آشپزی

طرز تهیه آش گندم ساده با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه آش گندم ساده را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سوپ گندم ساده

آش گندم یکی از انواع غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است که با دستور پخت و مواد اولیه مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سوپ گندم ساده برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گندم پوست کنده 1.5 فنجان
نخود فرنگی ½ فنجان
لوبیا چیتی ½ فنجان
عدس ½ فنجان
گیاه خواری 500 گرم
پیاز 2 عدد
جوجن خشک شده 2 قاشق غذاخوری
عصاره گوشت 1 قطعه
پنیر کوتاژ ½ فنجان
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی

طرز تهیه سوپ گندم ساده

مرحله اول

من آماده می کنم سوپ گندم خوشمزه ابتدا نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل در یک کاسه آب می ریزیم و می گذاریم خوب خیس بخورد تا پف آن ها گرفته شود. به همین ترتیب گندم را در ظرف آب می ریزیم تا حجیم شود.

مرحله دوم

در این مرحله نخود و لوبیا چیتی را آبکشی کرده و در قابلمه ای با 4 پیمانه آب بریزید سپس قابلمه را روی اجاق بگذارید و بگذارید کاملا بپزد. سپس گندم را در ظرف دیگری می ریزیم.

سطح سوم

حالا 4 پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید گندم بپزد و لعاب بزند. در مدتی که در حال پختن گندم هستیم به هیچ وجه آن را هم نزنیم زیرا باعث چسبندگی گندم می شود. بعد از پختن نخود و لوبیا آنها را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله عدس ها را خوب بشویید سپس به همراه عصاره گوشت و چند فنجان آب جوش به قابلمه اضافه کنید. در ضمن بعد از تمیز کردن و شستن، سبزی ها را تقریبا خرد کنید.

مرحله پنجم

بعد از 30 دقیقه از پختن عدس، سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید. در این مدت پیاز را درشت خرد می کنیم سپس ظرف مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله پیاز را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سبک شود سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز کاملا سرخ شود.

مرحله هفتم

حالا پیاز را از ماهیتابه خارج کرده و جوجن خشک را به همراه کمی روغن اضافه کنید. نعنا را چند ثانیه سرخ کنید تا تیره شود سپس از روی حرارت بردارید. بعد از آن نیمی از پیاز داغ و فلفل تند را به سوپ اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

بعد از پخت کامل سبزی و عدس باید منتظر بمانیم تا سوپ به غلظت دلخواه برسد. در آخر بعد از جا افتادن سوپ، پنیر دلمه را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا به طور یکنواخت در سوپ پخش شود.

مرحله نهم

از آنجایی که خود پنیر کوتیج حاوی نمک است، پس از افزودن آن، نمک و ادویه سوپ را اندازه می کنیم. در آخر سوپ را در ظرف دلخواه می چینیم و بعد به سلیقه خود با پنیر دلمه و فلفل تند و پیاز تند تزیین می کنیم.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا