آشپزی

راز خوشمزگی ماهی کبابی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی ماهی کبابی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم ماهی کبابی

راز طعم ماهی کبابی و هنر ماهی کبابی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

اغراق نیست اگر بگوییم کباب یکی از پرطرفدارترین غذاها در جهان است، اما روش های پخت آن در کشورهای مختلف متفاوت است. انواع مختلفی از سیخ ها را می توان در هر فرهنگی یافت که نشان دهنده ذائقه جهانی آن است.

برخلاف تصور رایج که کباب کردن فقط برای گوشت است، می توانید از انواع مواد غذایی برای کباب کردن استفاده کنید. سبزی ها و سبزیجات را نیز می توان کبابی کرد. با این حال، رایج ترین انواع کباب معمولاً شامل گوشت هایی مانند گوشت بره، گوشت گاو، مرغ و ماهی است که هر کدام ویژگی ها و طعم های منحصر به فرد خود را دارند. انتخاب نوع گوشت برای کباب کردن به ذائقه افراد بستگی دارد.

یک نوع گوشت را نمی توان بهترین و خوشمزه ترین برای کباب پز نامید. سلیقه ها بسیار متفاوت است و هر فردی سلیقه خاص خود را دارد. اما صرف نظر از این تفاوت ذائقه، کباب کردن یکی از بهترین و سالم ترین روش های طبخ غذا است.

مواد لازم برای تهیه ماهی کبابی

1 عدد ماهی کامل یا فیله ماهی

1 عدد پیاز متوسط

1 سنگ آهک

2 قاشق غذاخوری زعفران پخته شده

نمک و فلفل هر کدام ½ قاشق چایخوری

سس فلفل گلوریا 1 تا 3 قاشق چایخوری

کره 2 قاشق غذاخوری

طرز پخت ماهی کبابی

ابتدا ماهی را تمیز کرده و با دستمال کاغذی به خوبی خشک کنید.

پیاز رنده شده را آماده کرده و آب آن را جدا کنید. (ما به پوره پیاز احتیاج نداریم!)

یک چهارم فنجان آب لیموی تازه را با آب پیاز، یک قاشق چایخوری زعفران خیس خورده، نمک کافی و فلفل سیاه تازه آسیاب شده و سس فلفل دلمه ای مورد علاقه خود (مثل گلوریا یا برند دیگری که دوست دارید) مخلوط کنید تا سسی با طعم خوب و کمی درست کنید. طعم ترش ماهی

در صورت تمایل می توانید دو قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده را نیز به این مخلوط اضافه کنید. قبل از پختن ماهی حتما گشنیز را جدا کنید.

فیله یا کل ماهی را در این سس بریزید و بگذارید حداقل یک ساعت طعم آن را بگیرد.

در آخر ماهی را به سیخ کشیده و روی حرارت غیر مستقیم ذغال ها کباب کنید.

این ماهی خوشمزه را با یک پلوی ساده و معطر همراه با زعفران، سیر ترشی، زیتون و سایر ادویه های دلخواه میل کنید.

راز طعم ماهی کبابی

بعد از اینکه ماهی خوب پخته شد، می توانید مخلوطی از آبلیموی تازه، کره آب شده و زعفران دم کرده تهیه کنید و با قلم مو روی سطح ماهی بمالید.

برای اینکه گوشت ماهی به سیخ یا توری گریل نچسبد، قبل از قرار دادن ماهی، سطح توری را با کمی روغن بمالید.

ماهی را روی آتش بگذارید تا پوست آن بیشتر در معرض حرارت باشد تا گوشت خوب و یکنواخت بپزد.

در این دستور نیازی به اضافه کردن سیر نیست. اجازه دهید طعم طبیعی ماهی و عطر دودی کباب کردن طعم اصلی باشد.

در صورت تمایل می توانید از برش های نازک لیموترش داخل شکم ماهی را پر کنید تا طعم تازه و ملایمی به ماهی بدهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا