آشپزی

راز خوشمزگی چیپس + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی چیپس را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم چیپس

راز طعم چیپس و نکاتی برای چیپس خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

درست کردن چیپس خانگی هم آسان و هم لذت بخش است. اگر قدم بزنید و طرز تهیه چیپس خانگی را یاد بگیرید، مطمئناً به یک عادت روزانه تبدیل می شود، زیرا عاشقان چیپس نمی توانند دست از کار بکشند. استفاده از سیب زمینی تازه و سفت، انتخاب ادویه جات مناسب و استفاده از غذاساز برای برش های نازک و یکدست، کلید چیپس ترد و خوش طعمی است که همان چیپس معروف بازار است.

عناصر

2 عدد سیب زمینی بزرگ

جعفری یا سبزیجات دیگر به دلخواه و چاشنی 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

روغن کافی برای سرخ کردن

طرز تهیه چیپس خانگی

ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید، پوست آن ها را بگیرید و در یک کاسه بزرگ پر از آب سرد قرار دهید. پس از آبکشی، کاسه را با آب سرد و یخ پر کنید و کمی نمک به آن اضافه کنید.

سیب زمینی ها را به صورت یکنواخت و نازک برش دهید. برای این کار می توانید از تیغه های غذاساز، Nicer Dicer یا Mandoline استفاده کنید تا برش ها نازک و یکنواخت شوند.

برش های سیب زمینی را در یخ و آب نمک بریزید و بگذارید حداقل 30 دقیقه بماند. سپس سیب زمینی ها را خوب آبکش کنید و روی یک حوله یا حوله تمیز پهن کنید تا خشک شوند.

تخلیه به معنای تخلیه آب در کاسه است. از آب لوله کشی استفاده نکنید زیرا باعث نمک زدایی سیب زمینی ها می شود و آنها را لطیف می کند و طعم خود را از دست می دهد.

در یک قابلمه یا تابه بزرگ و کمی عمیق روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید تا به ۱۸۵ درجه سانتیگراد برسد. برش های سیب زمینی را به آرامی به کره اضافه کنید و صبر کنید تا دو طرف آن طلایی شود. پس از سرخ شدن، سیب زمینی ها را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی یا دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

پس از جذب چربی اضافی، چیپس ها را در ظرف مورد نظر خود بریزید و خوب هم بزنید و ادویه هایی مانند جعفری تازه خرد شده، پودر سیر یا پودر موسیر یا سایر چاشنی های دلخواه را به آن اضافه کنید.

راز چیپس خانگی خوشمزه

یکی از نکات کلیدی هنگام پخت چیپس در خانه، انتخاب روغن سرخ کردنی مناسب است. اطمینان حاصل کنید که از روغنی که برای حرارت بالا طراحی شده است، مانند روغن آفتابگردان یا روغن زیتون، برای سرخ کردن سیب زمینی ها استفاده می کنید. استفاده از روغن مناسب نه تنها باعث می شود که سیب زمینی روغن کمتری جذب کند و چیپس تردتری تولید کند، بلکه برای سلامتی شما نیز مفید است. روغن های آشپزی که برای دماهای پایین طراحی شده اند، مانند برخی از روغن های سالاد، در دمای بالا تجزیه می شوند و می توانند برای سلامتی مضر باشند.

نکاتی در مورد سیب زمینی

برای تهیه چیپس خانگی، انتخاب نوع مناسب سیب زمینی مهم است. سیب زمینی با پوست قهوه ای مانند راست یا آیداهو و همچنین سیب زمینی شیرین بهترین انتخاب هستند. این گونه ها به دلیل نشاسته بالا و رطوبت کم، چیپس های ترد با رنگ طلایی زیبا تولید می کنند که مورد علاقه بسیاری است.

در مقابل سیب زمینی های مومی مانند Red Bliss و سیب زمینی بنفش یا Fingerlings برای تهیه چیپس مناسب نیستند. این سیب زمینی ها نشاسته کمتر و رطوبت بیشتری دارند و بعد از پختن شکل خود را حفظ می کنند. از این نوع سیب زمینی ها بیشتر در سالادها و غذاهای سیب زمینی استفاده می شود که نیاز به حفظ شکل خاصی از برش سیب زمینی دارند.

نکاتی برای چیپس تند

اگر می خواهید چیپس شما طعمی تند و تند داشته باشد، به روغنی که برای سرخ کردن سیب زمینی استفاده می کنید، فلفل سیاه یا فلفل قرمز اضافه کنید. این مواد افزودنی در روغن نفوذ کرده و هنگام سرخ شدن، تندی و طعم تند به سیب زمینی منتقل می شود و طعم عالی و دلچسب چیپس را ایجاد می کند.

چیپس رژیمی

اگر به دنبال یک رژیم غذایی سالم هستید و نمی خواهید از روغن برای تهیه چیپس استفاده کنید، پس از تهیه سیب زمینی به جای سرخ کردن، آن ها را در سینی فر قرار دهید و حدود 30 دقیقه در فر بپزید. این روش به شما چیپس های سالم می دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا