آشپزی

راز خوشمزگی لبو + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی لبو را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز داشتن لب های شاداب

راز داشتن لب های خوشمزه و رازهای قرمز نگه داشتن لب ها هنگام آشپزی نکات پخت لب در سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

همه دوستداران لب به این واقعیت اعتراف می کنند که لب هایی که در خانه درست می کنند هرگز با لب هایی که خارج از خانه می خرند یکسان نیست. این گفته کاملاً درست است، زیرا اگر فروشندگان رژ لب از روش های تهیه آن آگاهی کافی نداشته باشند، کمتر کسی حاضر می شود چندین برابر قیمت بپردازد و لبه ای بخرد که خودشان درست کنند. در این مطلب نکات مهم پخت لیپو را برای شما شرح می دهیم.

مواد مورد نیاز

برای تهیه لبو به ازای هر سه چغندر کوچک به سه فنجان آب و سه قاشق شکر نیاز دارید. اگر تعداد چغندرها زیاد شد باید مواد اولیه را متناسب با آن افزایش دهید.

طرز پخت لیپو روی اجاق گاز

در این روش تهیه لیپو، چغندرها را بدون دست زدن به پوست، بالا و پایین، فقط با استفاده از برس می شویید و تمیز می کنید. سپس آب را در قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید و بگذارید دو تا سه ساعت بجوشد.

پس از مدت زمان مشخص شده، نان را از قابلمه خارج کرده و روی پوسته آن را بپوشانید و آن را گرد کنید. سپس برش ها را دوباره در آب لبو بریزید و مقداری شکر به شیره لبو اضافه کنید. قابلمه را روی اجاق بگذارید و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بپزید. سپس لب را بردارید و بگذارید خنک شود.

اگر از چغندر بزرگتر استفاده کنید، زمان و مقدار آب افزایش می یابد.

طرز پخت لیپو در فر

این روش به روش «لب کبابی» معروف است. برای تهیه نان کبابی ابتدا چغندر را بشویید سپس در فویل بپیچید و به مدت یک ساعت در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از تمام شدن زمان، چغندرها را از فر خارج کرده، پوست آن ها را بگیرید و حلقه ای برش دهید.

طرز تهیه لیپو در زودپز

در این روش تهیه لیپو، ابتدا چغندرها را شسته و همراه با آب و شکر در زودپز قرار دهید. سپس زودپز را ببندید و به مدت یک ساعت و نیم در آن بپزید. پس از تمام شدن زمان، چغندرها را از زودپز خارج کرده، پوست آن ها را بگیرید و به صورت حلقه ای برش دهید.

نحوه درست کردن لب در مایکروویو

در این روش ابتدا چغندرها را بشویید و سر و ته آن را جدا کرده و خلال کنید. سپس چغندرها را با کمی سرکه تلخ مالیده و در ظرف مناسبی قرار می دهند. کاسه را در مایکروویو قرار دهید و حرارت را روی حرارت زیاد قرار دهید. برای وزن 250 گرم لیپو حدود 12 دقیقه و برای نیم کیلوگرم لیپو حدود 15 دقیقه طول می کشد. در این مدت چغندرها در مایکروویو پخته شده و آماده مصرف هستند.

راز لذیذ پختن لبو

توصیه می شود چغندر را بدون برش بخرید، زیرا برش ها باعث تغییر رنگ چغندر می شوند. لذا تاکید می شود برای حفظ پوست چغندر را نکوبید.

برای حفظ رنگ چغندر، نباید پوست آن را به طور کامل جدا کنید.

در مورد بالم لب، برخی از فروشندگان حرفه ای به آن شکر اضافه می کنند. این به دو دلیل است. ابتدا با افزودن شکر، لیپو شیرین تر و رنگارنگ تر می شود. و دوم اینکه می تواند طعم لب ها را از سرما بازگرداند.

وقتی لب ها نرم شدند می توانید برای زیباتر شدن رنگ چند قطره سرکه به آب اضافه کنید و از سرکه مصلح برای لب نیز استفاده می شود.

هنگام خرید چغندر، بهتر است چغندر تازه و ریز انتخاب کنید. این نوع چغندرها طعم و کیفیت بهتری دارند.

برای قرمز نگه داشتن لب ها هنگام آشپزی طرز تهیه لبو طرز تهیه لبو در منزل طرز تهیه لبو طرز تهیه لب های پوست کنده طرز تهیه لب های پوست کنده طرز تهیه سریع لب ها برای قرمز شدن لب ها چه کنیم چه مدت طول می کشد تا لب، وب سایت

علت سفیدی لب ها

خرید چغندر بدون خط و خش توصیه می شود. دلیل اصلی این امر این است که بریدگی و خراش می تواند باعث بیرون آمدن رنگ چغندر شود و از کیفیت و زیبایی آن کاسته شود.

همچنین، هنگامی که چغندر بیش از حد آب دریافت کند، رنگ خود را نیز از دست می دهد. بنابراین توصیه می شود در زمان شستن و نگهداری چغندر مقدار آب را به حداقل برسانید تا رنگ آن حفظ شود.

در مورد خراش و بریدگی چغندر باید مراقب باشید که این موارد باعث بیرون آمدن رنگ و کاهش کیفیت و زیبایی چغندر می شود. به همین دلیل است که نباید چغندر را با دقت لمس کنید و آن را با دقت بیشتری بررسی کنید تا خراش یا بریدگی در آن ایجاد نشود.

دلیل طعم تلخ لب

ممکن است لب های شما خوب پخته نشده باشند یا به طور نامناسب شسته شوند و یا ممکن است سرد باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا