ری کردن برنج و راهکار هایی برای افزایش ری برنج
ری کردن برنج
ری کردن برنج ؛ راهکار هایی برای افزایش ری برنج همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
ری کردن برنج
قدم اول اینه که برنج کهنه پخت کنین. چون برنج تازه خودش رطوبت داره و آب رو به خودش نمیگیره تا ری کنه.
بهتره که برنج رو از شب قبل یا حداقل سه یا چهار ساعت قبل پخت، با آب ولرم و نمک خیس کنین. (این واسه برنج کهنهاس) میزان نمکی که در این مرحله اضافه میکنین، بستگی به شیوه پخت برنج داره.
اگه میخواین آبکش کنین به ازای هر پیمانه برنج یه قاشق نمک بریزین و اگه میخواین کته درست کنین به ازای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب و به اندازهی سر قاشق چایخوری نمک در آن بریزین.
موقع جوشیدن برنج میتونین دو قاشق آبلیمو یا سرکه بهش اضافه کنین تا هم سفید بشه و هم قد بکشه.
موقع جوشیدن برنج، یک تکه یخ یا یه لیوان آب سرد بهش اضافه کنین تا به برنج شوک وارد شه.
یک لیوان دوغ به برنج در حال جوش اضافه کنین.
یه لیوان شیر که سرد باشه رو بهش اضافه کنین تا هم سفید شه و هم قد بکشه.
قابلمه مناسب انتخاب کنین تا برنج به اندازه کافی جا واسه قد کشیدن داشته باشه. توجه داشته باشین که برنج در هنگام پخت به دو برابر اندازهی خودش میرسه، پس قابلمه مورد نظر نباید کوچیک باشه.
دو قاشق روغن مایع در قابلمه بریزین تا هم خوش پخت شه و هم خوب قد بکشه.
موقع آبکش کردن برنج هم روی برنج آب سرد نریزین، آب ولرم بریزین تا جلوی قد کشیدن برنج گرفته نشه.
آشنایی با دیگر خواص برنج
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص برنج آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با گیاه برنج
برنج یک غلات پرطرفدار می باشد که از زمان های گذشته تا به حال یکی از اجزای اصلی رژیم غذایی ایرانیان بوده است.
تا به امروز حدود ۴۰ هزار نوع برنج با شکل های مختلف وجود دارد که دارای طعم و عطرهای متفاوت است.
برنج (Oryza sativa) یکی از قدیمی ترین دانه های غلات در جهان است و مردم حداقل ۵،۰۰۰ سال آن را پرورش داده اند.
برنج یک غذای اصلی برای بیش از نیمی از جمعیت جهان است و ۹۰٪ برنج جهان از آسیا تهیه می شود.
هزاران نوع برنج وجود دارد، اما بسته به نحوه تولید آنها، در دو گروه قرار می گیرند: سفید یا قهوه ای (غلات کامل).
برنج سفید رایج ترین نوع است، اگرچه برنج قهوه ای مزایای سلامتی بیشتری دارد.
برنج قهوه ای در سایه های متنوعی از جمله قرمز مایل به قرمز، بنفش یا سیاه قرار می گیرد.
تولید کنندگان محصولات زیادی از برنج تولید می کنند، از جمله آرد برنج، شربت برنج، روغن سبوس برنج و شیر برنج.
برنج برای بهبود خلق و خو
در برنج کربوهیدرات به مقدار فراوان یافت میشود که باعث افزایش تولید سروتونین در بدن شده که این ماده برای بهبود خلقوخو بسیار مفید است. اگر می خواهید خلق و خوی خود را بهبود ببخشید بهتر است از برنج سفید استفاده کنید.
خواص برنج برای بهبود عملکرد سیستم عصبی
برنج شامل ویتامینهای مختلف گروه ب می باشد که این ویتامین ها نقش بسیار مهمی در بهبود عملکرد سیستم عصبی ایفا میکنند و به تولید انتقال دهنده عصبی که بسیاری از فرآیندهای بیولوژیکی بدن را تنظیم میکند کمک میکنند.
خواص برنج برای سلامت قلب و عروق
شما میتوانید برنج را به منظور کاهش سطح کلسترول بد خون مصرف کرده و به دلیل خاصیت ضد التهابی که دارد از تشکیل پلاک در رگهای خونی جلوگیری می کند و خطر ابتلا به بیماری آترواسکلروز، حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش میدهد.
خواص برنج برای کبوتر
یک اعتقاد رایج هست که خوردن برنج نپخته باعث باد کردن و منفجر شدن کبوتر می شود.
براساس این اعتقاد میگویند که کبوترها قادر به هضم دانه نیستند.
هنگامی که در معده آنها منبسط می شود، جایی برای رفتن ندارد.
در حقیقت ، پرندگان معمولاً هنگام مهاجرت به شمال برای تغذیه به مزارع غرقابی برنج بستگی دارند و متخصصان زیست شناسی حیوانات می گویند برنج نپخته تفاوتی با پرندگان در طبیعت ندارد.
خواص برنج برای کودکان و نوزادان
میزان بسیار زیاد ویتامین D در زنان وقتی که باردار باشند می تواند خطر ابتلا به آلرژی غذایی در کودکان را در طی دو سال اول افزایش دهد. این بدان معنی است که زنان باردار به برنج احتیاج دارند اما نه زیاد!
جهت جلوگیری از سوء تغذیه کودکان، استفاده از غذای خانگی کودک بر پایه ماش و برنج توصیه میشود.
در یافتههای این پژوهش که توسط جمعی از محققان گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کاشان و با هدف تعیین ارزش پروتئین غذای خانگی بر پایه ماش و برنج با غذاهای کمکی آماده انجام شد، آمده است: تفاوت معنی داری بین ارزش پروتئین غذای خانگی کودک بر پایه ماش و برنج با غذاهای کمکی موجود در بازار وجود ندارد.
به پیشنهاد این بررسی با توجه به قیمت بالای غذاهای کمکی با گنجاندن غذای خانگی بر پایه حبوبات می توان از مشکلات ناشی از سوء تغذیه در کودکان کم کرد.
گفتنی است زمانی که شیر مادر به تنهایی جوابگوی نیازمندیهای تغذیهای کودکان نباشد، تغذیه تکمیلی آغاز میشود که مناسب ترین زمان جهت ارائه غذاهای کمکی ۶-۴ ماهگی می باشد.
در صورتی که به کمبودهای تغذیهای در دوران کودکی توجه نشود مشکلات و اختلالات رشد را در پی خواهد داشت.
خواص برنج برای قناری و عروس هلندی
غذاهایی مانند برنج پخته شده ، لوبیای پخته شده ، سیب زمینی پخته و ذرت تازه دارای کربوهیدرات کافی هستند برای عروس هلندی و قناری مفید هستند .
فقط حواستان باشد فقط ۲ وعده در هفته از این مواد غذایی استفاده شود .
خواص برنج در روایات
امام رضا علیهالسلام از پیامبر اسلام صلی اللّه علیه وآله وسلّم روایت کرده است که «سیّدُ طعام (أهل) الدنیا والاخره اللّحُم ثمّ الاُرُزّ» («برترین خوراکِ (اهل) این جهان و آخرت گوشت و سپس برنج است».
حدیثی که امام صادق علیهالسلام در تجلیل برنج از پیامبر روایت کرده است :
«أوّلُ حَبّهٍ اَقَرَّت للّه بِالواحدانیّه، ولی بالنبوّه، و لاِخی علیٍّ بِالوصیّه، و لاُِمّتی الموحّدینَ بِالجنّه، الارز… کلُّ شیٍ أخرَجت الارضُ فَفیه داءٌ و شفاءٌ اِلاّالارز، فإنّه شفاءٌ لاداءَ فیه… لَو کان الارزُّ رَجلاً لَکان حلیماً… إنّ الارز یُشبِعُ الجائعَ و یُمری الشَّبْعانَ»
«نخستین دانهای که به یگانگی خدا، پیامبریِ من، وصایت برادرم علی و به بهشت برای امّت یکتاپرست من، اقرار کرد، برنج بود… هر چیزی که از زمین به در میآید، در آن دردی و درمانی هست مگر برنج، زیرا برنج ( وسیله ) درمان است و دردی از آن برنمی خیزد… اگر برنج مَرد بود همانا مردی بردبار میبود… برنج گرسنگان را سیر میکند و سیران را سود میدارد.».
محدّث نامدار، ابوجعفر احمد بَرْقی چند حدیث در این خصوص از امام صادق (علیهالسلام) آورده است، مثلاً :
«نِعْمَ الطعامُ الارزُّ، و إنّا لَنَدَّ خِرهُ لِمرضانا» («برنج چه خوراک نیکویی است! ما آن را برای بیماران خود ذخیره میکنیم»؛
«نعم الطعام الارز؛ یوسّع الامعاءَ و یَقطع البواسیر؛ و إنّا لَنَغْبِطُ أهلَالعراق بِأکلهم الارزَّ و البُرَّ، فَإنّهما یوسّعان الامعاء و یقطعان البواسیر»
برنج رودهها را گشاد و بواسیر را درمان میکند؛ ما به عراقیها رشک میبَریم که برنج و بُسر (= خرمای رنگ گرفته اما هنوز نارس) می خورند، زیرا این دو، رودهها را گشاد و بواسیر را درمان میکنند».
روایات متّحدالمضمون دیگری از امام صادق حکایت از سودمندی خوراک برنج در درمان «بَطَن ذَریع» ( شکمروش شدید) مزمن همراه با دل پیچه و لاغری و سستیِ ناشی از آن حکایت میکند.
دستور تهیه خوراک درمانی مجرّبی از برنج بدین منظور چنین است : برنج را بشویند، (در سایه ) بخشکانند، اندکی بریان کنند و نرم بکوبند و آنگاه با آن، حَساء/حَسْو (= نوعی سوپ غلیظ) بسازند؛ اگر خوردن چربی برای بیمار نزار شده مانعی نداشته باشد، آرد برنج مذکور را با پیه قُلوه (قلوههای بُز ) بپزند.
خواص برنج و زیره
رفع مشکلات گوارشی و برطرف کردن دل درد.
تقویت معده
بهبود دستگاه گوارش
افزایش شیر در مادران شیرده
بالا بردن میزان سوخت و ساز و از بین بردن چربی های اضافه
برنج و زیره دو طبع متفاوت دارند و مصرف همزمان آنها باعث می شود که طبع آنها معتدل شود.
خواص برنج و مرغ
گوشت و برنج سرشار از پروتئین هستند و نیاز بدن به پروتئین را تامین می کنند.
این غذا بسیار کم چرب است.
برای پیشگیری از پوکی استخوان در سالمندان می توانید روی خواص برنج و مرغ حساب کنید.
برای پیشگیری از سرطان مفید است.
از آلزایمر جلوگیری می کند و انرژی بخش است.