آشپزی

راز خوشمزگی سوپ هویج + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سوپ هویج را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه سوپ هویج

راز سوپ خوشمزه هویج و نکاتی برای یک سوپ هویج خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

هویج منبع عالی ویتامین A و یکی از غذاهای کم کالری است. هویج وقتی پخته می شود کاروتنوئیدهای خود را آزاد می کند که جذب ویتامین A را تسهیل می کند. سوپ هویج کم کالری و مغذی است و ارزش امتحان کردن را دارد.

مواد لازم برای تهیه سوپ هویج

4 قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک سر پیاز زرد، ریز خرد شده

حبه سیر، خرد شده

2.5 سانتی متر زنجبیل تازه، پوست کنده و خرد شده

900 گرم هویج تازه، پوست کنده و خرد شده

برگ آویشن تازه

سه چهارم قاشق چایخوری نمک

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه

2 فنجان آب هویج طبیعی (یا آب سیب یا پرتقال)

یک سوم فنجان ماست کم چرب ساده

2 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده، برای چاشنی

دو قاشق غذاخوری تخمه آفتابگردان برای چاشنی (اختیاری)

طرز تهیه سوپ هویج

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​بریزید. پیاز را اضافه کنید و حدود 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر و زنجبیل را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا عطر آنها گرفته شود. هویج، آویشن، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید، به اندازه ای آب اضافه کنید که روی سبزیجات را بپوشاند و سوپ را بجوشانید. در ظرف را بپوشانید و حرارت را کم کنید، بگذارید 30 دقیقه بجوشد تا سبزیجات نرم شوند. پس از خنک شدن، آویشن را دور بریزید و مخلوط هویج را با مخلوط کن پوره کنید تا حدود سه دقیقه یکدست شود. آب میوه تازه را اضافه کنید و سپس به آرامی سوپ را روی حرارت ملایم گرم کنید. قبل از سرو، سوپ را میل کنید تا نمک و فلفل آن تنظیم شود و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون باقی مانده را اضافه کنید. سوپ را در چهار کاسه بریزید و روی هر کدام را با ماست، گشنیز و تخمه آفتابگردان تزئین کنید. سوپ را گرم سرو کنید.

راز خوشمزه سوپ هویج

استفاده از زودپز در تمام مراحل پخت باعث می شود در کمتر از یک ساعت یک سوپ عالی و خوشمزه آماده شود.

افزودن زرشک بر اساس سلیقه شخصی است.

برای تنوع می توان از نخود فرنگی یا ذرت استفاده کرد.

می توانید از سینه یا کناره های مرغ استفاده کنید.

در این روش پخت سوپ با استفاده از آب مرغ کاملا پخته می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا