راز خوشمزگی سالاد لبو + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سالاد لبو را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز یک سالاد لبو خوشمزه
راز سالاد لبو خوشمزه و نکاتی برای تهیه سالاد لبو خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
سالاد نان و کلم یکی از خوشمزه ترین سالادهای پاییز و زمستان است. با فرا رسیدن فصل نان می توانید سالاد، ترشی و کیک های مختلف را با نان تهیه کنید. چغندر یا چغندر در اکثر شهرهای ایران به دلیل نیاز آبی کم و زود بازدهی آن کاشته می شود و کشاورزان تمایل زیادی به کشت این محصول دارند.
سالاد لبو و کلم یک پیش غذای کامل است که برای افرادی که رژیم دارند بسیار مناسب است. این سالاد سرشار از مواد معدنی است و یکی از خواص مهم لبو این است که کلسیم و آهن دارد. این سالاد برای التهاب مثانه و هموروئید نیز بسیار مفید است. در اینجا آموزش درست کردن سالاد لبو و کلم بسیار خوشمزه را برای شما قرار داده ایم. با ما بمان.
عناصر
3 لب
1 عدد کلم سفید
1 عدد کلم بنفش
1/2 فنجان گردوی آسیاب شده
خلاصه ماست یونانی 3 غذا
ذرت بخارپز 1/2 پیمانه
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سالاد لبو
ابتدا تره فرنگی ها را کاملا بشویید و سپس در قابلمه ای با کمی آب بریزید تا خوب بپزند. گردوها را به اندازه دلخواه خرد کنید.
کلم سفید و بنفش را جدا کرده و بعد از شستن با چاقو یا رنده درشت خرد کنید تا آب آن گرفته شود. همچنین حبوبات را از قبل آب کرده و کنار بگذارید.
پس از جوشاندن لب ها، آنها را رنده یا مکعبی کنید. سپس در ظرفی لبوها را با کلم، ذرت و گردوی آسیاب شده مخلوط کنید.
در ظرفی دیگر ماست، سس مایونز، روغن زیتون و ادویه ها را با هم مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به سالاد اضافه کنید و با دست هم بزنید. سپس سالاد لبو و کلم را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.
قبل از سرو، سالاد را با جعفری خرد شده و گردوی آسیاب شده بپاشید و تزیین کنید. سپس با غذای مورد علاقه خود سرو کنید.
راز یک سالاد لبو خوشمزه
برای تنوع در سالاد می توانید از سبزیجات مختلف مانند هویج، سیب زمینی، کلم بروکلی یا نخود فرنگی استفاده کنید.
می توانید سس مایونز را حذف کنید.
در این سالاد می توانید از انواع آجیل استفاده کنید.
اگر به روغن زیتون دسترسی ندارید، می توانید از روغن پخت و پز یا روغن سالاد استفاده کنید.
اندازه برش مواد به سلیقه شما بستگی دارد. می توانید آنها را کاملا رنده کرده و در بشقاب های جداگانه سرو کنید.
اگر طعم سیر را ترجیح می دهید، دو حبه سیر رنده شده را به سس سالاد اضافه کنید تا طعم خاصی به سالاد پیاز و کلم بدهد.
اگر در حین رنده آب اضافی دارند، حتما با استفاده از صافی آن را بردارید تا از سالاد آبکی جلوگیری کنید.