آشپزی

راز خوشمزگی شربت بار + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی شربت بار را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز شربت خوشمزه

راز آشپزی خوشمزه و نکاتی برای درست کردن یک شمشیر خوشمزه خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

شربت بار که عمدتاً از شکر و آب تشکیل شده است، ممکن است ساده به نظر برسد، اما جزئیات کوچکی در تهیه آن وجود دارد که تأثیر بسزایی در نتیجه نهایی دارد. همچنین بسته به هدف شربت بار می توانید از افزودنی های مختلفی مانند هل، گلاب، عصاره های گیاهی مانند آب بهارنارنج یا ریشه بیدمشک برای ایجاد تنوع در طعم شربت بار استفاده کنید. در زیر به مواد لازم و مراحل تهیه شربت استیک با کمک گلوکز می پردازیم و همچنین به نکات مهم در تهیه این شربت می پردازیم. با ما همراه باشید تا در این زمینه بیشتر بدانید.

عناصر

شکر 2 لیوان

1 فنجان آب

گلوکز 2 قاشق غذاخوری

گلاب 2 قاشق غذاخوری

1/4 قاشق چایخوری جوهر لیمو

زعفران آب پز به مقدار لازم

نحوه تهیه آن

برای تهیه شربت بار ابتدا ظرف مناسبی را انتخاب کنید و آب و جوهر لیمو را داخل آن بریزید و کمی هم بزنید تا جوهر لیمو کاملا در آب حل شود. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند.

سپس بلافاصله شکر را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا شکر به آرامی در حرارت موجود حل شود. توجه داشته باشید که در این مرحله محتویات قابلمه را هم نزنید.

وقتی شکر کاملا حل شد، گلوکز، گلاب و زعفران را به قابلمه اضافه کنید. سپس با قاشق چوبی به آرامی شروع به هم زدن کنید، مراقب باشید قاشق به کناره های کاسه نخورد تا شکر در کناره ها شکل نگیرد.

حدود 40 دقیقه طول می کشد تا شربت به آرامی روی حرارت بسیار کم بجوشد و به قوام مناسب برسد. برای اطمینان از قوام شربت، مقداری از آن را با انگشتان خود امتحان کنید. اگر چسبندگی خوبی داشت حرارت را خاموش کنید.

راز شربت خوشمزه

اگر می خواهید کیک خود را راحت تر و سریعتر درست کنید، پیشنهاد می کنیم شربت بارچه را از روز قبل تهیه کرده و در ظرف در بسته نگهداری کنید. برای تهیه شربت بار با کیفیت به نکات زیر توجه کنید:

در زمان جوشاندن شربت برای جلوگیری از تشکیل شکر، کناره های ظرف را با برس مرطوب تمیز کنید.

هنگام تهیه شربت از قاشق های فلزی استفاده نکنید. زیرا این قاشق ها به دلیل هدایت حرارتی می توانند باعث شوک حرارتی و شربت قند شوند.

در صورت استفاده از گلوکز مایع، 3 قاشق غذاخوری به شربت اضافه کنید.

قوام شربت باید نازکتر از عسل باشد.

شربت خیلی رقیق می تواند شیرینی هایی مانند باقلوا یا پاستا بامیه درست کند.

اضافه کردن هل به شربت بار برای ایجاد طعم بیشتر بی خطر است.

هنگام تهیه شربت پر از گلوکز، حرارت را کم نگه دارید تا شربت شیرین نشود.

شربت بار ماندگاری بالایی دارد و می توانید آن را در ظروف در بسته به مدت چندین سال نگهداری کنید.

تهیه شربت برای میله ها بدون گلوکز امکان پذیر است اما استفاده از گلوکز به شفافیت و کیفیت بهتر شربت کمک می کند.

استفاده از آبلیمو به جلوگیری از شیرین شدن شربت کمک می کند، اما می توان شربت میله ای را بدون آبلیمو نیز درست کرد، البته در این صورت شربت باید در همان روز مصرف شود.

می توانید به جای آب لیمو از آب لیمو استفاده کنید. در این صورت افزودن آبلیمو را به پایان پخت موکول کنید.

بهترین ظرف برای تهیه سوربت یک ظرف ضخیم است که فرآیند انتقال حرارت را کند می کند و به سوربت زمان می دهد تا به قوام خوبی برسد.

برای خنک شدن شربت از دمای اتاق استفاده کنید و در یخچال قرار ندهید.

طرز تهیه شربت باقلوا

استفاده از اسانس لیمو در دستور شربت بار برای شیرینی هایی مانند بامیه، باقلوا و گوشفیل بسیار مهم است و قطعا از تشکیل شکر روی شربت جلوگیری می کند.

به یاد داشته باشید که گلوکز نیز نقش مهمی دارد. در دستور تهیه شربت بامیه با گلوکز، این ماده باعث می شود رنگ شیرینی و شیرینی های مشابه مانند باقلوا یا گوشفیل شفاف و روشن بماند.

ضمناً در این موارد شربت بارگیری باید به غلظت مناسبی برسد. همانطور که قبلا ذکر شد، قوام نرم تر از عسل ایده آل است.

توجه داشته باشید که شربت خیلی رقیق باعث لطافت شیرینی ها و از دست دادن بافت ترد خود می شود، در حالی که شربتی که خیلی غلیظ است به خوبی در بافت کوکی نفوذ نمی کند.

طرز تهیه شربت خگینا

برای دسرهایی مانند خاگینه، یک شربت به غلظتی بین غلظتی که برای حلوای شربتی و باقلوای شربتی استفاده می شود، نیاز دارد. در نتیجه زمان جوش شربت خاگین باید کمتر از زمان لازم برای شربت بلوکی باشد که برای بامیه یا باقلوا استفاده می شود.

در این صورت شربتی که خیلی رقیق باشد خمیر را خمیر می کند، در حالی که شربت خیلی غلیظ نمی تواند به خوبی در خگینا نفوذ کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا