آشپزی

راز خوشمزگی کیک نوتلا + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کیک نوتلا را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه کیک نوتلا

راز کیک نوتلا خوشمزه و نکاتی برای تهیه کیک نوتلای خوشمزه و خانگی همه در این است سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

شکلات نوتلا به عنوان یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین انتخاب های صبحانه و میان وعده در جهان شناخته می شود. از این شکلات محبوب می توان برای تهیه کیک نوتلا استفاده کرد که یکی از کیک های خوشمزه بین المللی است و اغلب در کافه ها با نوشیدنی های گرم سرو می شود.

عناصر

4 عدد تخم مرغ

2 لیوان آرد

شکر 1 لیوان

1 فنجان شیر

1 فنجان کره مایع

نوتلا 4 قاشق غذاخوری

3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

1/2 قاشق چایخوری وانیل

نحوه تهیه آن

ابتدا تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ زده و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید.

با همزن برقی و با سرعت بالا مخلوط تخم مرغ و شکر را به مدت 10 دقیقه با همزن بزنید تا پف کند و کشدار شود.

نوتلا را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و دوباره با سرعت بالا هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

کره مایع و شیر را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود.

در ظرفی دیگر آرد و بکینگ پودر و کاکائو را بریزید و دو بار الک کنید.

آرد را در سه مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.

با لیسک و با حرکات دایره ای مواد را به آرامی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

قالب را با روغن مایع چرب کنید و کاغذ پخت را داخل قالب قرار دهید و سفت کنید.

خمیر را داخل تابه بریزید و به آرامی روی سطح کار تابه ضربه بزنید تا حباب های هوا از بین برود.

کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 40 تا 45 دقیقه بگذارید بپزد.

بعد از اتمام زمان پخت، با فرو کردن یک خلال دندان یا سیخ چوبی داخل کیک، چک کنید که کیک بچسبد. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد کیک آماده است.

بعد از بیرون آمدن کیک از فر می گذاریم خنک شود سپس برش می دهیم و با مواد دلخواه تزئین می کنیم.

راز خوشمزه کیک نوتلا

برای تهیه کیک نوتلا بدون فر ابتدا قالب نچسب را انتخاب کرده و آن را چرب کنید. قابلمه را روی اجاق بگذارید تا گرم شود. سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی اجاق بگذارید و درب ظرف را ببندید. کیک را به مدت 50 تا 60 دقیقه بپزید تا کاملا بپزد.

می توانید کیک را به سلیقه خود با گاناش شکلاتی، میوه، پسته و سایر تزیینات دلخواه تزیین کنید.

برای پخت کیک نوتلا می توانید از هر قالبی استفاده کنید، اما توجه داشته باشید که فقط 1/3 قالب باید پر از مواد باشد.

قبل از شروع درست کردن کیک، همه مواد را حداقل یک ساعت قبل از اینکه به دمای محیط برسند، از یخچال خارج کنید.

اگر به نوتلا دسترسی ندارید، می توانید از هر نوع شکلات صبحانه فندقی دیگری به عنوان جایگزین استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا