آشپزی

راز خوشمزگی سس بشامل + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سس بشامل را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم سس

راز طعم سس بشامل و کراک و طرفدار مربای خیار خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

سس بشامل با ریشه فرانسوی به عنوان یکی از محبوب ترین سس های خانگی برای طعم دادن به غذاهایی مانند لازانیا و استیک شناخته می شود. تهیه این سس به روش های مختلفی قابل انجام است. در حالی که برخی از مردم برای تهیه آن از خامه و شیر استفاده می کنند، برخی دیگر ممکن است ترجیح دهند سس بشامل را فقط با آب درست کنند.

تهیه سس نیاز به توجه به جزئیات و پیروی از توصیه های متخصص دارد. بدون رعایت این اصول، نتیجه ممکن است آنطور که می خواهید خوش طعم نباشد. در این مقاله روش های تهیه حرفه ای سس بشامل به زبان فرانسوی و همچنین نکات کلیدی در این زمینه توضیح داده شده است.

معمولاً برای تهیه سس بشامل از آرد، کره، خامه و ادویه های مختلف استفاده می شود. برخی از افراد سس را بدون خامه درست می کنند، در حالی که برخی دیگر از شیر و خامه در تهیه سس استفاده نمی کنند. افزودن شیر به خصوص شیر کامل می تواند طعمی غنی و مطبوع به سس بدهد و افزودن خامه به سس چرب و خامه ای می افزاید.

برای خوش طعم شدن سس بشامل، می توانید از هر ادویه ای که دوست دارید استفاده کنید، اما نمک، فلفل و آویشن از رایج ترین ادویه ها برای این منظور هستند.

مواد لازم برای تهیه سس شامل

50 گرم کره

آرد 2 قاشق غذاخوری

ادویه های دلخواه به مقدار لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

شیر 1 لیوان فرانسوی دسته دار

طرز تهیه سس

در ابتدای تهیه سس بشامل، لازم است آرد را سه بار الک کرده و چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا عطر خام آن گرفته شود. سپس در ظرفی جداگانه کره را آب کرده و پس از ذوب شدن، آرد الک شده را اضافه کرده و با قاشق چوبی مخلوط را خوب مخلوط کنید.

آرد و کره را چند دقیقه با همزن تفت دهید و مدام هم بزنید و سپس شیر را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سس یکدست شود.

ادویه های دلخواه خود را به این مخلوط اضافه کنید و پس از رسیدن به غلظت مورد نظر حرارت را خاموش کنید. اگر می خواهید با خامه سس درست کنید بهتر است از نصف لیوان شیر و نصف لیوان خامه استفاده کنید.

آرد را سه بار الک می کنند تا سسی بدون گلوله و با بافت یکنواخت به دست آید. یکی از نکات مهم برای طعم بهتر سس این است که قبل از شروع به تهیه سس، آرد را برشته کنید که بوی خامی آرد را از بین می برد و طعم بهتری به سس می دهد.

حتما از شیر سرد استفاده کنید چون اضافه کردن شیر گرم به آرد باعث گلوله شدن آرد می شود و بافت نامطبوعی به سس می دهد.

امکان افزودن ادویه در حین پخت سس وجود دارد. غلظت ایده آل سس بشامل باید مشابه ماست غلیظ باشد.

سس بشامل باید بلافاصله پس از آماده سازی استفاده شود. اگر سس بیشتری دارید در ظرف در بسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید. به خاطر داشته باشید که اگر آن را در یخچال نگهداری کنید سس سفت می شود و ممکن است کیفیت آن را تحت تاثیر قرار دهد.

بشامل که با شیر درست می شود ماندگاری کوتاهی دارد و باید ظرف چند روز مصرف شود. همچنین مراقب باشید سس را بیرون از یخچال نگهداری نکنید زیرا ممکن است فاسد شود.

در آخر ادویه ها را به سس اضافه کنید. برای افزایش طعم سس بشامل می توانید از نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر و جوز هندی استفاده کنید.

افزودن پنیر به سس بشامل غلظت و طعم بهتری به سس می دهد. اگر می خواهید سس بشامل بدون شیر درست کنید، شیر را با آب جایگزین کنید.

آرد گندم یا سفید برای تهیه سس بشامل مناسب است. هنگام مخلوط کردن شیر یا آب با آرد باید مرتب مواد را هم بزنید تا سس یکدستی به دست آید، شیر یا آب را به تدریج اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید.

برای گیاهخواران این امکان وجود دارد که هنگام تهیه سس، شیر را با شیرهای گیاهی مختلف جایگزین کنند. اگر خامه را ترجیح نمی دهید، فقط از ترکیب آرد، شیر، کره و ادویه استفاده کنید و خامه را حذف کنید.

برای بهترین نتیجه، از مقدار مساوی آرد و کره استفاده کنید تا یک سس خوشمزه درست کنید. افزودن جعفری خرد شده به سس طعم و ظاهر آن را بهتر می کند.

راز طعم سس

هنگام تهیه سس بشامل برای لازانیا، استفاده از ادویه های ایتالیایی می تواند طعم خوبی به سس بدهد.

یکی از اصول اولیه هنگام تهیه سس، کم کردن حرارت و هم زدن مداوم مواد برای جلوگیری از گلوله شدن است. اگر با این مراحل سس گلوله شد، می توانید آن را در مخلوط کن بریزید، خوب مخلوط کنید و سپس حرارت را دوباره روشن کنید تا قوام مناسبی حاصل شود.

در برخی دستورالعمل ها به جای شیر و خامه، ماست غلیظ برای تهیه سس بشامل توصیه شده است. این نسخه از سس را با جوشاندن کره و آرد و سپس اضافه کردن تدریجی دو فنجان ماست به مخلوط آرد و کره تهیه کنید و خوب هم بزنید. سپس ادویه ها را به سس اضافه کنید.

در صورت نداشتن کره می توانید از کمی کره به عنوان جایگزین برای درست کردن سس بشل گامانی استفاده کنید.

برای افرادی که خواهان انعطاف پذیری در مواد هستند، استفاده از آرد ذرت به جای آرد گندم یک گزینه است. آرد ذرت می تواند احتمال تشکیل توده ها در سس را کاهش دهد، اگرچه ممکن است به قوام مورد نظر نرسد. برای بهترین نتیجه، استفاده از ترکیب نصف فنجان آرد ذرت و نصف فنجان آرد گندم توصیه می شود.

سس بشامل یک انتخاب عالی برای تقویت طعم لازانیا، پاستا، ماکارونی، استیک و همچنین انواع کاسرول است.

زمانی که قصد دارید سس بشامل را با خامه درست کنید، بهتر است از خامه صبحانه استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا