آشپزی

راز خوشمزگی خورشت گل کلم + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی خورشت گل کلم را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خورش گل کلم خوشمزه

راز خورش خوشمزه گل کلم و نکاتی در مورد پخت خورش گل کلم خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

خورش گل کلم یکی از خورش های محبوب ایرانی است که مخاطبان خاصی را به خود جذب کرده است. در برخی مناطق این خورش را به نام های «غوره» و «آلو خورشتی» نیز می شناسند. در فصل پاییز که گل کلم تازه در بازار موجود است، می توانید این خورش خوشمزه را تهیه کنید.

گل کلم خواص زیادی دارد که از تهیه این خورش سود می برد. از خواص مهم آن می توان به حفظ سلامت قلب و عروق، پیشگیری از سرطان، دفع سموم از بدن و تقویت سلامت استخوان ها اشاره کرد.

خورش گل کلم به طور کلی با گوشت خورشتی تهیه می شود که می تواند شامل گوشت بره یا گاو باشد. اما می توانید از گوشت سفید مانند مرغ و بوقلمون نیز استفاده کنید. همچنین می توانید این خورش را بدون گوشت و کاملا گیاهی درست کنید.

عناصر

1 عدد پیاز بزرگ

1 عدد گل کلم کوچک

Abgure 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم

300 گرم گوشت خورشتی

طرز تهیه خورش گل کلم

برای تهیه خورش گل کلم ابتدا پیاز را ریز خرد کنید. سپس قابلمه ای را که قصد پختن خورش را داشتید روی اجاق بگذارید و کمی روغن داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن داغ شود سپس پیاز خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.

وقتی پیاز شفاف و نرم شد، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز و زردچوبه نرم شوند. در مرحله بعد گوشت کبابی را تکه تکه کنید و به قابلمه اضافه کنید.

گوشت و پیاز را تفت دهید تا گوشت سرخ شود و رنگ آن تغییر کند. در مرحله بعد پوره گوجه فرنگی را به همراه مقداری دارچین و فلفل سیاه اضافه کنید و دوباره مواد را تفت دهید تا پوره گوجه فرنگی سرخ شده و طعم خامی خود را به خود بگیرد.

تفت دادن رب گوجه فرنگی باعث می شود خورش در پایان پخت رنگ بهتری به خود بگیرد. بعد از اینکه رب گوجه فرنگی خوب سرخ شد، چند فنجان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب آن را ببندید. حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا گوشت آرام آرام بپزد.

در مرحله بعد باید گل کلم را آماده کنید. برای این کار گل کلم را به قطعات دلخواه برش دهید. (برای حفظ بافت لطیف گل کلم، خیلی ریز نبرید)، در تابه ای کمی روغن بریزید و گل کلم را سرخ کنید تا طلایی شود.

پس از پخت کامل گوشت، گل کلم را به همراه مقداری نمک و آب به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد. اگر می خواهید خورش شما کمی ترش شود می توانید از یک قاشق غذاخوری گرد لیمو عمانی هم استفاده کنید.

نکته مهم دیگر در مورد این خورش این است که بعد از اینکه گل کلم را به خورش اضافه کردید، خورش را زیاد روی حرارت قرار ندهید، زیرا می تواند بافت لطیف گل کلم را له کند. بعد از آماده شدن خورش آن را با نان یا برنج سرو کنید.

راز خورش گل کلم خوشمزه

اگر نمی خواهید در تهیه خورش گل کلم از گوشت قرمز استفاده کنید، می توانید از 600 تا 800 گرم مرغ برای 4 نفر استفاده کنید. توجه داشته باشید که طرز تهیه خورش گل کلم با مرغ یا گوشت قرمز فرقی ندارد، فقط خورش گل کلم با مرغ سریعتر پخته می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا