آشپزی

راز خوشمزگی خلال بادام + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی خلال بادام را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خلال بادام خوشمزه

راز خلال بادام خوشمزه و نکاتی برای تهیه خلال بادام خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از عوامل مهم در ارزیابی کیفیت بادام خلال شده میزان شکستگی کم و حفظ شکل بادام است. بادام به طور کلی در دو نوع ایرانی و خارجی در بازار موجود است که پس از پوست کندن به صورت هلالی در آمده و مصرف می شود. استفاده از خلال بادام تازه به دلیل نداشتن مواد نگهدارنده توصیه می شود. خلال بادام تازه حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین، فیبر، ویتامین ها و چربی های مفید برای قلب است.

عناصر

بادام تازه در صورت تمایل

طرز تهیه بادام خلال شده

برای تهیه خلال بادام مرغوب استفاده از بادام تازه توصیه می شود. اگرچه بادام بو داده نشده خوب است، اما وقتی خرد شود می تواند به قطعات کوچکتر تبدیل شود. اولین قدم این است که مغز بادام را بدون آسیب رساندن به پوست آن جدا کنید.

سپس بادام ها را در ظرفی بریزید و روی آنها را با آب جوش بپوشانید. بعد از 3 تا 5 دقیقه پوست قهوه ای بادام به راحتی جدا می شود. برای برش حتما از چاقوی تیز استفاده کنید.

بادام ها را پوست بگیرید و به شکل دلخواه برش دهید و سپس خلال کنید. برای خشک کردن بادام می توانید از نور خورشید یا فر با دمای پایین استفاده کنید. بادام ها را در سینی فر قرار دهید و مرتب چک کنید تا کاملا خشک شوند.

پس از خشک شدن بادام ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا به دمای محیط برود. سپس بادام های خلال شده را در ظرف درب دار بسته بندی کنید و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه خلال بادام به روشی دیگر

ابتدا بادام را خیس کنید تا پوست آن به راحتی جدا شود. مدت زمان خیساندن بادام بسته به تازگی آنها متفاوت است. به همین دلیل باید دائماً وضعیت بادام را بررسی کرد. اگر پوست بادام به راحتی جدا شود نشان دهنده آمادگی آن است. در غیر این صورت باید مدت بیشتری در آب بمانند.

پس از پوست کندن، بادام ها را به دو قسمت تقسیم می کنند و به این ترتیب شله بادام خانگی به دست می آید. برای تهیه خلال بادام، هر پر را روی تخته آشپزخانه قرار دهید و با چاقوی تیز برش دهید. پرها را به دو یا سه قسمت تقسیم کنید تا خیلی کوچک نباشند. اگر بادام زیادی دارید و می خواهید فرآیند خلال کردن را قطع کنید، بادام را در آب خیس کنید تا از شکنندگی آن جلوگیری کنید.

بعد از اینکه بادام ها را خرد کردید در آبکش بریزید و با آب بشویید. سپس بگذارید خشک شوند. بادام ها را روی یک حوله تمیز پهن کنید و جلوی فن قرار دهید تا خشک شوند. اگر از فن استفاده نکنید، برش ها ممکن است رنگ و ظاهر نامطلوبی به خود بگیرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا