آشپزی

راز خوشمزگی هوموس + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی هوموس را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز حمص خوشمزه

راز حمص خوشمزه و نکاتی برای تهیه حمص عربی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

هوموس یک نوشیدنی مقوی و خوشمزه است و اگر در خانه تهیه شود به صرفه است. هوموس خانگی طعم بهتری نسبت به هوموس خریداری شده در فروشگاه دارد و قطعا حجم بیشتری خواهد داشت. یک غذاساز برای تهیه هوموس کافی است. البته برای هم زدن و مخلوط کردن مواد می توانید از چرخ گوشت یا حتی دست استفاده کنید اما غذاساز کار شما را آسان می کند.

اگر از سیر کبابی به جای سیر معمولی در ترکیبات هوموس استفاده کنید، طعم دودی آن باعث خوشبو شدن و خوش طعم شدن غذا می شود و سیر کبابی راحت تر از سیر خام هضم می شود. البته اگر از طرفداران سیناچک هستید و دوست دارید عطر آن کاملا در غذا احساس شود، بهتر است از همان سیر خام در هوموس استفاده کنید. از امتحان طعم های جدید نترسید و سعی کنید با خلاقیت خودتان طعم های متفاوتی به هوموس بدهید. برای شروع تهیه این غذا، داشتن غذاساز و آبمیوه گیری توصیه می شود.

عناصر

سه و نیم فنجان نخود کنسرو شده یا خیس خورده و پخته؛

یک قاشق غذاخوری جوش شیرین برای از بین بردن پوست نخود؛

1/3 فنجان رب آرد یا تاهین؛

هشت حبه سیر کبابی یا بیشتر (اگر طعم سیر می خواهید، می توانید از یک تا سه حبه سیر خام استفاده کنید).

یک چهارم فنجان آب لیموی تازه یا بیشتر برای طعم دادن به هوموس؛

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص و کمی بیشتر برای تزئین؛

سه چهارم قاشق چای خوری زیره؛

نصف قاشق چایخوری (یا بیشتر) نمک؛

کمی فلفل تند؛

فلفل قرمز و جعفری خرد شده برای تزئین (اختیاری).

طرز تهیه هوموس

اگر از نخود فرنگی کنسرو شده استفاده می کنید، ابتدا باید آب قوطی را تخلیه کرده و نخودها را بشویید. بعد از جوشاندن نخود در آب بریزید و بگذارید در دمای محیط بماند. برای به دست آوردن بافت خامه ای از هوموس، باید نخود را نیز پوست بگیرید. البته برداشتن پوست نخود اختیاری است اما اگر می خواهید حمص صافی درست کنید پوست نخود را با قرار دادن در قابلمه و اضافه کردن یک قاشق غذاخوری آب جوش جدا کنید. سعی کنید تمام نخودها را با آبگوشت بپوشانید. حرارت زیر قابلمه باید ملایم باشد و با دو تا سه دقیقه جوشاندن و نخود روی اجاق، پوست نخودها کاملا جدا می شود.

نخودها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. سپس روی آنها آب سرد بپاشید تا پوسته نخودها کاملا جدا شود. با این کار پوست نخودها جدا شده و به سطح آب می آیند. راه دیگری برای پوست کندن نخود وجود دارد. می توانید پوست هر نخود را با دست جدا کنید. این کار زمان زیادی می برد، اما مطمئن خواهید بود که بافت هوموس یکنواخت خواهد بود.

حدود پانزده تا بیست عدد نخود فرنگی را برای تزیین کنار بگذارید. غذاساز را آماده کرده و تیغه همزن را وارد کنید. سپس نخود، آرد کنجد، سیر تفت داده شده، آبلیمو، روغن زیتون، نمک، زیره و فلفل چیلی را به غذاساز اضافه کنید. مواد را با غذاساز مخلوط کنید تا یکدست شود.

مخلوط به دست آمده را بچشید و در صورت لزوم نمک یا فلفل و آبلیمو برای طعم بهتر اضافه کنید. دوباره مواد را با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند. اگر فکر می کنید مخلوط شما خیلی غلیظ و سفت است، بهتر است مقداری آب ولرم اضافه کنید.

هوموس را در ظرف نسبتاً صافی قرار دهید و وسط آن را با قاشق سوراخ کنید. حالا می توانید روی آن را با نخودهایی که کنار گذاشته اید، کمی روغن زیتون، فلفل قرمز و جعفری خرد شده تزیین کنید. هوموس با نان پیتا، نان خرد شده و سبزیجات تازه عالی خواهد بود.

ارزش غذایی هوموس

132 کالری کالری از چربی 45

5 گرم چربی، ارزش غذایی کل 8 درصد

376 میلی گرم سدیم، ارزش غذایی 16 درصد

183 میلی گرم پتاسیم ارزش غذایی 5%

15 گرم کربوهیدرات کل، 5 درصد ارزش غذایی

3 گرم فیبر رژیمی، ارزش غذایی 12 درصد

5 گرم پروتئین، ارزش غذایی 10 درصد

2 گرم شکر

ارزش غذایی ویتامین A 0.3%

ارزش غذایی ویتامین C 4.2%

ارزش غذایی کلسیم 3.8%

آهن 10 درصد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا