آشپزی

طرز تهیه آش دوغ ساده با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه آش دوغ ساده را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سوپ دوغ ساده

آش دوغ یکی از انواع سوپ های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سوپ دوغ ساده برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
برنج نیم دانه 1 فنجان
ماست شیر ​​کامل 500 گرم
دوغ محلی 1 کیلو و 250 گرم
یک تخم مرغ 1 قطعه
گیاه خواری 400 گرم
سیر 2 قرص
کره 75 گرم
نخود فرنگی 1 فنجان
جوجن خشک شده 1 قاشق غذاخوری
آب جوش 2 لیوان
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی

طرز تهیه سوپ دوغ ساده

مرحله اول

من آماده می کنم سوپ دوغ خوشمزه ابتدا نخودها را از شب قبل در ظرفی آب می ریزیم و در صورت امکان چند بار آب داخل ظرف را عوض می کنیم تا تورم نخود کاملا از بین برود سپس نخود را آبکش می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله نخودها را با ۲ تا ۳ پیمانه آب در قابلمه مناسبی بریزید سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا کاملا بپزد. بعد از پختن نخودها، آنها را آبکشی کرده و کنار بگذارید.

سطح سوم

حالا برنج را در قابلمه مناسبی بریزید سپس آب را به قابلمه اضافه کنید تا سطح آب دو انگشت از سطح برنج بیشتر شود. سپس قابلمه را روی اجاق می گذاریم تا برنج کمی بجوشد و نرم شود.

مرحله چهارم

در همین حین دو سوم دوغ را به همراه ماست و تخم مرغ در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن دستی مواد را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. این کار از ذوب شدن ماست و دوغ در هنگام افزودن جلوگیری می کند.

مرحله پنجم

پس از نرم شدن برنج، مخلوط دوغ و ماست را به قابلمه اضافه کنید و سریع مواد را هم بزنید تا برنج نچسبد. در حین مخلوط کردن مواد، بقیه دوغ را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا با بقیه مواد ترکیب شود.

مرحله ششم

در این مرحله ۲ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید برنج کاملا بپزد و له شود. سپس سبزی ها را درشت خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. حالا منتظر می مانیم تا رنگ سبز کمی تغییر کند.

مرحله هفتم

حالا سیر ریز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس نخود پخته شده را اضافه کنید. بعد از آن جوژنا را با کمی روغن تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و به همراه روغن اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله آبگوشت را مزه می کنیم و کمی نمک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آبگوشت به غلظت مناسب برسد. توجه داشته باشید که سوپ دوغ را باید تا آخرین مرحله پخت مدام هم بزنید چون این سوپ خیلی زود غلیظ می شود.

مرحله نهم

بعد از اینکه آب به غلظت دلخواه رسید دوباره آن را بچشید و در صورت لزوم کمی نمک اضافه کنید. سرگرمی روز آش را در ظرف مورد نظر می ریزیم و روی آن را با پیاز تند و فلفل تند و نخود پخته تزئین می کنیم.

نکاتی در مورد طرز تهیه سوپ دوغ

استفاده از نخود

این سوپ در شهرهای مختلف کشورمان به دستورهای مختلفی تهیه می شود و در برخی از دستور پخت ها از نخود استفاده نمی شود. در صورت تمایل می توانید نخود را نیز از مواد لازم جدا کنید که در مدت زمان بسیار کمتری سوپ آماده می شود.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا