آشپزی

راز خوشمزگی مربا توت سفید + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی مربا توت سفید را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه مربای توت سفید

راز خوشمزه مربای توت سفید و نکاتی برای تهیه مربای توت سفید خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

این مربای خوشمزه از توت سفید که میوه ای بسیار شاخص و دارویی است تهیه می شود. برای تهیه این مربا به خصوص در فصل توت سفید از توت سفید که یک داروی گیاهی شناخته شده منشأ چین است استفاده می شود. این میوه نه تنها به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند، بلکه خستگی و اضطراب را کاهش می دهد و برای دیابتی ها نیز مفید است. علاوه بر این، از برگ خشک توت سفید برای دم کردن چای و چای استفاده می شود. مربای توت سفید را می توانید در وعده صبحانه و شام میل کنید و افزودن خلال پسته به آن طعم خاصی به این مربا می دهد.

عناصر

میوه های سفید 1 کیلوگرم

شکر 900 گرم در هر 1 کیلوگرم

2.5 فنجان آب

چند غلاف هل

وانیل، یک سوم قاشق چایخوری

زعفران حل شده ۲ قاشق غذاخوری

جوهر لیمو (یا آب لیمو) یک چهارم قاشق چایخوری (2 قاشق غذاخوری)

نحوه تهیه آن

ابتدا میوه ها را بعد از شستن با شکر و آب در قابلمه لعاب دار بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود.

مربا را با درب بسته به مدت 15-20 دقیقه بجوشانید.

بعد از جوش آمدن درب قابلمه را برداشته و دانه های زعفران و هل را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مربا طعم و رنگ زعفرانی را به خود بگیرد.

برای رسیدن به غلظت مناسب، دم کشیدن مربا حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم طول می کشد.

در 5 دقیقه آخر پخت، آبلیمو یا جوهر لیموی حل شده در آب را به مربا اضافه کنید.

بعد از چند جوش، گاز را خاموش کنید و بگذارید مربا کاملا خنک شود.

در نهایت مربای توت سفید را داخل ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

راز خوشمزه مربای توت سفید

توصیه می شود از میوه های درشت، آبدار و سفت تر استفاده کنید.

مهم است که میوه ها کاملا رسیده و خیلی نرم نباشند.

همچنین از میوه هایی که له شده اند استفاده نکنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا