیلی شیرین نیستند، می توانید مقدار شکر را به دلخواه تغییر دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا