آشپزی

راز خوشمزگی خورشت قیمه نثار + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی خورشت قیمه نثار را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم خورشت قایم نثار

راز طعم خورش قیمه نثار و مرگ و هنر قمی نثار در قزوین سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از خورش های سنتی و پرطرفدار در کشور ما خورش قیسی است که افراد زیادی طرفدار آن هستند. این خورش با گوشت، رب گوجه فرنگی و پیاز به عنوان مواد اصلی درست می شود. با این حال، تفاوت های جزئی در روش پخت قبر در شهرهای مختلف وجود دارد. اکثر خانم ها با قیمه سیب زمینی آشنایی دارند و در مجالس و مهمانی ها این نوع قیمه را تهیه می کنند. قیمه بادمجان نیز به عنوان یک انتخاب محبوب در مهمانی ها شناخته شده است و همه آن را دوست دارند.

در اینجا طرز تهیه قیمه نثار را که با شهر زیبا و شگفت انگیز قزوین مرتبط است را به شما آموزش می دهیم. بدون شک اگر یک بار این غذا را درست کنید همیشه از آن خوشتان می آید. برای تهیه نثار خوشمزه مناسب جشن های قزوین باید موادی مانند گوشت گوسفند یا گوساله، خلال بادام، خلال پسته، خلال پوست پرتقال و زرشک را تهیه کنید. می توانید از این مواد به عنوان تزیین بر روی برنج استفاده کنید و برنج را به دلخواه تزیین کنید. نکاتی برای پخت خورش قیمه نثار همراه باشید

مواد لازم برای قمی نثار قزوینی

30 عدد گوشت گوسفندی خورشتی یا 500 گرم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

2 عدد پیاز متوسط

6 فنجان برنج

بادام، خلال شده 1 قاشق غذاخوری

خلال پسته 1 قاشق غذاخوری

پوست پرتقال خرد شده 1 قاشق غذاخوری

بربری 2 قاشق غذاخوری

گلاب 1 قاشق غذاخوری

یک قاشق غذاخوری زعفران آب شده

شکر 1 قاشق غذاخوری

هل، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک کافی

روغن یا کره به اندازه کافی

آموزش پخت خورش قیمه نثار قزوینی با قیمه

ابتدا پیاز را بشویید و سپس به قطعات ریز و یکدست خرد کنید.

بعد از اینکه پیاز را کاملا خرد کردید در قابلمه ای که روی گاز گذاشته اید بریزید و زیر آن روغن بریزید و پیاز خرد شده را اضافه کنید. وقتی روغن کاملا داغ شد پیازهای گرانبها را در قابلمه بریزید و مرتب هم بزنید تا نسوزند و طلایی نشوند.

در مرحله بعد تکه های گوشت خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی گوشت از بین برود و رنگ آن تغییر کند.

سپس پوره گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و با گوشت چرخ کرده تفت دهید. اجازه دهید رنگ پوره گوجه فرنگی از قرمز به طلایی تغییر کند.

حالا ادویه هایی از جمله دارچین، زردچوبه و فلفل سیاه را به گوشت های تفت داده شده اضافه کنید. مقداری هل هم اضافه کنید تا عطر و بوی خوبی به خورش قیمه بدهد. در آخر هل را از خورش خارج کنید تا موقع غذا خوردن به دندان نچسبد.

بعد از افزودن ادویه ها، خورش را با نصف آب جوش می ریزند تا روی گوشت را بگیرد. سپس درب قابلمه را ببندید و خورش را به آرامی روی حرارت ملایم بپزید.

در تابه ای با زرشک، خلال پسته را که از قبل خیس خورده و آبکش کرده اید، با خلال بادام به همین ترتیب خیس خورده و آبکش شده سرخ کنید و به جای روغن در تابه بریزید.

پوست پرتقال را در آب جوش بجوشانید و از صافی صاف کنید. این کار را دو بار انجام دهید تا تلخی پرتقال از بین برود. سپس یک پوست پرتقال یا پرتقال را در تابه ای با زرشک سرخ کرده و به خورش در حال آماده سازی اضافه کنید. مقداری از این را برای تزئین برنج نیز کنار بگذارید، زیرا بعداً به آن نیاز خواهید داشت.

برنجی را که خیس کرده اید قبل از شروع طبخ به روش آبکش یا آبکش بجوشانید. در نهایت برای بهتر شدن طعم و رنگ آن می توانید مقداری نمک و زعفران به خورش اضافه کنید.

طرز تزیین قیمه نثار قزوینی

شروع به پختن ظرف کنید و نیمی از برنج پخته شده را داخل ظرف بریزید. سپس خورش تمام شده را به صورت یک لایه روی برنج بریزید. سپس نصف باقی مانده برنج را روی خورش بگذارید و با یک لایه دیگر از خورش بپوشانید.

حالا برنج را با آب زعفران مخلوط کرده و روی خورش بریزید. می توانید برش های آماده را با برنج مخلوط کنید و این مخلوط را روی آخرین لایه برنج بریزید تا غذا زیبا و خوشمزه به نظر برسد.

راز ذوق قایم نثار

به غیر از بادام خرد شده، پسته خرد شده و زرشک، می توانید از پوست پرتقال خرد شده نیز استفاده کنید تا طعم متفاوتی به فیلینگ بدهید.

هرگز هنگام پختن گوشت نمک اضافه نکنید، زیرا باعث می شود گوشت به طور یکنواخت پخته شود و طول بکشد.

اگر از تکه های کوچک گوشت استفاده می کنید، نیازی به تراشیدن آنها نیست.

مقداری گلاب به مخلوط خلال شده بادام و پسته اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود.

دستور قیمه برای چهار نفر خوب است. اگر تعداد افراد کمتر یا بیشتر است، می توانید نسبت مواد را تغییر دهید و آن را با تعداد افراد تطبیق دهید.

قیمه نثار حرفه ای طرز پخت قیمه نثار 20 نفره طرز پخت قیمه نثار 10 نفره طرز پخت قیمه نثار رستوران قزوین طرز پخت قیمه نثار 4 نفره هنر قیمه نثار طرز پخت قیمه نثار در تهران ویدیو طرز پخت قیمه نثار قیمه نثار قزوین

بهترین گوشت برای قیمه

برای تهیه خورش قیمه نثار می توانید از گوشت گاو بدون چربی یا گوسفند استفاده کنید.

تفاوت قیمه نثار و چلو گوش

قیمه نثار را مانند چالوگوشت با پلو پخته سرو می کنند، اما تفاوت اصلی آن در استفاده از مخلوط مغزهای مختلف است. به عبارت دیگر در قیمه نثار از انواع قاچ مغزی استفاده می شود در حالی که در چلوگشت معمولاً از این مواد استفاده نمی شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا