آشپزی

راز خوشمزگی کباب تابه ای + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کباب تابه ای را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز کباب کردن خوشمزه تابه ای

راز طعم تابه گریل و ادویه و دلیل جمع شدن و نکاتی برای پختن باربیکیو تابه ای در سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

برای تهیه باربیکیو روی تابه می توانید به نکات زیر توجه کنید:

قبل از شروع پخت، تابه را خوب گرم کنید تا سیخ ها بهتر و سریعتر بپزند.

اگر از گوشت چرخ کرده برای کباب استفاده می کنید، برای طعم بهتر می توانید نمک، فلفل، پیاز رنده شده و سیر را اضافه کنید.

بهتر است سیخ ها را قبل از قرار دادن در تابه به شکل استوانه درآورید و سپس به تابه اضافه کنید تا بهتر بچسبند.

در حین پخت حرارت را متوسط ​​کنید تا سیخ ها یک طرف نسوزند و طرف دیگر خام نشوند.

برای حفظ بافت گوشت، بهتر است سیخ ها را با چاقوی تیز برش دهید تا با تیغ.

برای افزایش طعم کباب می توانید از سس های مختلف مانند سس تند، سس گوجه فرنگی و … استفاده کنید.

سیخ ها را بهتر است بعد از پخت چند دقیقه در تابه نگه دارید تا بهتر بپزند و آب گوشت داخل آن پخش شود.

برای تهیه کباب می توانید از مواد مختلفی مانند گوشت چرخ کرده، گوشت قرمز، مرغ و ماهی استفاده کنید.

راز طعم یک کباب تابه ای آبدار

برای آبدارتر شدن تابه گریل می توانید به نکات زیر توجه کنید:

این غذا را حتما روی حرارت ملایم بپزید تا آبدار شود.

برای آبدارتر شدن گوشت می توانید آب پیاز را جدا کرده و با گوشت مخلوط کنید تا گریل تردتر شود.

فراموش نکنید که گوشت، پیاز و ادویه ها را قبل از پخت خوب مخلوط کنید تا بافت کباب در هنگام پخت حفظ شود.

می توانید زعفران را با روغن مخلوط کنید و بعد از سرخ شدن روی کباب بمالید تا طعم مجلسی به کباب کبابی اضافه شود.

در صورت امکان بهتر است از تابه یا سینی نچسب استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف شود.

ترکیب گوشت گوسفند و گاو می تواند بهترین ترکیب برای یک کباب تابه ای آبدار و خوش طعم باشد.

حتما به ضخامت گوشت دقت کنید چون اگر گوشت خیلی غلیظ باشد ممکن است هسته گوشت خام بماند یا گوشت زیاد پخته و خشک شود.

هنر سرخ کردن تابه

برای تهیه کباب تابه ای خوشمزه تر می توانید به نکات زیر توجه کنید:

در حین پخت سیخ ها اگر آب غذا تمام شد باید کمی آب اضافه کنید تا خشک نشود و سیخ نسوزد.

اگر گوشت چرخ کرده کمی چربی داشت بهتر است از آن استفاده کنید تا کباب لطیف تر و آبدارتر شود.

آب پیازی که به گوشت اضافه می کنید لازم نیست کاملا جذب شود زیرا باعث نرم و آبدار شدن گوشت می شود و چروک نمی شود.

بعضی ها سیخ ها را در روغن سرخ می کنند. اما با استفاده از روشی که در بالا توضیح داده شد، گوشت بسیار نرم و با طراوت خواهد بود. بنابراین دقت در سرخ کردن کباب و ضخامت گوشت بسیار مهم است.

ورز دادن بیش از حد گوشت باعث سفت شدن آن می شود. بنابراین یک هم زدن ملایم برای مخلوط شدن مواد کافی است.

برای گرم کردن مجدد پیازها، آنها را بدون روغن حرارت دهید تا آب آنها جذب و شفاف شود. یادتان باشد پیاز را بدون استفاده از روغن گرم کنید.

هنگام تهیه خمیر کباب، بهتر است یک یا دو ساعت زمان دهید تا در یخچال خنک شود و سفت شود. این کار یکی از رازهای ساخت سیخ با سلیقه و لطافت بیشتر است.

هنگام سرخ کردن سیخ از روغن زیاد استفاده نکنید. در ابتدای پخت روی حرارت تقریبا زیاد سرخ کنید و بعد از سرخ شدن یک طرف حرارت را کم کنید و طرف دیگر را سرخ کنید.

هنگام تهیه کباب تابه ای باید از سماق نوع دوم برای پخش غذاهایی مانند برنج کوبیده کبابی استفاده کنید. نوع دوم سماق برای تزئین و طعم دادن به غذاها استفاده می شود.

نکات کلیدی پخت حرفه ای تابه

هنگام تهیه یک کباب خوشمزه روی تابه می توانید به موارد زیر توجه کنید:

سعی کنید از گوشت بدون چربی استفاده کنید تا کباب سبکتر و کالری کمتری داشته باشد.

در پایان پخت با افزودن کمی زعفران آب شده بوی مطبوع غذا به مشام می رسد و به ظاهر و طعم آن جذابیت می بخشد.

برای بهبود طعم از سماق استفاده کنید. سماق حاوی موادی است که مواد مضر گوشت را خنثی می کند و طعم آن را بهبود می بخشد و به هضم آن کمک می کند.

اگر آب پیاز را از گوشت جدا کنید و به کباب اضافه کنید، گوشتتان تردتر می شود. برای تفت دادن بهتر پیاز، سعی کنید از تفاله پیاز رنده شده استفاده کنید. این ترکیب پیاز و گوشت را بهتر می کند.

برای ترکیب بهتر مواد و افزایش طعم آن ها می توانید گوشت و ادویه ها را چند دقیقه کنار هم نگه دارید تا طعم ها سفت تر با هم ترکیب شوند و طعم بهتری به کباب بدهد.

در حین پخت به یاد داشته باشید که حرارت گاز را کم کنید تا کباب با حرارت یکنواخت بپزد و از سوختن یا خشک شدن زیاد جلوگیری شود.

برای افزایش طعم کباب می توانید دارچین را به مواد اضافه کنید و با استفاده از فلفل سبز طعم لذیذی به آن بدهید.

دلیل مجموعه کباب کبابی ادویه کبابی برای سرخ کردن در ماهیتابه طرز پخت کباب ساده در ماهیتابه طرز پخت کباب آبدار کباب کباب برای مهمان سایت نی نی طرز پخت سیخ در تابه تابه با سیب زمینی پخته شده در تابه برای مهمانان، کتلت ها روی تابه

ماست و خیار مخصوص

می توانید ابتدا ماست خود را با انجام مراحل زیر تهیه کنید:

مقداری ماست را در ظرف مناسبی بریزید و یک تا دو عدد خیار متوسط ​​را با رنده ریز داخل ماست رنده کنید. این خیارها به ماست اسیدی و تازگی می بخشند.

سپس مقداری نعناع، ​​ریحان خشک و گردوی آسیاب شده را داخل ماست بریزید و هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و طعم و عطر مطبوعی به خود بگیرد.

برای تزیین ماست روی آن را زیره، آویشن خشک و ریحان ریخته و با گلاب تزیین کنید. این باعث جذابیت ماست و مکمل طعم آن می شود.

می توانید ماست را در تابه کبابی سرو کنید. ماست سرد به عنوان یک سس کباب خوشمزه عالی است و طعم آن را تکمیل می کند.

همچنین هر زمان که ماست مصرف می کنید، بهتر است نعنا و سایر مواد گرم را همراه آن مصرف کنید تا سردی و مرطوب بودن ماست را کنترل کنید. این مواد از تناسب حرارتی بدن حمایت می کنند و مزاج را در بدن متعادل می کنند.

حالا می توانید از ماست خوشمزه خود لذت ببرید و آن را با کباب تابه ای خوشمزه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا