فناوری و تکنولوژی

شهر ۹ میلیارد دلاری تویوتا با اتومبیل‌های خودران؛ مدرن‌ترین شهر هوشمند جهان

خرید فالوور از سایت اینبو

پروژه ساخت پیشرفته ترین شهر هوشمند جهان باید در پایان سال 2024 تکمیل شود.

به گزارش روزیاتو، تویوتا قصد دارد یک مدینه فاضله خودران به نام «شهر بافته شده» بسازد که به 2000 شرکت کننده در یک آزمایش عظیم انسانی خدمت خواهد کرد.

این شرکت خودروسازی قصد دارد از این کلان شهر ژاپنی در دامنه کوه فوجی استفاده کند تا شبکه خودروهای خودران خود را با مصرف انرژی کارآمد و تجدیدپذیر آزمایش کند.

پس از تکمیل پروژه Woven City، وسایل نقلیه موسوم به E-palettes توسط حسگرهایی روی چراغ‌ها، ساختمان‌ها و جاده‌های سراسر شهر هدایت می‌شوند.

این وسایل نقلیه در یک جاده اختصاصی جداگانه حرکت خواهند کرد، در حالی که عابران پیاده و دوچرخه سواران دارای خطوط جداگانه خواهند بود.

تویوتا امیدوار است جدیدترین شهر هوشمندش به آنها داده هایی بدهد تا روندها و ترافیک محلی را بهتر درک کنند.

اما برنامه های این شرکت برای آینده به این محدود نمی شود.

انتظار می رود این پروژه انقلابی شامل «خانه های هوشمند» نیز باشد.

در تمام نقاط این شهر سنسور نصب شده است. در پارک ها، ساختمان ها، سیستم های آبیاری و غیره.

کل شهر با هیدروژن کار می کند تا انتشار گازهای گلخانه ای کاهش یابد و تا حد امکان تمیز و مقرون به صرفه باشد.

هدف این شرکت این است که وون سیتی را به هیدروژن ترین شهر دنیا تبدیل کند.

رئیس تویوتا آکیو تویودا در مورد این پروژه گفت:

ساختن یک شهر کامل از ابتدا، حتی در مقیاس کوچکی مانند این، فرصتی بی نظیر برای توسعه فناوری های مدرن، از جمله یک سیستم عامل دیجیتال برای زیرساخت های شهری است.

با ارتباط افراد، ساختمان‌ها و وسایل نقلیه از طریق داده‌ها و حسگرها، می‌توانیم فناوری هوش مصنوعی را در هر دو زمینه مجازی و فیزیکی آزمایش کنیم و پتانسیل آن را به حداکثر برسانیم.

این پروژه به طور رسمی یک “آزمایشگاه زنده” محسوب می شود.

در حالی که بسیاری از ساختمان‌های شهر با استفاده از تکنیک‌های نجاری باستانی ژاپنی از چوب ساخته شده‌اند، بیشتر کارهای ساختمانی توسط روبات‌ها انجام می‌شود.

تویوتا ساخت کلان شهر ژاپنی خود را در سال 2021 آغاز کرد و پس از 3 سال کار، انتظار می رود این شهر در اواخر سال 2024 افتتاح شود.

Woven City در ابتدا میزبان 360 نفر خواهد بود که برخی از آنها کارمندان تویوتا هستند. مدیران تویوتا انتظار دارند در آینده 2000 نفر در این شهر زندگی کنند.

وون سیتی با مساحت 175 هکتار و هزینه 9.36 میلیارد دلار، سبزترین شهر مدرن خواهد بود.

به عنوان مثال شهر لین را در نظر بگیرید. این شهر 170 کیلومتر در دل کویر امتداد دارد و هزینه ساخت آن برای کارآفرینان سعودی حدود 1.3 تریلیون دلار است.

به گفته طراحان، از ویژگی های جالب و جدید این شهر می توان به ماه مصنوعی، تاکسی های پرنده و ربات های امنیتی اشاره کرد که تنها گوشه ای از جنبه های شگفت انگیز Line City است.

عربستان سعودی همچنین در حال برنامه ریزی برای ساخت جزیره ای مجلل در دریای سرخ است که انتظار می رود یکی از جاه طلبانه ترین تحولات شهری در خاورمیانه باشد.

در پروژه های این جزیره می توانید ویلاهای بزرگی را ببینید که گردشگران می توانند از منظره اقیانوس لذت ببرند.

این ساختمان ها با معماری مدرن طراحی و تزیین شده اند و فضاهای سبز زیادی برای ایجاد تعادل بیشتر در این کلان شهر ایجاد شده است.

پیش بینی می شود که شهرهای مدرن عربستان در سال 2024 افتتاح شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا