آشپزی

راز خوشمزگی پیاز سوخاری + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی پیاز سوخاری را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه پیاز سرخ شده

راز طعم پیاز سرخ شده و نکاتی برای تهیه پیاز سرخ شده خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

اگر می‌خواهید پیازتان ظاهر خشک‌تر و جذاب‌تری داشته باشد، می‌توانید از پودر سوخاری پرتقال درشت هم استفاده کنید. برای این کار مقداری جعفری خشک به آرد سوخاری خود اضافه کنید. سپس بعد از اینکه پیازها را داخل خمیر گذاشتید، آنها را در آرد سوخاری بغلتانید و سپس در روغن سرخ کنید.

بهتر است از یک بکینگ پودر خانگی سالم استفاده کنید تا پیاز سرخ شده خود را خوشمزه تر و سالم تر کنید.

معمولاً برای تهیه پیاز سرخ شده از پیاز سفید، زرد یا شیرین استفاده می شود. پیاز سفید طعم تندتری نسبت به سایر انواع پیاز دارد. برخی از افراد ترجیح می دهند از پیاز شیرین استفاده کنند زیرا در هنگام پختن طعم شیرین تری دارند و می توانند برای بسیاری از افراد جذاب باشند. برخی دیگر از پیاز زرد استفاده می کنند که طعم ملایم تری دارد و در صورت پوشش دادن سفت تر است. پیاز قرمز مناسب نیست زیرا ممکن است حلقه های پیاز خام باقی بمانند.

مواد لازم برای تهیه خمیر با پیاز حلقه ای

آرد همه منظوره (آرد پخت)
نمک طعم دار شده
پودر مخمر (بیکینگ پودر)
یک تخم مرغ
روغن نباتی برای سرخ کردن
نکته مهمی که باید در نظر داشت این است که یک وعده غذایی با انتخاب درست مواد اولیه شروع می شود. پس در انتخاب مواد دقت کنید. پوست پیاز باید جدا شود و ضخامت برش مناسب باشد، نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم.

طرز تهیه پیاز سرخ شده

برای تهیه پیاز سرخ شده ابتدا پیاز را به صورت حلقه های بسیار کوچک برش داده و از یکدیگر جدا کنید. ساقه و ریشه پیاز را هم ببرید. این مرحله برای پیازهای متوسط ​​یا بزرگ مناسب است. سپس آرد، بکینگ پودر، نمک و سبزی را با هم مخلوط کنید. به جای سبزیجات می توانید از فلفل قرمز استفاده کنید. این مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. سپس حلقه های پیاز را به خوبی در این مخلوط فرو کنید. توصیه می شود برای حذف آرد اضافی روی هر پیاز گرد ضربه بزنید.

در مرحله بعد در ظرفی دیگر شیر، فلفل و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. بقیه مخلوط آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله ای نباشد. هر پیاز گرد را خوب به این مخلوط آغشته کنید و سپس روی آن آرد سوخاری بپاشید.

مرحله آخر این است که حلقه های پیاز را با روغن کافی در سرخ کن یا قابلمه سرخ کنید. مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که حلقه های پیاز را کاملا بپوشاند. توصیه می شود سه تا چهار حلقه پیاز را همزمان سرخ کنید تا احتمال سوختن آنها کاهش یابد. پس از اتمام کار، حلقه ها را با دستمال کاغذی خشک کنید تا چربی اضافی جذب شود. در حین سرخ کردن پیازها مراقب باشید حلقه ها نچسبند و با چنگال از هم جدا شوند. پیازهای سرخ شده را بلافاصله بعد از پختن میل کنید تا همچنان ترد باشند. این پیش غذای خوشمزه را می توانید در کنار غذا سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.

طرز تهیه پیاز سرخ شده بدون تخم مرغ

ابتدا پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.

سپس پیاز را در ظرفی بریزید و دو قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید.

در ظرف دیگری شیر را با آرد، بکینگ پودر و پودر سیر مخلوط کنید.

آرد سوخاری را در بشقاب بریزید.

حلقه های پیاز را در خمیر آغشته کنید و سپس آنها را در آرد سوخاری قرار دهید.

در آخر پیاز را در روغن تفت دهید.

طرز تهیه پیاز سرخ شده با پنیر

برای تهیه پیاز سرخ شده با پنیر تمام مراحل بالا طی می شود. با این تفاوت که بین هر حلقه پیاز تکه های پنیر قرار می گیرد. همه پیازها را به همین ترتیب آماده کنید و سپس سرخ کنید.

نکاتی که در تهیه پیاز سرخ شده با پنیر باید به آنها توجه کرد عبارتند از:

مهم نیست که چند حلقه پیاز انتخاب می کنید، باید یک تکه پنیر نازک بین هر کدام قرار دهید.

پیاز سرخ شده با پنیر را نیز می توان در فر تهیه کرد. بنابراین حلقه های پیاز را در سینی بزرگی می ریزیم و فر را با دمای 180 درجه گرم می کنیم. پیاز در فر می ماند تا طلایی شود.

به جای پنیر موزارلا می توانید از پنیر چدار نیز استفاده کنید.

وقتی پیازچه ها را خلال می کنید، آنها را خیلی نازک یا خیلی ضخیم برش ندهید.

راز خوشمزه پیاز سرخ شده

برای سرخ کردن پیاز سرخ شده، روغن باید به دمای بسیار بالایی برسد که در صورت عدم مراقبت باعث سوختگی می شود. به همین دلیل توصیه می شود قبل از تهیه این صبحانه در منزل نکات و نکات زیر را رعایت کنید:
از تماس آب با روغن خودداری کنید زیرا آب تبدیل به بخار می شود و یکی از عوامل پاشیدن روغن و سوختن آن خواهد بود.

همیشه وقتی تابه داغ نیست یا وقتی سرخ کن خاموش است روغن اضافه کنید. مطمئن شوید سرخ کن یا ماهیتابه ای که استفاده می کنید کاملا خشک باشد.

در حین سرخ شدن پیاز، ماهیتابه یا ماهیتابه را رها نکنید.

بعد از سرخ شدن کامل پیازها ابتدا سرخ کن را خاموش کنید یا ماهیتابه را از روی اجاق گاز بردارید و سپس پیازها را خارج کنید.

از ریختن روغن در زهکشی خودداری کنید زیرا می تواند لوله ها را مسدود کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا