آشپزی

راز خوشمزگی سس پیتزا + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سس پیتزا را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز سس پیتزای خوشمزه

راز سس پیتزای خوشمزه و نکاتی برای تهیه سس پیتزای خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از پرطرفدارترین انواع سس در دنیا سس پیتزا است که هنگام تهیه این غذای خوشمزه روی خمیر پیتزا پخش می شود. این سس خوشمزه می تواند جایگزین بسیار خوبی برای سس های آماده مانند سس کچاپ باشد.

عناصر

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

سیر 2 حبه

آویشن 1 قاشق چایخوری

شکر ½ قاشق چایخوری

نمک ½ قاشق چایخوری

زردچوبه ½ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری

فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری

پودر سیر ½ قاشق چایخوری

پودر پیاز ½ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری

سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

1 قاشق چایخوری گیاهان معطر خشک

2 عدد گوجه فرنگی

طرز تهیه سس پیتزا

برای تهیه سس پیتزای سریع و خوشمزه ابتدا سیر را رنده کنید. سپس یک تابه مناسب را گرم کنید و در تابه سیر را با 2-3 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید و تفت دهید.

زمانی که سیر عطر خود را آزاد کرد، پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید. مهمترین مرحله در تهیه این سس پیتزا تفت دادن پوره گوجه فرنگی است. باید آن را خوب سرخ کنید تا رنگ آن کاملا باز شود و سرخ شود.

اگر پوره گوجه فرنگی به طور کامل سرخ نشود، ممکن است طعم خامی سس داشته باشد و کیفیت آن بدتر شود. بعد از اینکه پوره گوجه فرنگی سرخ شد، گوجه ها را رنده کرده و به تابه اضافه کنید.

در این مرحله آویشن و همچنین ادویه هایی مانند شکر، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا را به تابه اضافه کنید. توجه داشته باشید که انواع ادویه ها را می توانید بنا به سلیقه شخصی تغییر دهید.

حالا مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. سپس سبزی های خشک شده مانند گشنیز یا جعفری را پودر کرده و به همراه سرکه سفید و روغن زیتون به سس اضافه کنید.

در این مرحله مواد را مخلوط کرده و اجازه دهید آب گوجه فرنگی کاملا بجوشد و سس شروع به خارج شدن روغن کند. در نهایت پس از غلیظ شدن سس، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود.

راز سس پیتزای خوشمزه

مهمترین چیز این است که برای داشتن یک سس با کیفیت باید هر بار مقدار مناسبی تهیه کنید.

می توانید سس را در یخچال نگهداری کنید و در صورت نیاز ماه ها از آن استفاده کنید. اگر می خواهید مدت زمان بیشتری نگه دارید، می توانید آن را در فریزر نیز نگهداری کنید.

همچنین می توانید ادویه های دیگری مانند مرزنجوش، رزماری، پودر پیاز، فلفل قرمز، پودر سیر و آویشن را به سس اضافه کنید و به طعم و تازگی آن شخصیت بدهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا