آشپزی

راز خوشمزگی خورشت واویشکا + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی خورشت واویشکا را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خورش خوشمزه واویسکا

راز خورش خوشمزه واویشکا و نکات آشپزی واویشکا مانجا خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

خورش واویشکا یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای گیلان است که ریشه روسی دارد. این غذا پس از حمله روسیه به ایران و منطقه شمال کشور وارد ایران شد. واویشکا عمدتاً در مناطق رشت و صومعه سرا طبخ می شود. این غذا را اغلب با گوشت چرخ کرده یا جگر درست می کنند و تقریباً شبیه جغور و باغور است. این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان ناهار یا شام همراه با نان و برنج میل کنید. طرز تهیه این غذا بسیار آسان است و می توانید یک تخم مرغ شکسته را روی واویشکا قرار دهید.

عناصر

300 گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد پیاز

سیر 2 حبه

2 عدد سیب زمینی

4 عدد گوجه فرنگی

آب لیمو یا آب به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورش واویشکا

ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد می کنیم سپس در آب می ریزیم و صبر می کنیم تا نشاسته جدا شود. گوجه فرنگی ها را بشویید و خشک کنید، سپس با چاقو برش بزنید و آنها را سفید کنید. ابتدا آنها را چند دقیقه در آب بجوشانید، سپس پوست آنها را بپوشانید و در غذاساز یا همزن بریزید و خوب پوره کنید.

پیاز را خرد کرده و نگینی خرد کنید. سپس در ماهیتابه کمی روغن بریزید و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا روشن و طلایی شود. سیر را پوست گرفته و رنده کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا سیر معطر شود.

وقتی پیاز و سیر سرخ شدند گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. در این مرحله نمک، فلفل و کمی زردچوبه اضافه کنید. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و درب تابه را نیمه باز بگذارید تا آب گوجه گرفته شود.

سیب زمینی های مکعبی را آبکش کنید و در روغن داغ با کمی نمک و زردچوبه تفت دهید تا پخته و طلایی شود.

وقتی آب گوجه‌فرنگی کشیده شد، وقت آن است که چاشنی را اضافه کنید. می توانید آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید (گیلانی ها این غذا را کمی ترش می کنند تا میزان ادویه آن به ذائقه شما بستگی دارد). سپس واویشکا را در بشقاب سرو بریزید و با سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید یک تخم مرغ آب پز را روی واویشکا قرار دهید. با این روش ساده یک غذای خوشمزه تهیه می شود.

راز خورش خوشمزه واویسکا

می توانید به جای گوجه فرنگی از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

می توانید گوجه فرنگی ناگینی را نیز به این غذا اضافه کنید و آن را تازه تر کنید.

می توانید از مقداری رب انار نیز استفاده کنید.

افزودن زعفران و گلپر به غذا طعم خوبی می دهد.

در حین پختن گوشت مقداری دارچین اضافه کنید تا طعم واویشکا به آن اضافه شود.

در برخی مناطق از ریه چرخ کرده برای تهیه واویشکا استفاده می شود که می توانید آن را نیز به غذا اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا